24

??????

преди 1 година

Кой започна пръв със забраните????

23

Анонимен

преди 1 година

До 20 ЕС във война ли е? Немският министър на икономиката каза ,че Германия е в икономическа война с Русия когато налагаше санкции. Сега с тая турбина санкциите се обърнаха като бумеранг и почнаха да ревът ,че им спират газта. Ако ти се гледа комедия си пусни военният експерт на Билд мн е добър или кореспондента на велт в Москва който всеки път казва според мен е така и така ,вместо да каже какво се е случило и всеки сам да си прави изводите.

22

Анонимен

преди 1 година

Точно така всеки подкрепящ режима на Путин трябва да има възможност да бъде подведен под съдебна отговорност, защото в един момент може по негова заповед да убиват мирни хора.

21

Анонимен

преди 1 година

И какво, да не би швабите да се оплакват? Че те спряха всички руски медии, както и ние.

20

Гост

преди 1 година

Ето отново руските лъжи в коментарите. Разбира се, че ще има блокирани руски медии. Защото само лъжат. И такива като вас които разпространяват руските лъжи също трябва да носят наказателна отговорност. Колкото до Украйна - това е държава във война. Нормално е да има ограничения за пропагандата и лъжите на врага. Защитаването на руската позиция си е държавна измяна.

19

Анонимен

преди 1 година

До 15 след като немците забраниха всички руски медии, руснаците приравниха всички западни които работят в Русия с чуждестранни агенти и ако пускат фалшиви новини а те го правят ги грози затвор до 15 години. Никой не ги е забранявал те сами се отказаха и немците почнаха да се оплакват ,а когато те затваряха обясняваха колко е демократично. Първо се информирай после пиши или това ти е опорката.

18

Анонимен

преди 1 година

На Bulsatcom има най-малко 5 руски един френски и НИТО един немски! И това ми било ЕС!

17

Анонимен

преди 1 година

Е, те в ЕС още преди 4-5 месеца ограничиха всички руски медии. Обаче тогава това беше демократично.>>>лъжецО, забраниха само някои като Russia today и сега дори мога да гледам поне пет канала на Bulsatcom!

16

Ром"с

преди 1 година

Както се блокират и руските Спутник и РТ от запада,.за това няма ли да пишете!?))

15

Анонимен

преди 1 година

В Русия забраниха руските опозиционни медии, забраниха Дойче веле, забраниха редица други западни медии, няма да се учудя ако забранят Charlie Hebdo, за някоя карикатура усмиваща Путин.

14

Анонимен

преди 1 година

Всичко може да се гледа

13

Анонимен

преди 1 година

Колкото на мен сте ми блокирали руските издания и телевизии

12

Анонимен

преди 1 година

В Германия има свобода на словото и мисленето и всеки може да си призовава към всякакви законни протести и митинги. Това, че руският "елит" се е окопал във властта и вече повече от 20 години Путин е на власт е не само техен проблем, защото Русия не е изолирана. Демокрацията в Русия е погазена!

11

Анонимен

преди 1 година

Каквото повикало,това се обадило.

10

Анонимен

преди 1 година

До 2 Тея същите не отразяват новините , те изразяват мнение през цялото време, което по евроатлантическа линия

9

антигендар

преди 1 година

До 3 ЛелеНе беГейко , пусната е са твоятагей дружинка да са надрусате подобаващо

8

До Леле

преди 1 година

Имаш ли доказателства за връзка на Костадинов и въпросната групировка? Дай инфо, моля!

7

Анонимен

преди 1 година

До 1 провери как е в Украйна. Всички медии които с изключение на 2-3 правилни работят останалите ги затвориха със закон, както и забраниха всички опозиционни партии защото е демократично

6

Анонимен

преди 1 година

До 4 АнонименТе ги спряха направо руските медии а евроатлантическите бълват само фалшиви новини преписвани от укрофашистките медии но добре, че е телеграм и всичко може да се прочете а и да се види даже. И този сайт и "факти4 и "блиц" и останалите пускат само възхвари за укрофашистите

5

Анонимен

преди 1 година

Откакто почна това нападение на Украйна ,не можеш да гледаш рт и звезда в Германия с други програми не съм пробвал. Изтриха им каналите в тубата на въпросните програми. Тогава се аргументираха ,че искат да ограничат пропагандата и ,че това е демократично. Сега руснаците правят същото и се почват едни ревове и едни статии тип работническо дело. Да не забравите да се оплачете на арменския поп.