63

Анонимен

преди 2 години

Малеееее, как ви се крадеееее. Чак не може да дишате. Лиги ви текат, само и само да грабнете брадвата. А, каква сеч ще настане...! Докато не опоскате всичко и не затриете народ и държава, няма да мирясате. То и за друго не ставате.

62

Анонимен

преди 2 години

До Ауу така ли беОбърни се към отдел информация при МП на Йорданова. Ще ти я покажат. Носи си личната карта.

61

Бабикян

преди 2 години

Маджо на телефона - христо

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен.. 58Не казвай, че ще гласуваш за Възраждане, че пак ще трябва да искаш прошка. Поне тройно. Трябва ни земеделска партия май. Земеделието и туризмът ни бяха силната страна. Но няма кай да създаде такава, ще я стъпчат в зародиш олигарсите ниедни.

59

Силва

преди 2 години

А бе оня бандит от Дубай къде е? Нали щеше да дава някакви доказателства ,а 2 години не можа да измъти нищо.Партията му от някаква Пролет стана ПП на Киро и Кокорчо.

58

Продл пеша

преди 2 години

Като дойде промяната - арабаджиеви , бобокови ,баневи и куп други излязоха на свобода и спря да се говори за тях , преди месеци даже петков стана говорител на божков какво и как бил казал ако помнитеХристо скача най много явно - дб има свои бизнес интереси с тях

57

Анонимен

преди 2 години

Не съм от Герб бе. Просто знам, че снимките с чекмеджетата са манипулирани. Толкоз. Истината няма общо с политически пристрастия. Затова допускаме да ни управляват с лъжи. Лъжа след лъжа. Не бива да казваме на черното бяло, дори да не ни е приятна. Снимките са фалшификат. Не ми е драго - но, факт.

56

Анонимен..

преди 2 години

Искам прошка от всички българи, че гласувах за промяната. След като почти е в края си този пошъл театър , който ни спретнаха, видях грозното лице на участвуващите и си направих правилните изводи-по-добре бавно напред отколкото бързо назад. Не ме интересува броя на минусите и плюсовете, които ще ми сложите, интересува ме добруването и просперитета на България !

55

Анонимен

преди 2 години

Публична тайна е, че Божков организира смъкването на Борисовото правителство с помощтта на комунистическите олигарси, които бяха подгонени. Арабаджиеви и прочие издънки, Галевите на Мая и т.н., все комунисти от сой. За Божков беше важно съчачшникът му Рашков да дърпа конзите. Все по-упорито го изкачват нагоре. Накрая ще постигнат своето - амнистия за бандитите. Не знам какви интереси на Христо Иванов са засегнати там, но той скача най-много. Има нещо гнило, но не в Дания. Рано или късно, истина

54

Вьзмутен

преди 2 години

Никога повече - пп за 6 месеца сьсипаха хората и бизнеса

53

Анонимен

преди 2 години

Изпраният имидж от прокуратурата няма да ви увеличи избирателите. 12 години работихте само за вас, не за народа. Ако е толкова глупав народът пак да ви даде власт, ще си носи последствията.

52

Никога

преди 2 години

Повече ГЕРБ.

51

Ауу така ли бе

преди 2 години

Я дай линк на "Експертизата".. искам да я прочета с очите си, защото съм УБЕДЕН, че се опитваш да лъжеш 50

50

Вьзмутен

преди 2 години

Сигурен сьм за едно петков е натрупал такова чекмедже ама истинско като прехвьрли руският газ прес посредници за комисионни

49

Бай Ставри

преди 2 години

Съгласен съм -ГЕРБ в управлението НА ЗАТВОРИТЕ - Биков ща земим с набора от Банкя -да ни забелваш суджука...и и оня хаскофски фий дет много разбира от икономика "50те цента" -че чак наем на майка си плаща..(ще икономиса )- кинта и 20 той-ша са гушнете на 3 вишка - щот с менискуса на Боце - трудно..Поне за 4 белот сме готови..И ЩЕ УПРАВЛЯВАМЕ БРЕ (който загуби)

48

Анонимен

преди 2 години

До Кой е доказал бе?! Чужди лаборатории го доказаха, а прокуратурата само го оповести. Не според нея, а според пет независими лаборатории извън България се доказа, че са наслагвани парите там. С интелигентен фотошоп. Какво се гневиш? Разочарование? Божков, ти ли си?!

47

СКОРО

преди 2 години

Съвсем скоро започват масовите арести на крадливи ГЕРБ-аджии.

46

Анонимен

преди 2 години

Не

45

до томето

преди 2 години

томе, сага като ни поведете пак към светли бъднини, по прекрасните магистрали с висококачествените храни без пестициди и с евтините горива и газ, всичко ще си дойде на мястото и тия харвардски кариеристи ще си скубят косите а народа ще ликува. За неразбралите.... това е сърказъм!!!!!!!!!!

44

Ирена

преди 2 години

Надрусаните пак дрънкат лъжи-България била Африка а?Скъпите коли,моловете,палатите,купуване на скъпи жилища в чужбина,разходи по различни дестинации по света ,непрестанно висене по кръчмите и т.н.било Африка а? И това бе са само политици и хора от народа Няма ли свобода?!Ха,ха,ха плямпаха като сега само лъжи ,правеха какви ли не зулуми безнаказано Наглеци Арееее марш бе,никаквици родени само да мърсат