117

Анонимен

преди 1 година

Щом ще се отказвате от газа скоро ще ви врътнем кранчето сега, за да ви е гадно. Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле.

116

Хммм

преди 1 година

Отказваме се от тоталитарния руски газ, но ще умрем в демократичния европейски студ и глад.

115

Анонимен

преди 1 година

До 128. Не обиждай овните! Ов"це водят ста'дото ЕС.

114

Анонимен

преди 1 година

Спирай всичко Вова, тая Европа с всички тия шарени г.е.й.о.в.е на бунището.

113

Анонимен

преди 1 година

Тея па руснаци, не разбраха ли, че Европа е велика. Не ѝ трябва газ. Тази зима ще си свети със слънчеви батерийки и ще се топли с вятърни мелници. Хахаха европейските oткaчалkи са хазартни типове и обичат да играят на "тука има, тука нема". Ха ха ха на европейските лидери определено не им се управлява, а им се пада от власт. Нека "Игрите на глада" започнат сега!

112

Българин

преди 1 година

Новият девиз на ЕС: Да умрем от студ зимата, че да им е гадно в Русия.

111

Анонимен

преди 1 година

Да спира тази война, че съвсем ще я оплескаме зимата! Тия братовчеди да спират да се бият, че омръзнаха на всички!!

110

Анонимен

преди 1 година

Не знам кой какво прави хора, но това което се вижда на финансовите пазари е страшно. Държавите масово правят резервите си и в други валути освен долар, а и искат анекси към договорите си в които да се опомене, че ако по някаква причина не могат да плащат в долари ще изберат национална валута. Еврото се срива и скоро може да стане доста смешно. И всичко това благодарение на роболепието ни към един задокеански дедо. Зеленски вече нагло заповядва от екрана ва всички в ЕС, подиграват се с хората.

109

Анонимен

преди 1 година

Вече има план за диверсификация .Узбекистан - 30 бутилки метан натоварени в ЗИЛ 131, Туркменистан 41 бутилки в МАЗ, Афганистан 20 бутилки в новата Газела

108

До 103

преди 1 година

"Скоро ще пият газ вместо чай!" Ха ха ха. Само, че като пият газ, има шанс да почнат и да пикаят газ. Вярно че ще е яко забавление, но пък току виж се окажат с толкова газ и петрол, че изцяло от тях станат зависимостите коя икономика ще се развива и коя ще потъне. Та шегата на страна, но ЕС потъва. И докато ЕС се диверсифицира, Русия вече ще си е намерила на кой да си продава, защото празно в икономиката няма.

107

Анонимен

преди 1 година

Китай ще стане мега сила ако запада позволи. Нахахахахахаха. И китайците са технологично назад. Разчитат на кражби (копиране) на западни такива.

106

Анонимен

преди 1 година

116 а познаваш ли ги азерите? Ухааа. Давам 5 години преди да скубете коси.

105

Анонимен

преди 1 година

Китай ще стане мега сила. Това, което спираше Китай да стане номер 1 в света беше замърсяването от въглищата. Това водеше до големи проблеми в градовете, а и липсата на газ водеше до изоставяне в някои сектори. Пренасочването на газ към Китай в комбинация с процъфтяваща ядрена енергетика там, ще гарантира Китай като господар на Земята. Трябват им максимум 10 год.

104

Анонимен

преди 1 година

Русия с почти 500 милиарда долара дълг и БНП на глава от населението маааалко повече от това на България, сериозно ще я закъса. Нахахахахахахахахахахахахаха. Войни без пари не са се водили, и не се водят. Не за дълго. Мухахахаха. Русия на русофилите е всъщност една доооста бедна страна която се опитва да се прави на велика.

103

Анонимен

преди 1 година

Местим. Какво ни интересува нас, че ни съобщават. След като неискат да продават на Европа да правят ,каквото искат. Техен проблем. Европа ще работи с Азерите. Новият петролен гигант се задава - Азербайджан.

102

Usa

преди 1 година

До глобалиста споко сащ никога няма да фалират това да не ти е вечно умрялата пиянска русия Със бвп 1.8тр сащ към момента 26тр имат външен дълг да около 30тр това е нищо за сащ защото пак ти казвам това е АМЕРИКА

101

Анонимен

преди 1 година

Защо сравнявате СИВ с БИКС.Съвсем се различно. - Кое му е толкова различното? Като изключим участниците

100

Глобалиста

преди 1 година

Аз излизам приятен ден Ви желая.

99

Глобалиста

преди 1 година

Нали живеем в България.Русия какво да я мислим.

98

Анонимен

преди 1 година

"Русия ще оцелее не я мислете нея.България мислете." Прав си, но това са глобални въпроси от които за съжаление зависи и нашата съдба. Няма как да не ни се отрази по един или друг начин