131

Голям експерД

преди 1 година

Експертизата показа, че снимките с пачките в чекмеджето не са истински. Значи, пачки в чекмеджето няма, а са на друго място.

130

анонимен

преди 1 година

Вярвам, че земята е плоска и се поддържа от два слона. Вярвам , че има пачки и кюлчета и даже Мата Хари. Вярвам , че ваксините са елексир за организма.Вярвам че мога да се телепортирам до Марс за отрицателно време и също вярвам, че утре ще ме пуснат от Карлуково, защото се убедиха , че съм Наполеон. И вие вярвайте, защото много сме, силни сме.

129

Ха хааааа

преди 1 година

Тълкувания на Днес бг. Точното, което пише е не може да се установи, а не че не са автентични. Я публикувайте експертизата, за да видим защо не може да се установи. Неясен образ, развалени умишлено впоследствие носители или какво. И, да кажат първите две експертизи какво казват.......защото, ако те казват, че кадрите са истински, а последната казва, че просто не може да се произнесе по въпроса....то............

128

ЛОРЕЛ С ОРИЗ ТЕЛАВИВ

преди 1 година

ДАВАХА ПО ТВ ЗАЛОВЕН 1 МИЛИОН АНГЛИЙСКИ ПАУНДА, КАТО ДА НАПЪЛНЯТ 20 ЧЕКМЕДЖЕТА. НИНОВА САМО ОТ КОМИСИОНИ ОТ ИЗНОСА НА МУНИЦИИ И ОРЪЖИЕ *** 10 ПЪТИ ПО ТОЛКОВА НА МЕСЕЦ? А БОЙКО ЗА 10 ГОДИНИ СЛОЖИЛ ДВЕ ПАЧКИ И .... ОБРАЛ ДЪРЖАВАТА?????

127

Анонимен

преди 1 година

И кой е направил тази експертиза, 2 години се тутка :)

126

&~~

преди 1 година

Като погледнеш, че източникът на тази информация е българската прокуратура, то ясно какво ще е заключението. Кой вярва изобщо на българската прокуратура?!!!

125

ВЯРВЯМ НА ПП БСП ДБ

преди 1 година

АЗ ВЯРВАМ, ЧЕ ДОШЛИЯ С КОРАБ ГАЗ Е ЧЕТИРИ ПЪТИ ПО ЕВТИН, КАКТО ОБЯВИ ГОВОРИТЕЛКАТА НА КАБИНЕТА - ПАРАПЕТА! ЩО ДА НЕ ВЯРВАМ?

124

Зелен чорап

преди 1 година

Сега Гешев да си влиза в ролята и да предяви обвинения срещу цялата пас мина която прави политика на основата на една лъжа и измислица.майчето,курнито,бабикянчето пинокио,йончева и всичките *** по медиите

123

Анонимен

преди 1 година

Тези,които лъгаха за на бойко чекмеджетата и кюлчета сега напълниха своите чекмеджета и сметки!

122

РОРЕЛ С ОРИЗ ТЕЛАВИВ

преди 1 година

НА КОЙ ДА ВЯРВАШ? НА БОБОКОВИ И ЧЕРЕПА ИЛИ НА БОЙКО И ЧИСТАЧКАТА? КОГАТО ИСКАШ ДА БЪДЕШ ИЗЛЪГАН НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ТЕ СПАСИ И УБЕДЕНО ХВЪРЛЯШ СПЕСТЯВАНИЯТА СИ ПРЕЗ БАЛКОНА ЗА ДА ПОМОГНЕШ НА ПОЛИЦИЯТА!

121

Говедар

преди 1 година

До 150 . А ти знаеш щото си го държал ли?

120

Ок

преди 1 година

От цялата работа разбираме, че не си ги държи в чекмеджето, а под дюшека примерно.

119

Руди

преди 1 година

ААА дубрутру....кажи нещо дето не го знаем!

118

Анонимен

преди 1 година

Брейй,той Баце-сълза хималайска,бе?Още малко и мъченик на прехода ще го обявят.

117

До 158

преди 1 година

Какво нато и гошо тъ пото от боец? Елена йончева ги разнася една година из лаборатории по свето и навсякъде и казаха ,че са монтаж.

116

Анонимен

преди 1 година

какви снимке е дал гешев в ек

115

Анонимен

преди 1 година

Между другото, БОЕЦ бяха дали същите снимки в лабораторията на НАТО във Вроцлав (Полша), и отговорът беше, че снимките са автентични! Е , на кого да вярвам - на натовците или на каскетчетата?

114

Анонимен

преди 1 година

Не мислех да гласувам, но след като Гешев, Боко и ЕНП не се и опитват да скалъпят нещо по-смислено, ще гласувам срещу ГЕРБ.

113

Анонимен

преди 1 година

Каскетурата казала, че не може да се установи дали парите и кюлчетата на снимките и видеото са автентични и нас тази база Томаш заявява, че снимките били манипулирани. Той съвсем за бaлъци ли ни взима?

112

Анонимен

преди 1 година

Значи, експертизата не е доказала, че снимките са манипулирани както твърди този Томаш.