33

Анонимен

преди 1 година

ХАХАХХА ИТН се усетиха, че ако слушат Славчо другия път в парламента няма да влязат и дадоха на задна.

32

Анонимен

преди 1 година

Според Митева, Бойко и Корнелия били "големи" - така ги чувствала! Да, големи мафиоти са, просто си завърши мисълта! 20 години грабят държавата като за световно и имат очи да искат да продължат да грабят още. Няма ли малко желание за покаяние у тези хищници??

31

Анонимен

преди 1 година

Жената 20 години е работила като чиновник-мишка в парламента, след това две години депутат. Тя е неспособна да работи каквото и да е друго, излезе ли от парламента - край с нея. Затова е целият зор - да си запазят постовете и да продължат да лапат парички.

30

баба мара

преди 1 година

стига с тези мандати не губете повече времето на хората избори до дупка докатослучим на хора

29

Анонимен

преди 1 година

Чак пък да трябва ! Да бяхте си дали като бяхте първа сила миналата година ,вече няма кой да ви търпи да се упражнявате в политика , нови избори и поне да сме без вас следващият парламент

28

Анонимен

преди 1 година

Я пак Дългият да се яви на тъмния фон и да каже: "А сега трябва да съм сериозен. Слагам край на това правителство и на тая агония!" Май той причини агонията, а сега търсят лек.

27

Пурко

преди 1 година

Хазарта Премиер. Луна Президент.

26

Гражданин

преди 1 година

Иве... изпей на Славчо и булонките му оная известна песен "КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА"

25

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Митева може да...зове за втори шанс,но този който седи на диванчето в хола,гледа навъсено към Витоша и чака...обаждане от по...голямата матрьошка,не се знае какво ще каже.

24

Анонимен

преди 1 година

Болонката много ги разбира тези работи.

23

Анонимен

преди 1 година

Милата ... влюбена в Слави. Само, че Слави обича по-младички.

22

българин

преди 1 година

Какъв шанс с вас,бе красавице/действително те харесвам като жена/,та вие сте "Адио".Красавице,имаш нещастието да си в отбор на шизофренни люде.Отивате си.Просто ще забавите с 4 мес. историята.4 мес. въздух за престъпниците от герберастката организация.Но и това ще преглътнем.Ще се справим с герберастката престъпност,но без вас.С нас никой няма повече да се съобразява.Съжалавям за теб,защото си красива и умна жена.

21

Анонимен

преди 1 година

Не, точно ИТН нямат НИКАКВО право на нов шанс за правителство! Окончателно доказаха за кого работят....саботираха правителството, когато го имаше, просто защото ПП бяха адски неудобни на Слави и сега искат да правят коалиция с Герб и БСП, а уж щяха да са им опозиция и да ги гонят, пък се оказва, че ги реабилитират! Няма такова нагло лицемерие като това на чалга партията, която кой знае как се озова в парламента.

20

Анонимен

преди 1 година

Това което сам си сториш никой враг не може да ти стори. Толкова много се постарахте да се самоликвидироате, че не е за вярване. Текат последните ви часове в парламента и това е отмъщението на гадно измамените избиратели.

19

Ахаа

преди 1 година

Вие ли ги раздавате тия шансове ?

18

Анонимен

преди 1 година

А неее! Вие свалихте това и сега чак разбрахте, че слд 2 месеца сте никои? Хак ви е! ИЗБОРИ И БЕЗ ВАС, ТОВА Е ВИДНО НА 1000 ПРОЦЕНТА. Защо сега ревете и ни манипулирате? Хич не ви пука за държавата, яд ви е , че сами се прецакахте и отивате в забвение .

17

Анонимен

преди 1 година

Не ке да влезнете в следващото НС.

16

Алекс

преди 1 година

Иве,приключи с депутатстването.Не случи на лидер.Търси си работа.

15

Перниканец

преди 1 година

Е да, ама се сетихте едва след като паднахте на 3,7%... Сбогом гнусни чалгаджии, дано не се видим никога повече.

14

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов не може да е лидер. Той е една човешка развалина. Деградирал е физически, морално, ментално, иначе казано - за нищо не става, освен да вика - Македонияяяяя!