18

Андон Андреев

преди 15 години

СЕЛЯНИТЕ ДА СИ ДИШАТ ЧИСТИЯ СЕЛСКИ ВЪЗДУХ И ДА НИ ОСТАВЯТ ДА СИ КАРАМЕ НА СПОКОЙСТВИЕ КОЛИТЕ ПО СОФИЙСКИТЕ УЛИЦИ

17

а

преди 15 години

живяла съм в Москва и Будапеща. Как там не се намери един човек, който да каже "Отивай си в България, отивай си на село". А тук редовно ще се намери някой умник, който да се прави на диспечер и да ми определя къде да живея. Не ви ли омръзна вече? Живеем във време, в което всеки може да си хване чантичката и да отиде да живее където му е удобно или където го отведе по-добро предложение за работа ... Така, че скъпа "случайна" не ми направлявай живота, не ми определяй къде, как и кога да живея. А по отношение на селяни и граждани - може да не съм от София, но имам в пъти по-добро възпитание от "софиянците" от Люлин примерно (нищо лично към квартала, просто всички, които познавам от там са далеч от представите ми за възпитани хора).

16

gala

преди 15 години

Vij kakvo sofiankata,probvai ti da se prepitava6 v malkiq grad, da u4i6, da se razviva6.Tova se nari4a urbanizaciq(vij kakvo ozna4ava termina).Ina4e da ti kaja ne sum umrqla za pra6nata,zadrustena i mrucna Sofiq.Ako imam vuzmojnost vednaga bih se mahnala.I drugo da te pitam baba ti ot kude e?Sigurno ot nqkoe kitno selce.Az sum selqnka,za6toto sum rodena na selo i se gordeq s proizhoda si .No vie nadmennite grajdani sus selski mantalitet vijte purvo sebe si , togava davaite mnenie za drugite.

15

преди 15 години

"Отказвам да живея на село и единственния ми контакт с цивилизацията да е интернет или някоя случайно минаваща кола."- Хахаха живей си в цивилизацията и дишай мръсния въздух тогава, никой не те кара да се местиш на село:)

14

vesi

преди 15 години

дойдохте, напълнихте софия....данъци никакви не плащате....задръствания........помислете сами...

13

преди 15 години

nai -obi4am takiva naduti puiki kato .............se6tate se - kato takiva koito se izkazvat taka.Dobre 4e nie horata ot drugite rodni mesta doidohme v Sofiq, 4e da vi oblagorodim,za6toto po-golqma 4ast ot sofiancite sa murzelivi i samo iskat pari bez da ba4kat.

12

преди 15 години

живея в столичния елитен квартал Лозенец вчера за пръв път от 8 години насам ни измиха улицата...сега с тия взривове пак няма да се радваме на малко чистота... за жалост няма къде да замина на село... така че хората от провинцията поне може да се спасяват.

11

преди 15 години

Май си се надишала с нещо тази сутрин! Какво общо имат хората в София /освен че са потърпевши/ с взрив в склад. Проста женаq с просто изказване- айде слагай си сламената шапка да не вземеш и да слънчасаш и отивай да се буташ в градсия транспорт...или извинете сигурно си на работа.... във форумите...

10

случайна

преди 15 години

Всичко ще се оправи, когато новите софиянци си отидат по родните места, София е напълнена с какви ли не ***, кой от къде, да си ходи. Колко ни беше хубаво по Великден - софиянци си отидоха на село.

9

грамотна

преди 15 години

Думата "прах" е от мъжки род и моля ви - прахът, а не прахта!!!

8

преди 15 години

a da vidite kvo im e bilo na dinozavrite:)

7

gtr

преди 15 години

Докато избирате такива като Бойко и Сергей ще е така

6

Незнайко

преди 15 години

Отказвам да живея на село и единственния ми контакт с цивилизацията да е интернет или някоя случайно минаваща кола.

5

преди 15 години

Сашо, от години искам да се махна от София и да отида някъде на чист въздух и на спокойстие. Но като говоря с познати от провинцията, всички се оплакват от липсата на работа и ниските заплати там, а също и от "безвремие", липса на културен и интелектуален живот, и др..Още не съм минал на фотосинтеза, така че ми е нужен приемлив гарантиран доход, плюс среда от адекватни хора (не мутри и чалгаджии), с които да общувам. Дай идея!

4

преди 15 години

Дишайте смело прашния въздух - той поне ви е безплатен!

3

харабийко

преди 15 години

е не от взрива, ами от години. И така ще бъде докато земляците на Александър (по-долу) не последват призива му.

2

александър

преди 15 години

прахта не ви харесва, шума не ви допада, престъпленията не са нормални, хора огледайте се.... София не е единствения град в България, никой не ви спира да отидете на по добро място.. и без това София се пръска по шевовете ..... София - градът с анй- високия стандарт .... пълни глупости...всички там сте мишки, които сте готожи на всичко само и само да вземете 47 лв повяече месечно...или може би живеете там защото има място за всяко селянче ...... да поработи! сами си решавате ........

1

xph

преди 15 години

крайно време е да започнад да се почистват улиците веднъж седмично. Иначе прахта ще си стои и ще се събира нова. Минат 2 автобуса и ти издишваш всичко след тях.