19

Отговор

преди 1 година

До Анонимен 17 Не са има фейсбук да се организират.

18

Анонимен

преди 1 година

Изкуствено създаден образ. Истината е доста по-различна от пренаписаната от русия.

17

Анонимен

преди 1 година

Пуснете Чакарака по случай празника! За Чиста и Свята Чалгария! Месечина, месечина, йойой!

16

допълнение

преди 1 година

Буйко ще ходи в с.Арапово да говори небивалици пред подбрани 20 човека.

15

сообщение

преди 1 година

драги слушатели , днес ше чуете поредната назубрена реч на фигуранта назначен втори мандат .

14

Наблюдател

преди 1 година

За тези който отсъстваха на уроците по история и подкрепят краварите да бъдем пак роби СПОМНЕТЕ СИ СЛАВЕЙКОВ :Даваш ли, даваш балканджи Йово,<br>хубава Яна на турска вяра?Море, войводо, глава си давам,Яна не давам на турска вяра!

13

отврат

преди 1 година

Кой кого е хранил,бе фес!Да си припомним всевъзможни данъци-десятък,кръвен данък с първородните момчета ,Баташкото клане......Никой не се бори срещу хубавото

12

странно е

преди 1 година

Че тези партии , които най много се кичат с думите на Левски, са русофилски и никъде не цитират Левски и Ботев за тяхното отношение към Русия,което както всички знаем е било крайно отрицателно. Това е целият фалш на т.нар. националистически формации, които всъщност са финансирани от Русия за нейното влияние.

11

Наблюдател

преди 1 година

Думите на Левски и Ботев бяха премахнати от паметника на НДК като Уж комунистически от ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ПАРТИИ СЪЩИТЕ ТЕЗИ КОЙТО НИ ПОРОБВАТ ДА ЗАГУБИМ ИСТОРИЯТА СИ И ценностите.Ако не бяха тези смели Българи и братята Руснаци сега щяхте да сте Фесове и предложението за премахване на националния празник 3 март е повече от неуважение и предателство към Българският народ.

10

От Вселената

преди 1 година

>>>> На пътя към Европа се продават, в ръцете с кукли, малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори. Спи Дяконе!

9

Важно

преди 1 година

Не забравяйте, че много предатели и чуждоземци живеят у нас, които освен да ни поробват и тъпчат, нищо добро не вършат! А ядят от нашия хляб, пият от нашата вода и децата им играят тук. Идете си в Израел да видим там освен мъртво море какво ви чака, безсрамници, ама Бог ви гледа и ще ви съди!Слава на Апостола на Свободата, жив е той, жив е! Поклон!

8

Космонавт

преди 1 година

До 17 Ти там ли беше, знаеш ли със сигурност, че не са правени опити за освобождението му?

7

От Вселената

преди 1 година

Писмо до Васил Левски, написано от Таня - ученичка в 11 клас: Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... Оттам не виждаш.. Съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките, които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите с джобовете празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркове, гаражи, край просяка минава Беемве. >>>>

6

Космонавт

преди 1 година

До *** Никой българин не е предал Левски. Граф Игнатиев стои зад обесването на Левски, единственото ни предателство е, че не сме забранили това име да се произнася в България. Освен това, низшите мозъци като теб, не могат да разберат саможертвата и как тя променя света. Нашия Господ го закодира като оръжие срещу падналите, за да могат такива като теб и предците ти да шляпате с клепачи от почуда какво могат хората с Божествените гени - българите. Сега, изчезвай в дупката си!

5

АнонимеН

преди 1 година

До Анонимен 5/ МДА, ЗА ОСМАНЦИТЕ ОПРЕДЕЛЕНО Е БИЛ ТЕРОРИСТ, А ПЪК ЗА НАС Е ГЕРОЙ! ВЪПРОС НА ГЛЕДНА ТОЧКА

4

АнонимеН

преди 1 година

ДОКАЗАНО Е, ЧЕ ВАСИЛ ЛЕВСКИ Е ОБИКОЛИЛ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДА ОРГАНИЗИРА ВЪСТАНИЕ С КОЕТО СИ Е РИСКУВАЛ ЖИВОТА, ЗАЩОТО ПО ТОВА ВРЕМЕ ТАКИВА ПРОЯВИ СЕ НАКАЗВАТ СЪС СМЪРТ! АКО БЕШЕ ОБИКНОВЕН ОБИРДЖИЯ НЯМАШЕ ДА СИ РИСКУВА ЖИВОТА СЪС ОРГАНИЗИРАНЕТО НА ВЪСТАНИЕ А ЩЕШЕ ДА ОБИКАЛЯ И ДА УБИВА И ОБИРА САМО! ТЪЙ, ЧЕ ДОТУК СЪС ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ ПО-ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОТ ТУРСКА И КОМУНИСТИЧЕСКА СТРАНА! ПРОБЛЕМА НА ЛЕВСКИ Е, ЧЕ НЕ Е ИЗБИЛ ДОСТАТЪЧНО БЪЛГАРОПРЕДАТЕЛИ КОИТО СА СЛУЖИЛИ НА ТУРЦИТЕ И НЕ СА ИСКАЛИ ВЪСТАНИЕ

3

Чукундур

преди 1 година

Защо бе бай Василе умря за тоя пр-ост Милет (народ) ?

2

Българин

преди 1 година

Поклон пред Левски!

1

Анонимен

преди 1 година

Велик!