19

Анонимен

преди 1 година

хахахахаахаха тоталните *** са тия от Европарламента - ся Путин кат каже "не" ко праим? *** си в гащите да ни държи топло? Еврото се изравни с долара, нещата тепърва ще загрубяват.

18

От Брюксел

преди 1 година

Не забрявяйте че санкциите касаят най вече ВАС.

17

Либераслъка, каксме?

преди 1 година

Доставките на руски газ няма да са ограничени и ще плащат с рубли, а през това време силите на ВС на РФ и ЛНР наложиха оперативен контрол над град Северск и активно ликвидират позициите на ВСУ в Константиновка, западно от Бахмут.

16

Ну, погоди

преди 1 година

Ще дойдете на моя. Искам още санкции. Зимата идваааааааа.

15

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам ЕС и Бидоня колко санкционираха путиня но със сигурност санкционираха българския данъкоплатец.... Олио 6лв,хляб 2лв, бензин 3.5лв.... Газта плюс 50% нагоре ако изобщо я има де, но иначе сме богата държава - гледаме си укрите в хотели... Благодарим ти кирО - промяната е факт.... п.с. не съм фен на герП и ненавиждам баце.

14

Анонимен

преди 1 година

Стига с тая зависимост от руския газ. Като не я щете, преместете си държавата няскъде на друго място. Зависимост, никаква зависимост не е, в Русия са находищата, те продават, ние купуваме. Някой друг да е предложил по-ниски цени? Засега го караме на гол патриотизъм, скъпо ще плащаме, ама няма да е руски газът. Като дойде големия студ дано пак така да мислим.

13

долу ЕС !

преди 1 година

от толкова готвене ес ни сготви на американски буламач... всеки месец скапаняците от ес се извъртат както им е удобно на тях. ЗАЩО НЕ ПОСТРОИМ БЕЛЕНЕ И ЮП?

12

aZ-ът

преди 1 година

Либераслъка, как сме днес... :))))

11

ЬЬЬ

преди 1 година

Точно в това е "геният" на путин: преди да окупира Крим и преди войната в Украйна, то направи цяла Европа зависима от руския газ и сега си разиграва коня,както си иска,без да отдава нужното внимание на санкциите срещу русия.

10

Анонимен

преди 1 година

Алооуу, излъганите камилчета! Дойде ли ви танкеро с втечненио хамерикански гa3?

9

Хехе

преди 1 година

Кацнахте на Мангъровия, ще кацнете и на Путиновия :)

8

Анонимен

преди 1 година

Накрая тия, Германия, Франция и прочее ще се изсулят, ще се спогодят с руснаците, а ние ще оперем пешкира... И то много яко и много за дълго...

7

Факт

преди 1 година

По устава на ООН само те могат да налагат санкции всичко друго е грабеж,тероризъм и не законно.

6

Нане

преди 1 година

Сега ще има контрасанкции... юрохея без газ до догодина по това време... ===)))

5

Анонимен

преди 1 година

Ще го овъртолят, то е ясно, няма да си признаят, че сбъркаха. Това е положението, тук ни е географията и Русия ни е най-близо за газ и горива, няма как да се преместим зад океана. Съответно и най-евтино. Няма кой да отдели политиката от търговията или да прецени кога политиката е във вреда на търговията и ежедневния ни живот.

4

Анонимен

преди 1 година

Стига санкции бе, фалирахме вече, на къде повече?!?

3

Анонимен

преди 1 година

Хем сърби, хем боли...

2

Анонимен

преди 1 година

Нещо не разбирам руския газ е нежелан, но понеже без него е зле ще си затварят очите плюейки, че не го искат.

1

Анонимен

преди 1 година

Санкциите срещу Русия всъщност са самоубийствен акт за европейските икономики. Европа наложи санкции на Русия и те я засегнаха, но удариха много, много по-лошо европейските икономики. Щетите за Европа са драматични. Когато има война в Европа, доларът винаги поскъпва, допълни Ханке. Той е категоричен - еврото губи позиции заради пълното недоверие към политиката, която Евросъюзът води. В такива ситуации инвеститорите бягат от еврото.