27

Star

преди 1 година

Как да се промени след като вече гледат и към Аляска? Русия не и трябва промяна,трябва и прекрояване и връщане на много чужди земи и освобождаване на много чужди народи.

26

Анонимен

преди 1 година

Как си личи вече ясно ясно какви са целите и спуснатите задачи. Давайте още, говорете, пък ние си правим изводи. Между другото за това ли не оставят българския народ на мира? За да не се окопити и да не види че съзнателно го държат беден, за да се възползват от територията ни срещу нищо? Добре че ни просветляват мъдреците, че каквито сме селяни и га*нь*овци...

25

Анонимен

преди 1 година

Полша да дава акъл на Русия е като Слабчо да дава акъл на България..

24

не става така

преди 1 година

Русия не може де се промени, нещо повече Русия на Путин ще употребии ядрено оръжие, защо? Защото : 1. Икономическото джудже Русия ще затъва в все по големи проблеми. 2. Путин не може да си позволи да загуби войната. 3. Единственият му шанс е употреба на ядрено оръжие. Извод: Никакви отстъпки на този индивид. Копейкин ще организира помощ на заразените с радиация, като им разкаже колко велика е Русия----той вече взема йод--ЗАЩОТО ИМА СЕМЕЙСТВО!

23

Анонимен

преди 1 година

Лех, първо да демилитаризираме просия, после ще я денацифицираме, и след това всичко останало. :)))))

22

Анонимен

преди 1 година

Единственият начин е Империята на Zлото да се разпадне рашизоидите - в Камчатка заедно с нашите ***!

21

Анонимен

преди 1 година

пиша от 10 метра от екрана та лош правопис. та милиционер по картонче с липсващо досие го докладвала комисията по архивите вПолша

20

Анонимен

преди 1 година

Не Русия а Капитализма е вече за Реформа,защото съвсем се изкриви и стана страшен!!!

19

Иво

преди 1 година

Все едно комшиите ти да решават как ще живея в нас ! Аман от нагли и прости хора !

18

още истина

преди 1 година

Ицето Стоичков го срещнал тоя и му рекъл .......кой си ти бе,Хитер ли си..........не бе Дзержински съм---отвърнал Валенса-.............................русофоб уж бил но комисията по досиетата в Полша го разкри като Таня милиционер с картонче и унищожено офицерсодоносническо досие

17

Ел

преди 1 година

Те и Горбачов трьбва да ви обесят публично в Париж където се секли главите на царете и аристокрацията!Гадове и мръсни предатели!

16

Анонимен

преди 1 година

Този дърт ***,мърда ли още? Такива като тоя донесоха фалшивата Американска " демокрация" фалшива както тях самите! Скрий се и замълчи леж такава!-:(((

15

Мужик

преди 1 година

Умен човек, добра идея дава, да ОСВОБОДИМ Русия!

14

Анонимен

преди 1 година

При горбача номера на валенса мина, ама при путиня зеленския номер нЕма да мине... Валенса не се обаждай пенЦио оти да не стане с полша като в 1939та... Не ръчкайте Мечката, че оная хапе лошо!

13

Анонимен

преди 1 година

Отивай в бункера да шмъркате кока от Колумбия и да пиете уиски ... Сащ плаща.Пенционер долен

12

Ralica

преди 1 година

Когато си бил доносник на КГБ , си оставаш доносник за винаги. Злобата на подобни типове нямат лимит, но защо трябва да се публикуват ,а и да ни се сервират по телевизията.

11

Хахахаха

преди 1 година

Тоя пллъх от Солидарност още ли диша ве...Доллен агент на белязания горбачов... Мри веее

10

БАНко

преди 1 година

АКО ПУТИН СПАЗИ САНКЦИИТЕ И НЕ ПУСНЕ ГАЗА ПО СЕВЕРЕН ПОТОК 1 СЛЕД ДЕСЕТ ДНИ , ГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ ПРОМЕНЯТ ГЕРМАНИЯ ... ЩЕ ИЗГОНЯТ ШОЛЦ !!!

9

Хубавеца е

преди 1 година

Таен милиционер Лех Ванеса от Маркс комуно червената им партия

8

БАНко

преди 1 година

АКО СКАНДАЛА С ПОДКУПИТЕ НА МАКРОН И НИДЕРЛАНДКАТА КРУС ДАДЕНИ ОТ ,,UBER" БЯХА ПОБЛИКУВАНИ ПРЕДИ МЕСЕЦ , ФРАНЦИЯ ЩЕШЕ ДА Е ДЕМОКРАЦИЯ И СРЕЩУ ВОЙНАТА НА НАТО ,, ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ " !!!