15

Анонимен

преди 1 година

Единствената грешка е, че трябваше да окаже съпротива и да получи при обезвреждане травми, несъвместими с живота. Съд, присъда и привеждане в изпълнение, в едно!

14

Щирлиц

преди 1 година

Веднага да бъде изпратен на заслужена почивка,другарите знаят къде.

13

Еврофоб

преди 1 година

Иииии сега дваисет "русофилски" трола ще пишат и пишат да си заслужат центовете от четвъртата евровласт

12

Белото

преди 1 година

Момето-полицайка е представителна извадка. Обществото ни е болно. От даскала да попа, всеки се продава за пари. Така, че не следва да обвиняваме малкото цигулче, че иска в бедната и "променена" държава да диша малко по свободно.

11

Еврофил

преди 1 година

Путин е виновен, тои е носил стълбата не закачаите горките хорица - Семерджиев и Радева. Русофилите убиват деца и унищожават доказателства. 10 000 лв и има джип, няма джип. Фокус бокус няма доказателства има само евроценности.

10

Белото

преди 1 година

На кривата пат.а, татусите и пречат. Комунистическа криво разбрана цивилизация!

9

Анонимен

преди 1 година

Под наблюдение който е гледал знае как стават тези работи.

8

Анонимен

преди 1 година

Гочето и Симонката са влезнали в Матрицата. Летят с 200 по Черни връх, цепят джипа на салата, хукват - единия с една маратонка, другия по парфюм и се изнасят през стените на метрото кой къдет' види. Единия стига до апартамента, бърка си в носа да търси ключовете, а от там ва'ди телефона.Звъни на полицайката да пита кво да правя.Тя си чеш'и мозъка и измисля стълба.Пали маратонките и газ до бензиностанцията с двойката.От там обратно с 200 при Гочето.Жената-чудо! Тея са влезнали яко във филма.

7

Хемус

преди 1 година

Прикриват се висши ченгета патрони в търговията с дрога и тази кукла,понеже има две мозъчни клетки,изгърмя като бушон!Единствено вярвам,че са и заръчали да закара стълбата на адрес,без да предполага за какво е нужна Още докато даваха кадри как "Кобра" го арестуват се усещаше,че се разиграва някакъв театър!След някой друг ден пишете пича колабирал от жегите като се е спънал от покрива на следствието

6

Анонимен

преди 1 година

Значи вози се в колата, убиват момичетата" цепят колата на две, нищо им няма, той побягва към дома си, а тя търчи за стълба от автомивката и му я носи...Това не може да е вярно.

5

Анонимен

преди 1 година

Временно са я отстранили. Смятат да я връщат ли??? Много, много, много я пазят. Що?

4

Анонимен

преди 1 година

Нали уж Радева била в колата? Сега пък носела стълбата? Нали ДНК експертизата показвала, че била в колата? Какво ни баламосва те?

3

Асан

преди 1 година

На видеото д-р Симидя той ли носи стълбата ? :)))

2

Борисчо

преди 1 година

Какво давате думата на тия промити мозъци пенсионирани. Какви татоировки го гонят тоя шапкар... В меката на демокрациите САЩ, Великобритания, Италия и Германия съм виждал полицаи татоирани отгоре до долу. Ако си корумпиран *** татосите нямат никакво значение

1

Анонимен

преди 1 година

Наблюдавайте как действа мафията, цялата страна е потънала в шуробаджанина но сега става страшно, един се издъни и ще жертват още наколко покрай него за да се успокои всичко защото ситуацията е вредна привлича вниманието към тях.