23

Анонимен

преди 1 година

Възраждане, заедно с ГЕРБ и ДПС са трите опозиционни партии. Те с всякакви средства е се опитат да саботират и дискредитират Българската държава за да се докопат до властта.

22

Анонимен

преди 1 година

Нещата вече се ясни. Елементарните протестчета на Копейкин-Рубльов ще бъдат подкрепени от тъмната държава. Платени агитки на хора от задкулисието ще се опитат да катурнат властта чрез метеж, насилие и погром.Ще го понесем ли всичко това ние, които напълнихме българските улици и площади през 2020 година, поставило началото на края на мутрите? Ще позволим ли гербаджийски реванш?

21

Анонимен

преди 1 година

Костадин Костадинов поредния фалшив герой. Защо не водиш протести срещу Гешевската прикриватура, Защо не протестирате срещу шкафчетата с злато и евра на Борисов, Защо не питате и не протестирате срещу г-н Доган- от къдя на къдя има пристанища и Тецове -потърсете му дипломата за хидроинженер. Аз ще ви кажа защо - Защото е поредния лъжец и при това страхлив лъжец. Може да вади само нож на умряло куче. Такива протести срещу Ланския сняг --всеки може да води. Страхливци

20

Анонимен

преди 1 година

Костадинов, не го овъртай - направо направи един протест в защита на Борисов и ГЕРБ.

19

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са прекомерно про-руска партия, и това отблъсква много хора! Повечето от нас искат добри отношения с Русия, но чак излизане от ЕС и НАТО, е пълен абсурд! За предпочитане са по-умерените русофили като Янев и БСП

18

Анонимен

преди 1 година

Тpoловете на ГЕРБ са се развихрили като "привърженици на Възраждане".

17

Анонимен

преди 1 година

Не съм гласувал от години. Но този път ще отида да дам гласа си за Възраждане.

16

Анонимен

преди 1 година

Линч за тях

15

Анонимен

преди 1 година

Притурката на ГЕРБ крещи по площадите за неща които вече са решени. Възраждане е ПАТРЕОТЕ 2 - корупцията се завръща !

14

Анонимен

преди 1 година

Тия, заедно с ГЕРБ, ДПС и ИТН крепят Гешев у искат да върнат Мафията на власт. Не ги слушам какво говорят, гледам ги какво вършат. И в Библията е казано - По делата им ще ги познаете.

13

Анонимен

преди 1 година

Време е за Възраждане на България!!

12

Анонимен

преди 1 година

*** нали и те искаха да свалят Гешев, какво стана? Или откакто се сдружиха с ДПС, вече приоритетите им са други!? А това че се лепват за всеки актуален обществен проблем, е ясно че е само див популизъм, без никакви реални намерения да променят нещо

11

Алооо

преди 1 година

В България всеки човек(т.паци,защото само такива са останали)си мислят,че са над закона и могат да си правят какво си искат.Огледайте се около себе си никой не се съобразява къде е спрял трошляка си.Карат и изведнъж аварийки и мислят,ама то за малко,то за много какво ще стане.По улиците пешеходците някой си мислят,че целия тротоар е техен и трябва да им удряш по1 рамо да се усетят или тротинетките. Пресичат,кой къде му е кеф,като му правиш забележка подскача до небесата,после обяснява как е поЕС

10

Факт

преди 1 година

Световният опит отдавна е доказал, че никога и никъде по света по-строгите санкции и наказания не да спряли нарушителите и престъпниците. В този смисъл Възраждане предлагат нещо не само безмислено, но и вредно.

9

Анонимен

преди 1 година

поредните глупости на в гз ражданите, законите ще се променят в зависимост колко си близо до спирката :))) Ама нали освободиха $ на Мутрафонова и сега трябва да си заработят копейките. Всеки шофоьор в София се е нагледал на такива маневри на пешеходци, троткаджии, вело, мото ездачи, че ви е бедна фантазията. Докато санкции има само за едните, ще е така.

8

слагащи

преди 1 година

минуси на коментар 6-ти ,алкохолици,наркомани, престъпници ли сте?

7

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 11 То затова сте се посрали да идете на избори буахахахаха.

6

Анонимен

преди 1 година

Копейковци и вашата свърши. Употребиха ви и ви изхвърлиха. Като братчетата ви от ИТН.

5

Анонимен

преди 1 година

Не е толкова до наказанията, а до корупцията на всички нива в тази територия. Каквито и да са наказанията, когато можеш да си купиш магистрат е все тая.

4

Анонимен

преди 1 година

*** нямат място в българския парламент. Да си заминават при Митрофанова.