127

До 155

преди 1 година

Е като не върши работа ... момичето ще компенсира със секс ... това си е пак работа.

126

Работодател!

преди 1 година

Какво правим когато , някой не си върши работата - не му плащаме заплата! Кое е заплатата на мутрите с пагони - нашите данъци! Ако 3 милиона обявим гражданско неподчинение и не плащаме данъци, да видим кой ще им плати заплатите и как!

125

България Днес

преди 1 година

Тома е лицето на България трябва паметник срещу Народното събрание да се направи на Симонка в подходяща атрактивна поза. Ленчето също и още на другите Ууурвиички български алея на славата да се направи.

124

Анонимен

преди 1 година

От години говоря, че 1РПУ са ОПГ... никой не вярва. Целия състав работи за организираната престъпност. От ръководството до последния милиционер!

123

Това е новия ИДОЛ

преди 1 година

Уникална показва точно уурвунското състояние на Държава ейй такива държавни служители и политици ... между другото очилата са от секс магазин и са фетиш за празнене върху лицето ...

122

Строител

преди 1 година

Сега пък два месеца с опция за още един удължаване. Абе уволнете я дисциплинарно и после образувайте досъдебно производство за съучастие в престъпление. Те за два месеца я отстранили. Няма оправия ей! Не ще ни газят по тротоарите ами... Нека още спим. Трябва смяна на цялото ръководство на милицията иначе в края на лятото ще сме забравили. Между другото какво стана с убиеца на Милен Цветков?

121

Анонимен

преди 1 година

Сега излезна, че освен другото е лапала и по 2 хилки...! По капаните на куките вървяла със служебната карта напред. Стълбата за любимия е носела тя с други двама колеги-"сладури". Да не помислите, че те кинти са лапали? Ами...

120

Ква муцуна

преди 1 година

Тия напълнени жуки бубайко директно ще и избеля стъклата на цайсите. Тая като е гледам за друго не става.

119

Жилата

преди 1 година

До ПустинякПоследните 3 дупки на кавала

118

Овцедушие!

преди 1 година

Който е съгласен мутрите с пагони да газят децата му по улиците безнаказано да плаща данъци!!!

117

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ Е РАДЕВА ЩЕ МИНЕ КАПКИТЕ

116

Върбан прасков

преди 1 година

Нормално е изглежда да се вози до него защото може под прикритие да е засмуквала нектара от кайсийте..и рязко да е гризнала повече от костилката ....

115

шок

преди 1 година

До АнонименНормално ли е служител на реда да се вози в един автомобил с криминално проявен? Той като е бил дрогиран и не е разсъждавал трезво, полицайката като е много читава защо не го е спряла да шофира? И тя носи отговорност естествено, най-малкото като служител на реда!

114

Анонимен

преди 1 година

Да сте чули съответната девойка да изкаже съжаление за случилото се? За погубените животи на нейни връстнички? Това също е показателно за нивото: лично и като професионалист. Не е карала тя, но не е и предотвратила катакгпофата, позволявайки превишена скорост и шофиране под наркотици. Продължила е да се вози. Супер съзнание на полицай. Независимо дали на смяна или не.

113

Върбан прасков

преди 1 година

Кой знае на кого засмуква нектара от кайсийте

112

Анонимен

преди 1 година

Ляга си с правилния човек,затова е недосегаема

111

Гого

преди 1 година

В Сливен веднага... Ох на дядо

110

Анонимен

преди 1 година

Два месеца отпуска докато поотминат нещата.

109

Капитан Линч

преди 1 година

За убийци - дисциплинарно наказание! Може да не я повишават 1 година! Истината днес е само тази - родната полиция е ТАЗИ!

108

Анонимен

преди 1 година

До Пустиняк 136 Е, какво, и дисциплинарно накзание ли да не й наложат? За това е статията.