25

Анонимен

преди 1 година

Киро лъже яко Теменужка е права. Киро лъжеца, измамник, измами всички измамени камилчета (комсомолчета)

24

Анонимен

преди 1 година

това което по тяхно управление се крадеше, сега почна да се дава на пенсионерите, за заплати, за детски, .... всички видяха, че има пари, но се крадяха от алчната хунта

23

Анонимен

преди 1 година

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, да не се сецнеш от преструване само

22

Анонимен

преди 1 година

това кръглоглаво добиче тлкова изцапано, че няма накъде повече. на боко калинката

21

Теменужка лъже

преди 1 година

При това много

20

Анонимен

преди 1 година

Теменужке, къде скрихте Пътната карта на Турски поток? 3 млрд откраднахте от Българския данъкоплатец.

19

Анонимен

преди 1 година

тая жена да не е объркала пътната карта с тоалетна хартия ?

18

Мнение

преди 1 година

Горката жена, просто трябва да кажем, че е срамота жени, които нямат елементарно образование да стават министър на енергетиката. Ама там хора без дипломи, любовникът на Севда и прочие. говори се, че ще разследват там назначенията с години назад. Теменужка и Танева ще ги опандизят преди да им вземат показания

17

А вие защо...?

преди 1 година

А вие защо не я изградихте за 12 години ***, Минзухарке, пардон - Теменуоке?! Защото трябваше да обслужите Кремъл с Турския поток, за който хвърлихте на вятъра три милиарда народни пари, нали?! И защо не си затвориш мръсната уста, след като така или иначе, сливенският затвор няма да ти се размине! Извършила си национално предателство ***, Минзухарке, пардон - Теменужке!

16

Дедо Гочо

преди 1 година

Аман от крадливи калинки с амнезия

15

Анонимен

преди 1 година

Остави го ти Петков, госпожа, пътната карта нещо? Или си е все така някъде в света на сенките? Что случилось?

14

Анонимен

преди 1 година

Тая вещица или да се скрие, или да намери оная пътна карта, която затри - а по-добре да направи и двете, че плаши децата по българските домове всеки път, когато изплува в ефир.

13

Анонимен

преди 1 година

"Този изключително важен стратегически за България проект беше протакан, за да се защитават интересите на Газпром, благодарение на политическата воля на премиера Борисов и на правителствата, които той ръководеше. Всичко по отношение на този проект започна на 10 декември 2015 година, и от тогава до сега го мотаете, само и само да няма конкуренция на Газпром", припомням аз.

12

Анонимен

преди 1 година

Да ива

11

hahahahahahahahaha

преди 1 година

тази женичка трябва да лежив затвора дори само заради това фешън престъпление с тази нелепа прическа. иначе за дрехите няма как да сгреши - плаща скъпо и все илзиза нещо.

10

Тома

преди 1 година

Нуше намери ли пътната карта

9

Асан

преди 1 година

Петкова да не е балдъза на Петков :)))

8

:)

преди 1 година

Помните ли 2009, намалиха газа - спряха го през Украйна, нямаше парно, горехме мазут само за болниците да работят, учениците бяха ваканция - дървена ваканция:) пройзводството спря и тн. През 2022 Киро договори Американски газ, направи възката с Гърция - няма криза, , газ има за колите дори по евтин. Чирен е на 30% а беше на 18% когато спряха газа. ГЕРБ ги е яд че няма криза...ЕС датде пари за връзката с Кърция през 2010 но тогава Путин и Бойко се видяха, кученце пачки и турски поток......

7

Анонимен

преди 1 година

Бе той, Кирето изначално е свикнал да лъже. Не може да се каже дали каза едно вярно нещо. Още не е сигурно, че газовата връзка с Гърция е работоспособна вече! Иначе Кирето се е тапосал на една снимка, държейки въртока на някакъв кран!

6

:)

преди 1 година

Няма срам. Бойко беше МП през 2009, когато Русия спря газа през Украйна. Тогава стартира този проект подпмаган от ЕС. Но Бойко го забави от 2009г до сега не го направи, за да обслужва интересите на Путин. И даде 3 милярда наши пари за тръбата на Путин - Турски Поток - който дори не захранва България а уж ще се изплати от транзитни такси за 20 години. Но рушвета и кражбите са на Бойко а ние да си сабираме парата, ако въобще след 5г някой купува Руски газ. Същия занбави трабата с Гърция 14 год.??