34

Анонимен

преди 1 година

Що лъжете бе??????

33

Аз

преди 1 година

Ходих скоро на лекар и му викам, че имам храчки от месец, два... Той ми вика ковид, дай да те тествам. Абе я бягай от тука за едни храчки да ме вкарваш в статистика. Аааа и как тъй вече те тестват на място за има няма 7 лв, а беше сто... Страшни са, ей. Чудят се вече как още да ни лъжат.

32

ам'чи тъй де

преди 1 година

Е то ако не вкарва двойно повече в болниците, каква вълна е тогава и за какво са се напъвали да ръсят отгоре?!

31

Анонимен

преди 1 година

Нова вълна на медийните лъжи.

30

Xaxa

преди 1 година

Набучените да стягат гащите. Останалите нормални хора не ги интересува медийната "пандемия".

29

лонг вакс спайк

преди 1 година

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация, и освен това, като се има предвид, че spike протеинът "сам по себе си, доставен чрез ваксинация, може да предизвика подобни патологични характеристики", той може да е "основен фактор" за симптомите на Long Covid и след инфекция. Дори след инфекция може да е причинен или удължен от spike протеина от ваксината, а не от инфекцията

28

Усложнения от вакси

преди 1 година

Професор Harald Mates от клиниката Charite в Берлин. При проучване на 40 000 ваксинирани, осем от всеки 1000 ваксинирани се бори с тежко ПОСТВАКСИНАЛНО усложнение. Това е 40 пъти повече от досега зафиксираните усложнения. Според професора, аналогични са резултатите в Швеция, Израел и Канада. Подобни са резултатите, дори и от собствените изследвания на производителите на ваксините.

27

Alex

преди 1 година

Stiga s tezi Gluposti kato Pandemia tova e Smeshno Pak li zapochvate, horata sa otkachili Kogato nosish maska si vredush mnogo poveche

26

Космонавт

преди 1 година

Еха, пак ще има цирк! Много се кефя на самоубийците които си инжектират ....някакви неща. Точно това има в тези спринцовки - някакви неща.

25

до ковидиoтите

преди 1 година

Колкото повече се бодете, толкова по-зле ставате.

24

Анонимен

преди 1 година

Сестра ми си сложи ваксините, а аз бях категорично против тях. Боледувахме по едно и също време. Аз го изкарах леко, а тя, ваксинираната по - тежко от мен. Във ваксините няма нищо, което да възпрепятства вируса. Поне да биеха мултивитамини на хората.

23

Анонимен

преди 1 година

Ковид не ходи по хората, ходи по овцете!

22

Истина

преди 1 година

След второто изкарване се убедих лично в две неща - ваксината предпазва точно 0 от заразяване, ваксината натоварва организма и може да утежни изкарването на вируса. За мен няма обяснени защо ако ваксината уж помага то след нея не само се заразих, но изкарах по- тежко уж по- лекия щам??? Ще се радвам някой от така наречените експерти да излезе и да ми обясни - всичко имам документирано с купища изследвания от двете боледувания .

21

Истина

преди 1 година

Като чуя за ваксина и побеснявам. През 2020 изкарах първия щам на Ковид / уж най- смъртоносния / - изкарах леко, с продължителен пост Ковид синдром, но никакви отклонения в изследванията и почти никакви симптоми. През 2021 Декември след дълго колебание си поставих ваксина / Модерна/ - в началото на Март само два месеца по- късно и при наличие на най- висок титър на антитела се заразих с уж лекия Омикрон. Изкарах по- тежко от първия път, с безброй странични ефекти - отклонения в изследванията

20

Обективен

преди 1 година

Само тоягата ще ви оправи вас, престъпници долни!

19

Gregory House, MD

преди 1 година

Нали имаше един генерал в есесовска (черна униформа) с плешиво теме, очила и изцъклен поглед който ни обещаваше че "яко ще се мре"?Забравихте ли го? Е, измряхте ли яко?Аз познавам наистина починали от КОВИД, Бог да ги прости, но хладилни камиони с трупове? Хайде стига!Володимир Зеленски беше приготвил цели влакови композиции с хладилни вагони за труповете на руските солдати във войната!А сега доколкото знам е плъзнала зараза от холера заради лошата хигиена в Украйна!Не е КОВИД проблем!

18

Анонимен

преди 1 година

Путин като натисне копчето и ковида ще се изпари. Украинците дето напълниха Европа защо не ги проверяваха с какво са заразени от лабораториите там, какъв ковид мъката

17

Анонимен

преди 1 година

А защо не се кахърят така за хората болни от рак, защо не полагат грижи за тях. Те са оставени сами и само на всеки следващ телк им намаляват процента. С този ковид психясват хората, тук доктори няма, само търговци, малкия процент от истински доктори е плашещ, това не е здравеопазване.

16

Анонимен

преди 1 година

Ako требе да се плашим, кажете го направо.

15

до 13

преди 1 година

Така е. Но това се дължи и на доста от ваксинираните. Този вариант на вируса е в гърлото. Разпространява се бързо понеже е и в носоглътката. Не го карат тежко хората със защита. Повечето от хората изкараха друг щам и имат клетъчна памет.Аз нямам намерите да споря. Като цяло сте прав/а.Но без армията от вече прекарали вируса няма да е същото. Все пак хората имат някаква култура да се пазят. Както се казва свикнаха и с психологическата бариера.Страхът е по-силен от тока.Сега не се страхуват много.