33

Анонимен

преди 2 години

Стил и метод на либералните управления е да има гонения.

32

Анонимен

преди 2 години

Като не може да изгони руските дипломати понеже те сами си заминаха гони руските чиновници. Но то няма други. Не може да изгониш целия народ.

31

Наблюдател

преди 2 години

Тоя клоун що не си даде парите над 100 милиона долара личните на народа на Украйна ?Как нашите европейски актьори не могат да си платят сметките а тоя е милионер

30

Анонимен

преди 2 години

Там се разиграва кърваво шоу, театър, цирк, гротеска. Щеше да е смешно ако не беше тъжно и жестоко. Толкова хора си загубиха живота. Бг медии сещо имат вина. Те подстрекават и тук да стане така. Всеки ден пущат гласа на Хитлер в ефир безспир. Всеки ден подстрекателства. Мярката е премината.

29

Яяяя

преди 2 години

Служителите в тези ведомства имат достъп до реална информация. На тази база 60 човека са направили своя избор и са преминали към врага. Това не говори хич добре за това което става наистина в Украйнал Така е било и по времето на ВСВ

28

Анонимен

преди 2 години

Главния прокурор президента ли го назначава и уволнява. Може да са президентска държава.Президента обаче носи отговорност за жертвите от СВО

27

Анонимен

преди 2 години

Нямаше ли кой да го впише и него в списъка с уволненията, да вземе да се самоуволни, та да миряса светът. Всичката Мара втасала, та опряла до уволнения. Сега да вземе и генералитета си да уволни, дето и с него се дрънка, и да остане само цар Зельо да командва. Ако има кого. Абе що такива борци срещу нещо си стават същото нещо?

26

По същество

преди 2 години

Даже хора във властта и близки на Зеленски колаборационират с Русия. Повечето украинци или искат с Русия или поне не искат война срещу братски народ. Има една клика на'цисти и платени от запада, от които Русия ще се отърве и Украйна ще може да се присъедини към Русия отново.

25

мдаа

преди 2 години

Това при тях си е традиция. Порошенко така уволни предният главен прокурор под натиска на САЩ. Прокурорът беше започнал разследване срещу сина на Байдън. Та те така, под натиск на САЩ, прокурорът беше уволнен, а разследването прекратено.

24

Анонимен

преди 2 години

Хаха, руските *** са се развихрили. Давайте дрОгаре, малко остана, заработете копейките, че скоро ще сте на борсата за чистачки.

23

Анонимен

преди 2 години

Зеленчуков да каже вярно ли е, че върти търговия с оръжия с Путинеско, за каквато вече излезе информация от няколко независими източници. Защото ако се окаже наистина така, вече ще стане пределно ясно, че ние спонсорираме тази война да продължава, а не да приключва.

22

слава кокаине

преди 2 години

Най-добре е да отстрани себе си, за да може украйна да постигне мир

21

Мичмана

преди 2 години

Демокрация от най-чист вид!Наркофюрера раздава правосъдие, уволнява главни прокурори!Тия са готови за ЕС!

20

Явно...

преди 2 години

...желае да ги покрие на някое тихо място, че иначе ако се разприказват, ще стане страшно...

19

ДА се разбира

преди 2 години

Значат че недорасляка е у параноята!

18

Да допълня...

преди 2 години

До mn 6 И у нас Надежда си позволи да уволнява главния прокурор , няма надежда.

17

сина

преди 2 години

интересни работи стават в украйнините на Русия!

16

Анонимен

преди 2 години

Това недоразумение е живо само защото руснаците искат така .

15

PG

преди 2 години

Ей *** ти трябва да си отидеш там при янките да те дъндурка и хранят ,ти си дола твар която не мисли за народа си,гад

14

ss

преди 2 години

И хитлер така е свършил...