54

Анонимен

преди 1 година

Таа кючекина селска "хванала се като удавник за сламка" и с гявола библията да чете, само и само да гребе в кацата с мед!

53

Анонимен

преди 1 година

Категорично НЕ,защото всички са противни в това ПП. Освен това не са спечелили никкави избори,и не са никъде първи. 70% от народа не участва в изборите,а от участвалите 30% колко са гласували за пп?!

52

Анонимен

преди 1 година

Импекса купи още 1-2 мезонета в Манхатан на РафаелчУ. И то мамино златно комунe, ше го върнат като спасител след некоя и друга десетилетка, да ни спаси от няколко милиярда

51

Асан

преди 1 година

Крушовица е врачанско село :)))

50

Анонимен

преди 1 година

Импекса купи още 1-2 мезонета в Манхатан на РафаелчУ. И то мамино златно ***, ше го върнат като спасител след некоя и друга десетилетка, да ни спаси от няколко милиярда

49

3737

преди 1 година

Тази леля пак ли иска да е в правителството? Е нагла женица! В БСП що не вземат да си избират един читав лидер. Да я разкарат тази трътлеста лакома *** от монтанските села.

48

Анонимен

преди 1 година

Само моля ви не предлагайте никола минчев за министър-председател, защото е още по-некадърен от оцък;ления и от киро мошеника!

47

другари и другарки

преди 1 година

на изборите на тази трябва да и се покаже че няма място е НС , камо ли в управлението на България !

46

Калина

преди 1 година

Печената мошеничка,лъжкиня,интригантка е наясно,че ПП са бита карта и гледа да ги до унищожи-Мин.председателя трябвало да бъде от първата политическа ПП? Е що не ти бе Корни не станеш Мин.председалел? нали показателите за икономическото състояние на държавата били много добри.С вас само Борисов може да се справи-в ъгъла.Ужас изпитвате от него и затова силата ви е в долнопробните оръжия- помии,лъжи,пачки,кюлчета.Докажете ги най-накрая бе?Между другото много лъжи дрънкаш но за кюлчета и пачки не

45

Gancho

преди 1 година

Стара чанта...без дръжки.

44

К6

преди 1 година

Гладен просо сънува

43

Анонимен

преди 1 година

вън комунистите от управлението

42

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ГЕРБ СА ПЪРВИ В МОМЕНТА. НАРОДА НЕ ГИ ИСКА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ВЕЧЕ 6 МЕСЕЦА - ВИДЯ СЕ КАКВО МОГАТ. КАКВО Е ТОВА БЕЗОЧИЕ? БОЙКО САМ ПОДАВАШЕ ОСТАВКА, ЩОМ ЗАГУБИ ПОДКРЕПАТА НА ОБЩЕСТВОТО, ТЕЯ НИКОГА НЕ СА Я ИМАЛИ ТАЗИ ПОДКРЕПА - БСП, ДБ, ДАЖЕ И ИТН И ПП! ИМАХА ПОДКРЕПА ОТ МАДУРО!

41

КАКВА СЪДБА

преди 1 година

НОВО ПРАВИТЕЛСТВО СЪС СЪЩИТЕ СЪСТЕЗАТЕЛИ? ЩЕ СМЕНЯТ КУЦИТЕ КОНЕ С КУЦИ МАГАРЕТА?

40

Анонимен

преди 1 година

След като ограби Техноимпекс Нинова в момента ограбва и ВМЗ Сопот.Алчна за власт и пари и това е коалиционния партньор на т н Промяна.

39

А ДАНО ОЩЕ МАЛКО

преди 1 година

ДАНО ОЩЕ МАЛКО ДА ПОСЕДИМ НА ВЛАСТ И ДА ПРОДЪЛЖИМ ДА ПРОДАВАМЕ ПАТРОНИ, ЧЕ Е МНОГО ПЕЧЕЛИВШО ЗА БСП И ЛИЧНО ЗА МЕН! ПОНЕ ДОКАТО СВЪРШИ ВОЙНАТА!

38

Анонимен

преди 1 година

Ами Кирчо се оттегли,сега е наред и Асенчо да се пръждоса и току виж сте сглобили някакъв вид правителство!

37

Муахаха

преди 1 година

Чудесен Ден за България - Курса на Долара мина Фалшиво-Фиксирания курс на Еврото, т.е. Лева вече е във Свободно Падане! а до 2 дена - Връщат и Маските, че Мноо КОВИД имало - ами 2 години като Носихме маски, КОВИД пак - имаше!!

36

Анонимен

преди 1 година

На изборите мутрите с под 4% и бай-бай при бай Ставри

35

Резултата на бкп(с)

преди 1 година

на изборите ще е 0,1%,Мая Маямата ще е с 0,2%,Дай Бг минус 3%, а ОПГ Продажни *** ще вземат първия полет София Скопие ВанкОвър еднопосочен!