24

Анонимен

преди 1 година

Чаршафите помпят много . Преди около 15 години почнаха яко да помпят . Това значи че след 5 - 10 години ще свършат петрола като ОАЕ . Тогава кво ще прави запада ? Скараха се с Русия , Иран и Венецуела . За тях може и да няма петрол.

23

Ром'с

преди 1 година

Провал на Байден в Саудитска Арабия, другото е "шума" хвърлена за оправдание за провала на Джо в СА.

22

зАз

преди 1 година

Б.С.И "дипломата"!Дедо Джо отиде в СА да моли принца да увеличи добива на нефт и го нарече убиец! -)))))

21

Боб

преди 1 година

Интересите в енергетиката и сигурността накараха Байдън и неговите сътрудници да решат да не изолират Саудитска АрабияЗначи всичко е интереси! Какви са тея демократични циркове дето разигравате?

20

Боб

преди 1 година

А войната в Йемен? А убитите от Саудитска Арабия? А Кашоги? Ама как така арабския нефт е по-демократичен от руския?? Егати цирка!

19

Анонимен

преди 1 година

Бидона боксови хватки ли демонстрира с този поздрав? Арабеа се опита да се ръкува нормално, а Бидона го избоксира. Тия хамериканци вече не знаят от Путин или от коронавирус да се страхуват повече. Най-добре и от двете.

18

Поздрави от Байиздън

преди 1 година

Бай Издън пак се издъни! Срещата се определя повече от провалена. Арабите се канят да влязат в БРИКС.

17

Анонимен

преди 1 година

Ало цензурите, ако искаме да пишем за проблемите с б0клу-ка на някой град какво да пишем като сте цензурирали думата "б0клук"? И какво сме криви като казваме истината и наричаме с истинското име политиците в България? Ами бо-клу-ци са!!!!!

16

Анонимен

преди 1 година

Направо си го отсвириха. Показаха му вратата.

15

Анонимен

преди 1 година

5G, 6G ала бала ама петрол няма. Толкоз за успехите на посещението. Време е тоя и тия зад него да разберат че света не ги иска. *** на света отива на бунището на историята.

14

Анонимен

преди 1 година

Бидоня е бита карта, водиха го до столчето да седне. Друг управлява Америка, а тези са кандидати за Брикс.

13

13

преди 1 година

След като се кротно и видя, че не сме някой subreddit, където една групичка се пдокрепят в общото си мнение и нападат всеки друг с различно, ми обяси, че Йемен бил "нелогичен кнтрааргумент, позлван от нацистите, за да омаловажат и отричат бедите на украинците" - Много загуена челяд ... Промити мозъци на макс. А иначе вярват, че са прави за всичко.

12

Анонимен

преди 1 година

А останките на Кишоги още не са намерени. Не съм фен на Ердоган, но цяла Турция и голямта част от Света помнят!

11

Анонимен

преди 1 година

До агресорапутин - Онзи ден попитах същото едни студентчета, които ми пбясняавха, колко лоша била войната в Украйна. Казах им, че докато не отричам колко лошо е вискчо там и оценявам искрено оптити им, да накарат хоратада се замислят за проблемите и дори да потърсим решение за тях, също така ги попитах за Йемен. Едното почти не ми скочи на бой. Започна да казва, че едва ли не съм нацист, защото "отричам" войната в Украйна, при положение, че преди 3 секудни го похвалих за позицията му ...

10

Анонимен

преди 1 година

Що триете, бе? И по ТВ дори показваха, как Бойко и Царя бяха на посещение там (по американска поръчка) и им играха танц със саби!

9

ХАХАХА

преди 1 година

Слава Улавина. На използваните - Слава!

8

Анонимен

преди 1 година

Заради това Ердоган се захвана с руснаците и започна да се опъва на НАТО. А MBS си поредният Ким, само че в чалмосан вариант.

7

Анонимен

преди 1 година

Лицемери!Какви ценности,какви човешки права.Избихте толкова невинни хора в близкия изток.

6

Мен

преди 1 година

Американските миротворци... Започвам да мисля, че дори и комунистите не са измивали така мозъци

5

БАНко

преди 1 година

АМЕРИКАНСКИ ПОЗОР !!! ОТИДЕ ДА СЕ МОЛИ !!! САУДИТСКА АРАБИЯ ГИ ОТРЯЗА ПО РАНО ПРЕЗ ГОДИНАТА И ПРОДЪЛЖИ ДА РАЗШИРЯВА СЪТРУДНИЧЕСТВОТО С КИТАЙ И РУСИЯ !!! САУДИТСКА АРАБИЯ ,ЗАЕДНО С ЕГИПЕТ , ТУРЦИЯ , АРЖЕНТИНА СА КАНДИДАТИТЕ ЗА ИКОНОМИЧЕСКИЯ СЪЮЗ ,,БРИКС" !!! САМО МОЛБИ ВЕЧЕ НЕ СТИГА , БАЙДЪНЧО !!!