18

До 17

преди 1 година

Ами че са мародери и метежници, блокирали цели градове, обирали магазини, пребивали и убивали хора, извършвали палежи.

17

Анонимен

преди 1 година

Джон Болтън заяви по телевизия Си Ен Ен, че е участвал лично в "планирането на държавни преврати" в редица чужди страни. И днес има хиляди пиндостанци, които участват лично в "планирането на държавни преврати", но не си признават. Участват и в планирането на бендеро-нацистките операции и в доставянето на далекобойни реактивни системи Химарс, който помагат на укрите да нанасят мощни удари по граждански обекти в Донбас. Тази нощ укрите са ударили осигуряващи безопасност системи в Луганск.

16

До 12

преди 1 година

Подкрепаният от САЩ Аугусто Пиночет сигурно е бил демократ и либерал? Ами Батиста в Куба или пък фамилията Сомоса в Никарагуа, а по-късно контрите в страната?

15

Анонимен

преди 1 година

До До 9/15 "Нещо за мародерите от BLM няма ли да кажеш?" Ти какво знаеш по въпроса? Виждам, че вече за 2ри път репликираш, явно знаеш нещо специално. Сподели.

14

баба мара

преди 1 година

това не е новина те са убии-ци по генезис има ли по света воина или конфликтв които да не е замесен сащ колкото по далече стоим от тях толкова по добреще си спасим държавата

13

До 9

преди 1 година

Нещо за мародерите от BLM няма ли да кажеш?

12

Анонимен

преди 1 година

А на паважният преврат у назе кой е планировчика?

11

Анонимен

преди 1 година

Поне си признава, за разлика от другите...

10

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 "Ами САЩ по принцип си правят държавни преврати и цветни революции по света." Свалят диктатори масови убийци на кило. :))) И Джуджака го чака същото :))))

9

Анонимен

преди 1 година

В Москва вече не се занимават с преврати направо нападат с танковете.

8

Анонимен

преди 1 година

Да, в Украйна мина, ама в Русия, Казахстан и Беларус мустакатия интриган смукна въздух :)

7

т 1

преди 1 година

До До 1/7 "Разследването за нахлуването в Капитолия е много шум за нищо." Ааааа, не е, не е. :)))) Разследването е да покаже на тия, дето им хрумва да правят преврати в демокрация, какво ги чака, след като се разбере истината. Нагледно.

6

До 1

преди 1 година

Разследването за нахлуването в Капитолия е много шум за нищо. По тази логика какви наказания трябва да има за палежите, мародерствата, вандализмът, убийствата по време на протестите на БЛМ, които траеха месеци наред?

5

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 "Че той мисира Тръмп направи опит за преврат в САЩ на 6.01.21 та какво остава за чужбина." Ааааа, не си прочел думите на другаря Болтън: САЩ били организирали преврати другаде, но това на 06.01 не било такъв. Както всички рубббляци, реалността трябва да се приеме, че е ТОЧНО ОБРАТНОТО на това, което говори.

4

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Забрави руския преврат през 1944.

3

Анонимен

преди 1 година

Че той мисира Тръмп направи опит за преврат в САЩ на 6.01.21 та какво остава за чужбина.

2

Анонимен

преди 1 година

Ами САЩ по принцип си правят държавни преврати и цветни революции по света. Няма страна от Латинска Америка без държавен преврат. Даже държавите са с повече от един преврат. В България имаше през 1989, 1997, 2013-2014, 2020 г.

1

Анонимен

преди 1 година

Хохохо. Вече минаха показанията, които дадоха да се разбере, че Тръмп е знаел, че протестиращите, които са се опитвали да стигнат до Капитолия са тежко въоръжени. Това ще му осигури до 20 години зад решетките. А другаря Болтън да му проверят сметките в рубли. :)))))