141

Анонимен

преди 1 година

Иддиооти има навсякъде. Путин и петте пръста да му набучи отзад Орбан пак ще вика ураааа

140

Ахъ

преди 1 година

Ми тъпака Орбан що не изкара Унгария от ЕС?

139

Анонимен

преди 1 година

Едно нещо трябва да е ясно и на русофилите и на русия та им, че докато в Украйна в границите и от 1991 г има и един руски окупатор Европа ще засилва икономическите санкции срещу москва и ще увеличава доставките на оръжие за Киев! Вчера Байдън съобщи за 600 танка Абрамс/ Леопард за Украйна по Ленд лийз програмата която всъщност започва от август 2022 г! Махайте се от Украйна докато можете с понасинена физиономия, защото лошото за русия тепърва започва!

138

Анонимен

преди 1 година

Поредния путинопитек в европа надава вой

137

Фашаги

преди 1 година

Европа се самоубива заради неблагодарната украйна. Вече спряха аплодисментите към палячото и слуга на народа.

136

Да вземе

преди 1 година

и той да направи една пионерска организация ,а? Играта на унгарците не е много ясна. Хем така, хем така. Да не говорим ,че са си приютили един фиромски бандит при тях. Или с едните или с другите пич? Сори ама играта е такава! Всичките големи противници на САЩ и Европа. Един не си прати детето да живее и да учи в Индия,Китай,Беларус или Русия, хм,...

135

Анонимен

преди 1 година

Как ще обясните факта, че от Кореиската, Виетнамската война, Ирак 1 Ирак 2, Сирия, Сърбия, Либия и 20 години Афганистан САЩ никога не са осъдени за едно единственно военно престъпление?

134

334

преди 1 година

Орбан е унгарският аналог на Борисов. Авторитарно управление, което скоро ще приключи. "Пета колона" на Путин в ЕС.

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145 "Забраниха опозицията" Не са забранили опозицията. Забраниха партиите на държавата, която брутално ги нападна и им разрушава страната.

132

Орбан е

преди 1 година

Най-вредният деген.рат и предател в Европа! Краят му ще бъде жесток!

131

Боб

преди 1 година

А пък да не говорими за специалната операция на Ердоган срещу Кюрдите, за която никой никога не и чувал, защото Ердоган е в Нато!САЩ не дават да се отразиява в медиите!

130

Анонимен

преди 1 година

А на Украйна да не би да е демокрация?Забраниха опозицията.Възхваляват Бандера и Хитлер.Хайде моля ти се...Били се биели за нас....пълни глyпocти!

129

Анонимен

преди 1 година

До Боб Я пак си провери как се водят в официалните източници тези "операции".

128

Анонимен

преди 1 година

До Един "Как тази война е срещу нас" Ти в демокрация ли живееш?

127

Анонимен

преди 1 година

През 2015 г. бесарабските българи бяха погребани с надпис "Хирургични останки".Толкова ли не можахте поне неутрални да останете вместо да взимате страната на техните убийци?!

126

Анонимен

преди 1 година

До Сата НАТО Като добавка към това, сега вкупом военните ни експерти обясняват, как не можем да поддържаме остарялата съветска техника. С други думи, спирането на оръжията за Украйна само направи проблема още по-фрапиращ: 1) не помогнахме на нуждаеща се страна, която има нужда ТОЧНО от такава техника 2) не направихме договорка за бартер за същата с въоръжение съвместимо с натовските стандарти и 3) трябва да харчим допълнителни средства за оттърваването от тази техника.

125

Анонимен

преди 1 година

До Сата Нато:Не е срещу България,а срещу онези,които 8 г.убиваха хора от Донбас.През 2015-та убиха хиляди българи там тези същите.

124

Боб

преди 1 година

До 138 То и войната в Афганистан се наричаше -Операция дълготрайна свобода Operation Enduring Freedom, а войната в Ирак също операция Operation Red Dawn!!!

123

Сата НАТО

преди 1 година

до Сата НАТО:а ти не си ли предател да казваш на украинците какви оръжия има България и да настояваш да ги дадем като останем беззащитни?! ----////----- Не, защото тази война е и срещу България и нашите оръжия, в ръцете на украинците, щяха да работят за нас. И то без НИКАКВИ рискове - те бяха нарочно раздувани от агентите на Москва. Слава Богу, хората се справиха и без нас.

122

Един

преди 1 година

Естествено се простреляха и всички европейски марионетни режими постепенно ще падат като круши до зимата. Почна се с нас, Великобритания, Естония и Италия.