52

SS

преди 1 година

Прогнозирам ,че след зимата ( това го пиша за кой ли път) ЕС ще колабира и може дори да се разпадне ! Да ви кажа честно дреми ми ! Къде обаче сме ние ? И какво ще стане с евроатлантичетата ? И с натовците? С евролибералите ? С ония със сбърканата сексуална ориентация ?

51

Анонимен

преди 1 година

Един по един падате , щото много обичате санкциите, че и още им налагате.

50

SS

преди 1 година

Навремето много преди Великобритания да излезе от ЕС един английски икономист беше казал ! ЕС е най глупавото образувание създавано някога ! Не може Гърция и Германия да имат една и съща парична единица с една и съща покупателна стойност ! Противоречи на здравия разум ! Не е ли прав питам ?

49

Анонимен

преди 1 година

А, не, бе! Сега ще видите кон боб яде ли, магаре трева пасе ли. Да видите как е. Щото българите цял живот зъзнат и в една стаичка имат топло..обикновено заради децата. Сега ще видите как е да се спи с чорапи.

48

Караджата

преди 1 година

Ееее започнаха да го осъзнават. На пролет живот и здраве ще видим една нова Европа. Според моето мнение няма да е в този вид.

47

SS

преди 1 година

Това за тежката зима бай ви SS го пише от май месец ! Сега убедихте ли се ?

46

Анонимен

преди 1 година

Европа си го заслужава,защото позволи години наред руснаците да я крадат

45

лъжата ЕС

преди 1 година

Британците хитро избягаха.

44

Анонимен

преди 1 година

Ес ту влиза в жанвиденов вариант. Русия врътна кранчето както Горбачов на времето ни го врътна на нас. ЕФЕКТА ЩЕ Е СЪЩИЯ. Русия разбра че не трябва да продава евтино ресурсите си на Ес щото рискува той да и отхапе територии . Например рускоговорящата част на Украйна . Това си е отхапване заради евтини ресурси . Евтини ресурси само на Китай за да мачка ЕС ту . И съответно жанвиденов вариант за ЕС . Германия го знаеше това и затова не пращаше оръжия на Украйна ама нещо се счупи .

43

Анонимен

преди 1 година

Доколко е пазарна икономика нали такива цени са нарушение на законите на ЕС за пазарна икономика или тогава и бг да върне държавните цени от преди 1989 г. и изгони западните фирми и банки

42

Анонимен

преди 1 година

Нлсгодарете на Зеленски той ди прибра парите и ше се показва когато му кажат и прати цяла Европа на найке си

41

антитрол

преди 1 година

Кво, се уплашихте толкова много бе че нема да има достатъчно газ, то обикновения Бьлгарин 80 % винаги се е отоплявал с дьрва и вьглища през зиматата, тьй че има по страшни неща от току, гладь и безработицата!

40

Шопа

преди 1 година

Аз лека зима не съм карал,и тая ще я избутам

39

Анонимен

преди 1 година

Работя в областта на проектирането на вятърната енергия за Северно море и ще ви кажа, тази енергия може да подпомога нуждите ни от енергия, но на тоя етап не може да е основен източник на който да разчитаме. Много по скъпа. А относно занижаването на С02 , а докато всички тия компоненти се произведат колко СО2 е изпуснат предварително. Тая енергия е като Ковид. Съществува , но много е преувеличено.

38

Ехаа

преди 1 година

В Руските медии излезе новината за тайни преговори на Турция, Египет и САрабия за влизане в БРИКС

37

Анонимен

преди 1 година

Вкараха си го два ката. Засилиха се и си блъснаха празните глави в стената. Кой ги е карал да бързат като парле пред майка си?

36

Кой

преди 1 година

Премиера на Италия подава оставка,премиера на Естония също,продажниците съсипали Европа бягат....но бедите който докараха остават за нас.

35

Анонимен

преди 1 година

Не сте за евросъюз

34

Анонимен

преди 1 година

Като ви е тешко излизайте от ЕС.

33

Ко

преди 1 година

Европа= американска икономическа и военна зона срещу Русия. Колкото по на Изток са държавите в Европа толкова по нисък стандарт на живот. А мъжете им са предопределени САЩ за пушечно месо. Скоро и нас ще ни вкарат в тая игра. Като гледам как изведнъж Великити сили се сетиха за България ме хваща страх.