21

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е да натоварим всичките роми на влакове и да ги изселим в Индия. Не знам какво чакаме още, но е трябвало това да бъде свършено още през 80-те години на миналия век, когато имаше реална възможност.

20

Анонимен

преди 1 година

Българки, ама друг път.

19

Киро Брейка

преди 1 година

трябва да се изкаже компетентно какво да правят българите с украинките. Да се изкаже не само по този въпрос. Някои казват, че украинките са с ХИВ

18

До Фиктивни рога

преди 1 година

Ако украинките не искат да "съдействат" генофонно ( макар че съм против смесените връзки, бракове и семейства), то какво ша правят българите с тях? Щом украинките са тук, в България, и са се отказали от Украйна, то те трябва да се съобразяват с българския народ.

17

хахаха

преди 1 година

големо разкритие :)

16

Анонимен

преди 1 година

Читателите се занимават с глупости. Всичко е законно.

15

Ужас,

преди 1 година

къде са близките и семействата на тези момичета? За да ги предпазят от сводници. Държава и народ нехаят за собственият си генофонд и кръв.

14

До 18 *19*

преди 1 година

Какво убийство е на маса клетки, който са в процес на формиране на живо същество, без реално съзнание, без определена форма, и най-важното без пулс, тоест още абсолютен зародиш? Има ли пулс, значи вече има наченките на мозък, тогава вече е убийство. Около след третият месец...

13

До 18

преди 1 година

Да се прекъсне бременността в самото й начало също е убийство. Женурята напоследък много взеха да се мислят за нещо повече, отколкото са. В случите решават да убиват, а не да раждат, а това не са нормални жени. В пъти е по-добре да се ражда, отколкото да се убива. << "Освен това живо дете да се абортира е опасно за майката, но за жени с пластмасови души очевидно не е проблем да говорят глупости...>>Ето тук си прав/права

12

Анонимен

преди 1 година

11, 'не са си изпълнили задълженията към обществото' --- КАКВИ СА ТЕЯ ЗАДЪЛЖЕНИЯ БЕ, ДРУГАРЮ??? ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ЗДРАВНО НАПРИМЕР, ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ РАБОТЯ???

11

До Абе гледам бтв

преди 1 година

Ами за това лечението е, да не се гледа ТВ, извън някоя комедия,и да не се слуша радио, извън някоя важна новина. От години го правя, и се чувствам чудесно. А колкото до абортите, до момента, в който се появи пулс, ок, след този момент си е убийство, и освен това Бог решава, дали едно дете трябва да се роди или не. Освен това живо дете да се абортира е опасно за майката, но за жени с пластмасови души очевидно не е проблем да говорят глупости...

10

Абе гледам бтв

преди 1 година

тая про-ста па-т-ка Десито Бакърджиева се изказва, че жените в Америка, в Европа и ЕС и по цял свят НЕ трябва да им бъде ограничено "правото" да.. правят аборти и убиват децата си в утробите! Изказа се и за правата на трансджендърите! Тази е срам и позор за обществото ни! Срамота!

9

Анонимен

преди 1 година

Ами римлянките са сключвали валидни граждански бракове.

8

Анонимен

преди 1 година

Закондателят в Наказателния кодекс е уредил само гражданският брак като законен и правилен, всеки друг брак се санкционира с лишаване от свобода

7

Анонимен

преди 1 година

Какво незаконно са направили благородните римлянки. Какво незаконно е направил този фес , който ги е запознавал. Те са спазвали законите. Това са интимни отношения, които не подлежат на регулация. Адвокатите ще смажат прокурорите и полицаите в залата.

6

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Проблемът е много по-дълбоко. Информацията в статията е почти нулева. Прикриват се данни. Само ужасът,който се случва в перверзните хостълинв София може да накара всеки човек да си повърне червата . Има ли точна статистика за абортите в България? Има ли точна статистика за западноевропейците ,които ловуват млади момичета в България? Има ли статистика за младите момичета,дрогирани и прекарвани в Турция за секс уикенд? Има ли статистика за вършеещата педофилия в България? Докога?

5

Радослав

преди 1 година

Ако просто индивиди без 1 ден трудов стаж и без 1 стотинка платен данък не се разглеждат от държавата като граждани защото не са си изпълнили задълженията към обществото: и този проблем нямаше да го има! Има хиляди неща заради които тези индивиди не заслужават българско гражданство! И не го правят защото са бедни, а защото са мързеливи, защото предпочитат да изкарат 5 лева по гръб отколкото 10 лева с труд!

4

Анонимен

преди 1 година

действала е фиктивно

3

Анонимен

преди 1 година

Смях, парапета и простото са още действащи. Какво би станало, ако те бяха във Великобритания. Там Джонсън ходи на парти и се видяха последствията. Римлянките при нас взимат пример от парапета. Тя може, а ние римлянките не, откъде, накъде.

2

лили

преди 1 година

Аххааа, ама няма по истински българки от тези , може да конкурират и тези в парламента 1!!