19

анонимен

преди 1 година

като последни комплекасари се напъват от ДБ , с тия мижави проценти къде сте тръгнали бе хора??? *** жаждата за власт заслепява и не дава реален поглед на хората за съжаление, и те имат самочуствие че ще оправят държавата? един го видяхме как се сгромоляса и продължава с патос да реди фантастично бъдеще ,демек промяна ,,да се погледнат всичкив огледалото в този нещастен Парламент и да видят че пет пари не струват ,некадърници

18

Анонимен

преди 1 година

Тоо овехтял пуловер до кога ще го каните навсякъде ...

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 14 "Кои са тия ДС?Май още живеете в 90 те.Няма ги вече,те изпомряха" Това може да го каже или човек, на когото целта му е да отрича реалността (по поръчка), или абсолютно невеж. Като се има предвид, че се хвана ТОЧНО за това, се обзалагам, че е първото. :)) ДА не говорим колко лишен от логика е аргумента. Хора вербувани като млади през 70те, сега са на 70, през 80те, сега са на 60, и е излишно да казваме, че те са създали свои оперативни наследници. Та, ти за кого точно работиш? :)))

16

ф

преди 1 година

Закъснял си с изводите другарю социолог. бесепето на последните местни избори че до днеска се гърчи. И тъй ще е .

15

Анонимен

преди 1 година

Този винаги е бил неразделна част от мафията. Изпечен манипулатор и интригант!

14

Анонимен

преди 1 година

Кои са тия ДС?Май още живеете в 90 те.Няма ги вече,те изпомряха.Ако говорите за олигархията след приватизацията тя е дело на Костов.Тоест ако ползвате ДС като синоним на злото, то е редно да ползвате името Костов!

13

Анонимен

преди 1 година

Другарю Райчев , не става само с пръхтене ,грухтене и бурбуникане - трябва и акъл !

12

1

преди 1 година

До dmx Ще го даде на ИТН.

11

dmx

преди 1 година

Интригантства. Точно на БСП ще го даде, хващам се на бас

10

Знаете ли ..

преди 1 година

... защо социлози като тоя на снимката почти никога не познават? Ами, много е просто: защото от ДС им плащат да "развиват" сюжети пред обществото, докато зад кулисите вървят истинските процеси (които логично, значително се различават от приказките на такива като тоя). Затова и след като стане поредното разминаване с "прогнозите" им, започват с "анализи", постфактум, когато ДС вече е постигнало целта си. Затова въпреки масивната им очевидна некомпетентност, стават все по-богати (тоя е милионер).

9

Анонимен

преди 1 година

Гълъбов, Райчев, Константинов, хайде ако обичате да излезете в незаслужена пенсия и да си живеете жалкия живот на наш гръб още колкото Господ ви даде. Мишока като го видя на площад Хелзинки лично ще му го кажа. Не помни как преди два месеца го гониха от кварталния магазин

8

Схващате ли

преди 1 година

Иска да каже...Кръчмата е на Доган.

7

Анонимен

преди 1 година

"Радев ужасно не иска да има служебен кабинет" ХАХАХАХАХАХХАХАХААААА

6

Анонимен

преди 1 година

"А ДБ има най-голям шанс да състави кабинет с третия мандат, заяви социологът Андрей Райчев по бТВ." .....скъсай си дипломата, несретник!

5

Асан

преди 1 година

Кой е кръчмаря :)))

4

Анонимен

преди 1 година

Не е нормално мини партийки да управляват България. Освен това ДБ са проект на Петко Петков-бащата на Кирчо. Проверете и ще видите, че той е учредител!

3

СГОДЕН МОМЕНТ

преди 1 година

ДАЛИ СЕГА ТРИФОНОВ НЯМА ДА ИМ ГО ВЪРНЕ НА ДБ И ДА КАЖЕ, ЧЕ СА ДЪЛГАТА РЪКА НА ДОГАН?

2

МАЙ КАТО ЗА ПОСЛЕДНО

преди 1 година

ДА БЕ, С 25 ДЕПУТАТА ИМАТ ГООООЛЯМ ШАНС? НАЛИ ВСЕКИ ЩЕ ГИ КЛАТИ? ДОРИ ТИЯ 5 - 7 ПРЕДАТЕЛИ?

1

Обективен

преди 1 година

И БСП, и ДБ, и ИТН са на кантар. Все заради ПП, но по различни причини.