48

Анонимен

преди 1 година

Втора серия на сапунката " Всички обичат Киро просто". ИТН веднъж ги натириха, те пак се бутат, да получат още един по носа. С кого ще разговарят? Като порнопартията ПП не съществува, без Киро и Асен.

47

Доктор

преди 1 година

Този дем.бе.лин явно се мисли за Франко !

46

Анонимен

преди 1 година

И няма да ви се получи!А с вас да преговарят ли,въпреки лидера ви?Нали Тошко ви казва,че сте никой?Как се преговаря с никой?

45

Анонимен

преди 1 година

Бля ..бля..блябанов - дори да "остроумничите" и да разтягате локуми в кръжока по тв 7/8 вече не ставате - сбирщайн мекащи селяци-едни големи усти и въздух под налягане сте барабар с батмана от учиндол..от алчност провалихте 3 парламента - излъгахте и подведохте хиляди хора - но тва свърши. Марш по селата -тошковци и блябановци .Аман от вас некъдърници селяци

44

Анонимен

преди 1 година

На итн-арите не им се вярваше че ПП ще постъпят много достойно, и вместо да се поддадат на рекет, ще отидат на избори! Сега вече разбраха че ПП са първа политическа сила, докато ИТН (ДПС-2) приключват с политиката, из а това взеха да увъртат като в селска кръчма

43

Анонимен

преди 1 година

Не става този човек и той го знае.

42

43-ти

преди 1 година

Само че това на раменете на тази озлобена, грозна и силно противна мутра не е глава, а кратуна! Кратуна от сарайско-банкянския бостан, която очевидно съответните му началници са забравяли да поливат и затова е толкова уродлива! Но доста затлъстяла, нали?! Абе, бостанджиите добре плащат на слугите си, особено за мокри поръчки!

41

Анонимен

преди 1 година

Вие не можете да изкарате славуца Трифонова от къщи искате 3-ти мандат за 4-ти път... Е, НЯМА ТАКАВА НАГЛОСТ (ИТН).

40

999

преди 1 година

Балабане къде са ти джуките бе дървен философе

39

Тоя е наглец!

преди 1 година

С КОГО по-точно от ПП ще разговаряш бе, Джебчия Балабане?! С "онези двамата ли?" Абе, Джебчията, ти си по-нагъл, по-безскрупулен и по-циничен и от авера ти Тошко Хаджията бе, мерзавецо с грозната брадавица на мутрата, досущ като *** на маймунски ***, ама и мутрата ти е като маймунски ***, да извиняват ***! Ти си много ***, за да не си разбрал, че вече сте на бунището бе, санитаря на Сакатия "властелин"? Ти още ли вярваш на Орлин Алексиев и на Таки бе, нищожество?!

38

Анонимен

преди 1 година

Момче, вие сте история.Пеевски, Таки, Маки, Маджо, Баджо, Слави, Доган, Борисов, айде стига само мутри са ни управлявали от къщи, апартаменти, вили, имения и заводи за милиони

37

Анонимен

преди 1 година

Като знаем какъв кабинет предложи гологлавата кратуна навремето и как го направи,.....боже опази.Едно от хубавите неща на новити избори е, че няма да гледам тия недодялани ***!

36

Гледам и си мисля

преди 1 година

Тоя пък!?!?!? Като му видиш излъчващата злоба физиономия и можеш да разбереш колко градивни мисли има в главата си! Колко да са - николко!

35

Анонимен

преди 1 година

Само джаговците, дето харесват пеенето на бездарния певец Слави ще гласуват за тая предателска партиика.

34

Анонимен

преди 1 година

Нелигитимна партия, не трябва да получава мандат. ИТН нямат подкрепа за парламента

33

Анонимен

преди 1 година

34 Повишенията ги изяде инфлацията, създадена допълнително от ПП, които командваха безпринципната коалиция. За нищоправене им платихме лукса и огромните заплати, добавки и привилегии.

32

Анонимен

преди 1 година

Безпринципни. Хората ще ги накажат на изборите.

31

V

преди 1 година

Доста шизофренично бих казал. Щели да преговарят с ПП!)

30

ИТН

преди 1 година

Има Такива Нещастници...

29

Анонимен

преди 1 година

Балабанов нещо се е уплашил, че когато бяха на среща в американското посолство говореше едно, а сега стана друго, но това е нормално. Бойко обикаля всеки ден България от страх от американците да не го качат в самолета, лично Херо му е обещала че ще се приберат в един полет с Пеевски тримата.