24

По - гнусен

преди 1 година

От английските командоси и афганските парцали е малкият юмер !

23

Анонимен

преди 1 година

това е стара новина и Британците е покриват. Всички много бързо забравят и всичко е наред. В Булг аристан забравяме даже вчера как са ни крали и убивали и продължава упадака на държавата.

22

мдаа

преди 1 година

Фрапиращ пример за двоен аршин. САЩ и Англия това го правят редовно във войните, които разпалиха, но никой не им държи сметка. Обаче и без доказателства , други биват обвинявани и им се налагат санкции.

21

БЦЖ

преди 1 година

ъцз, когато са извършени от американци или британци това не са военни престъпления. Това са косвени жертви, лошо стечение на обстоятелствата или в неподходящо време на неподходящо място. Това също така не е война а доставяне на свобода и демокрация. С Русия обаче нещата не са така. Те са военнопрестъпници, окупатори диктатори и т.н.т.

20

Анонимен

преди 1 година

"Според разследване на Би Би Си" - пак си приписват чужди заслуги. Доулиан Асандж беше публикувал 470,000 документа в wiki leaks със зверствата на хамериканските войски. Сега, разбира се го грози доживотен затвор, но не за клевета, а за публикуване на истината.

19

Анонимен

преди 1 година

Айде санкции и ембарго на Англия. Спортистите им да бъдат спрени от всички спортни форуми. Политическия им елит да няма право да посещава ЕС!.

18

ъцз

преди 1 година

това на са ли военнопрестъпления?нещо рев за съд ще има ли?

17

Евала

преди 1 година

Аман от тая демокрация и правата на бандитите и терористите! Изтрепаните едва ли са били невинни агънца, а все се намира по някоя голяма западна уста ( и широка халка), дето разправя наляво и надясно, каквото трябва и каквото не трябва.

16

MONAD

преди 1 година

Същите са сега в Украйна, "пазят демокрацията" и със сигурност не убиват цивилни руско-говорящи.

15

Анонимен

преди 1 година

Санкции за Великобритания, нещо? Вашингтонската маша в Хага като какво ще го определи?

14

ВъZраждане на СССР

преди 1 година

Геноцида над цивилното население от САЩ и НАТО в Авганистан ще остане срамна страница в човешката история!!! Американците избиха милиони мирни граждани на Авганистан, Ирак, Либия и Сирия!

13

Анонимен

преди 1 година

До До 11/12 "Ами по тази логика Русия убива наемници и въоръжени цивилни в Украйна." От името на кое правителство действат козарите с АК-47? Щото аз знам, че "въоръжените" в Украйна действат от името на своето правителство и държава :)))

12

Заключение

преди 1 година

Добрите британски войници не правят такива неща! "Сър" е индулгенция за невинност и непогрешимост. Ето, че са го повишили. Очаквайте в Украйна подобни действия.

11

..

преди 1 година

значи сто про путин им е платил да правят всичко това. още санкции за русия веднага. зимата във външната тоалетна по обяд да е по- топличко. хубав ден!

10

баба мара

преди 1 година

ами за това са отишли в афганистан да убиват не им носят книги библиотекиболници училища а смърт къде тука е новината нищо не интегрираха и севърнаха ама впк в това време работи на макс

9

PG

преди 1 година

Как така нали само руснаците правят такива гадости,как пуснахте това в медиите

8

Км

преди 1 година

Евроатлантически ценности.

7

До 11

преди 1 година

Ами по тази логика Русия убива наемници и въоръжени цивилни в Украйна.

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Защо няма международен трибунал за геноцид?" Когато избиваш терористи, които вадят АК-47 и гранати, това не е геноцид.

5

до 2

преди 1 година

Имаш предвид вагнеровците.