5

..

преди 1 година

препоръките са да ни анексира някоя нормална държава като германия или холандия и да се приключи с мъките. както е калининград на русия през 3 държави пак си е русия, та и ние така немци. и без това немски граничари идват да ни пазят границата немски самолети и холандски небето то все едно.

4

Щерю

преди 1 година

Пълно върховенство на Закона означава само едно - Държава (Свят)-Концлагер. Мечтата на юдейските фарисеи...

3

Анонимен

преди 1 година

За пореден път ни казват, че още откакто сме започнали преговори почти нищо не е направено за да имаме нормална правосъдна система. Досега беше и трудно да се направи като 12 години беше на власт една Еднокнижна Мутра. Но не виждам и сегашните за 6 месеца да са направили каквото и да било. А обещания имаше много. Да живей най-корумпираната страна в ЕС!

2

Анонимен

преди 1 година

Върховенство на закона тук няма,но ако за да го има ще трябва да легализираме и *** браковете по добре мутрокрация да си останем.

1

точно и ясно

преди 1 година

"Нарастват тревогите за дейността на Висшия съдебен съвет (ВСС) и попълването на неговия състав. Липсата на постоянно съревнование при издигането на магистратите и широката употреба на командироването може да повлияят на независимостта, се посочва в доклада." С една дума зависимости и корупция. Правосъдие няма!