74

Анонимен

преди 1 година

Тоя е вголяма грешка. България НЕ е проруска от 89та на сам. БСП има най слабия вот от 89та на сам. И то при много ниска активност . Ако гласуват 90% почти няма да има бсп. Това са лъжи и манипулации. Младите са прозападни, а старите все повече изчезват. Това са мечти на някакъв си руски ***, а не реалност.

73

Българин

преди 1 година

Най-обичам крепостник да ми говори, чия собственост сме ние българите.

72

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 "Президентът Токаев отказа да признае Лугандон и Путин спря транзита на казахски нефт. Казахстан има 35% руско население. Ще опитат и там да правят "специална операция" и съвсем ще затънат на два фронта." Нема да могат. Първо, вече нЕма техника за специални операции след станалото в Украйна, и второ, Казахстан е изкупен от Китай. Затова Токаев така зашлеви дребосъка, щото знае как зад него се усмихва китайската панда :)))))

71

Хахахаха

преди 1 година

А пък на руснаците вероятно им е все тая какво казва Генадий Гудков.Ние преди войната го мислехме за умрял Путин.Бяха далече.Затова ви е смотана пропагандата да ни делите на русофоби,русофили,путинисти и не знам си какво още.Все ни е тая.Просто не ни вкарвайте във вашата война!Ако забележите тези,които обвинявате,че са "русофили" са против войната,което означава,че в Русия ще ги вкарат в затвора,а пък "русофобите" само се опитват да ни вкарат във война.Оставете ни да сме си българи!!!

70

Анонимен

преди 1 година

"Но именно те пишат с най-много правописни грешки. Да не говорим, че се изразяват като каруцари." Реалността показва ТОЧНО ОБРАТНОТО: повечето русофили са от селата, с едва завършено средно, работещи елементарни неща, и с език, изобилстващ с цинизми и проссстотии.

69

до 69

преди 1 година

Живее в България. Познавам го лично. А ти като не можеш да кажеш нещо смислено - не спами.

68

Анонимен

преди 1 година

Който се кефи на ***,да заминава за Русия.Там богато се живеело.

67

Анонимен

преди 1 година

Одобряваме Путин.

66

Анонимен

преди 1 година

До Бегайте у Русия 68. Според теб излиза, че най-интелигентни са русофобите. Но именно те пишат с най-много правописни грешки. Да не говорим, че се изразяват като каруцари.

65

Бегайте у Русия

преди 1 година

Колкото по-нискоинтелигентен е народа, толквова проруска е държавата. Същите сме като братушките, глупави, бедни и тънем в мизерия но си се обичаме.

64

Анонимен

преди 1 година

И още как го одобрява!

63

Анонимен

преди 1 година

До Sgt. Pepper Какви "американофоби" като те си нямат представа от "америка"? :)))) Разказите на руските държавни телевизии са пословично ненадеждни. :)))))

62

Анонимен

преди 1 година

Явно този руски опозиционер не живее в България...

61

Sgt. Pepper

преди 1 година

Българите са не толкова русофили, колкото американофоби, и с тази непрекъсната "либерална" пропаганда, с която ни заливат от всякъде, тази тенденция ще се засилва.

60

Анонимен

преди 1 година

Тоя дойдели поне веднъж в БГ да види настроенията на народа. Нито грам нее спаднал рейтинга на Путин напротив народа го чака да ги освободи за трети път. Този път от краварите и еврогейците.

59

Поправка

преди 1 година

България е проруска И НАПЪЛНО одобрява Путин.

58

Анонимен

преди 1 година

Глупости - одобрява го и още как!

57

Русия се защитава

преди 1 година

До МинуващАА нападението е най-добрата защита..стара мъдрост!Сложиха и биолаборатории на границата, плануваха да вкарат Украйна в НАТО и да насочат ядреноп оръжие срещу Русия на 500 кв от границата с Украйна.. избиваха проруското населе ие след 2014 съвсем директно, 1/3 от земята на Украйна е продадена на САЩ вече, зараниха руския след 2014,синът на Байдън чрез американски компании точеше природниет ресурси-газ, петрол от Украйна,за тва дори Тръмп говори.. и всичко под носа на Путин..докога!?

56

Анонимен

преди 1 година

Моля този руски "опозиционер" да не ми определя страната като проруска, само защото най-вероятно общува и се движи в кръг от русофили! Путин е лицето на днешна Русия, но ако той си отиде, а страната продължава да се управлява с този агресивен и авторитарен режим от Кремъл, никога няма да й симпатизирам. Има хора в България, които не се оставят някои купени медии или политици да им формират мнението, защото имат достатъчно сиво в-во.

55

Шаши

преди 1 година

Какво значение има дали е Путин или друг като него. САЩ са далече, а Русия близо. Всичко ни е близо и евтино. И има възможност да изнасяме. Трябва ни независимост и всички да държим за България.