13

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Пийнал е човека една дамаджанка- не повече,но поне никого не е убил,че сигурно и на него трябваше да му носят стълба да се прибере в къщи?

12

Неразбрал

преди 1 година

На тоя с 5,11 промила спирт сигурно ако му драснеш кибрит пред устата и ще бълва огън като триглавата ламя бе!?Басийй!?

11

ПРОФЕСОР Х

преди 1 година

Скоро ще хванат някой с 12 промила алкохол,за да отклонят вниманието на обществото от татуираните си служители,носещи стълби на убийци

10

Охохохо

преди 1 година

Поредния пушек за отклоняване на вниманието и показване колко "работят" тия смешници. На бас, че колата на този човечец не струва 100 Хил. и не е дилър на някое ченге или политик. При 5 промила трябва да е заспал и не е ясно дали ще се събуди. Сега да намерят и някой с две кутии нелегални цигари и да замажат очите на вярващите в родното мевере . Абсолютен смях

9

Въпрос

преди 1 година

Тоя да не е бил на запой с Дамаджан Чашков?

8

Хичо

преди 1 година

Браво,бе...вече се чувствам сигурен,гордея се с нашата полиция...Сега ще глобят някоя баба за неправилно пресичане,някой бедняк за неправилно паркиране и реда в държавата ще е въстановен..Корупцията се шири в МВР,защо не изловиха корумпираните си служители,другарчета с наркопласьори?Къде спаха?Носят стълби на престъпниците?Къде са оставките?

7

Анонимен

преди 1 година

Ушевите мошеници са прекалили с тампончето алкохол в уреда, така да се каже престарали са се. А на веждичката излезе ли му алкохолната проба, когато се отъркаля по булевард България?

6

Тва...

преди 1 година

...безспорно надминава точката, в която осъзнаваш какво се случва в реалният свят и си в състояние на делириум.

5

Анонимен

преди 1 година

Този градски рекорд връща София в играта. Така София се изравнява с тредиционно силния югозападен сектор, където местните клубове творят чудеса. Паметен остава ненадминатия рекорд на скромен, но с огромен потенциал играч от Сандански със 7.3 промила. И помнете: никой от шампионите не е причинявал птп с жертви!

4

Анонимен

преди 1 година

Това не се вързва 5 промила, дрогиран и да кара. Този трябва да е извънземен. Има грешка явно.

3

Анонимен

преди 1 година

Над 1,2 се равнява на 700 милилитра до 1 литър концентрат,при пиещи всеки ден.Обаче над 5 промила вече идва над литър и половина концентрат.Нещо ме съмнява дрегера.Тоя ще почине от толкова алкохол,а да кара кола е абсурд.

2

Анонимен

преди 1 година

Гаврата с КАТ и МВР продължава, сега ако си проверят и уредите и направят и кръвна проба?

1

Анонимен

преди 1 година

Пропаднал елемент е тоя.