23

Fudan

преди 1 година

Рудолф вече е във всички медии. За пари ще си продаде...

22

Чук

преди 1 година

При паралич и вариола пак с ковид ще ни плашат

21

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха ваксите този вирус нямаше да мутира и да стане 30 пъти по заразен. Когато се опитваш да убиеш някого той започва да се защитава. Ако не се опитваш да го убиеш той си стои мирно и кротко. Досега този вирус щеше да е изчезнал. Но целта на занятието е не да изчезне а да мутира и да избие колкото се може повече народо население. От много години световните убиици казват че 7 милиарда население са много.Земята неможела да го изхрани. Сега ни избиват като кучета с инфлации и вируси.

20

Някой

преди 1 година

До Анонимен 6 Влизал си.След линийките и дракони виждаше и ходеше по Марс.

19

Анонимен

преди 1 година

няма се ваксинирам и точка!

18

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 16 Ще идат в Кауфланда бабите и ще вдишат от вълшебния препарат с който мият пода и ще се намерят залежали в креватите. а после и в Ковид отделението с маската.

17

до 7

преди 1 година

Моля 4 дои линка, губят ми се 1-2 статии. Без линковеете прилича на празни приказки, като на КирпоТъпото некроманската кампания.

16

Анонимен

преди 1 година

Днес обясних на две непознати баби, че не трябва да вярват на ковидлъжата и не трябва да носят маски. Разбраха. Утре на други две и така. Когато до всяко добро същество застане поне още едно....Не спирайте да наливате мозък в главите на неразбралите.

15

Волен

преди 1 година

Ваксинирай се, бе!

14

Я

преди 1 година

Въженцето е от профкомитета.

13

Силистра

преди 1 година

След осмата ваксина ще бъдете щастливи като Жириновски,ще гушнете чемшира

12

Батко

преди 1 година

Трябва да си в затвора , Симидчиев! Недоразумение на медицинската наука!

11

Анонимен

преди 1 година

Почти 27 пъти е по-заразен и 10 пъти по-леко се кара...

10

Гого до Шаши

преди 1 година

Верно си шаши, хич те нема.

9

Шаши

преди 1 година

Ваксинираните разбраха ,че са се самоунищожили. Сега дават зор и ние да ги последваме. Този таралеж . И той дава зор.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен под мен Щото Семкаджиев пие белина всяка вечер преди лягане.

7

Анонимен

преди 1 година

Има вече поне 4 изследвания, че новият вариант всъщност е по-заразен за "ваксинираните". Същият резултат е виден от стъкмистиката на нашето собствено министерсто на здравепогазването: ваксинираните боледуват диспропорционално повече. Във високо-ваксинирани западни държави като Канада, Обединено Кралство, Германия, в момента ваксинираните диспропорционално влизат в болница и умират. Защо ваксосган Симидчиев пропусна да спомене тези факти?

6

Анонимен

преди 1 година

Влизал съм в Ковид отделение без маска да спасявам познати от евтаназия, в бърза помощ, мръсния отсег без маска и без ръкавици, никога не се разболях, защото оце;ях след оригиналния вариант Антракс декември 2020г Сега имунитетът ми е 25+ години и не може да повтори.

5

Док

преди 1 година

Ако се заровя само в статиите в тоя сайт ще ви открия поне 10(десет) в които различни врачове-плашители-тънки-специалисти обясняват колко по-заразен е новия вариант. От 4-5, през 10-15 до към 30!!!пъти(въййй) по-заразен бил. Ами разберете се какво да лъжете, щото сте крайно плоски и евтини в лъжите и манипулациите си. А целокупния народ, колкото и да го обявявате за 80 процентов, пак не ви вярва.

4

Дънди

преди 1 година

Хаха, доза номер 1.387.847.345.925 още малко всеки ден ще се боцкате,плъхове долни