23

Йордан

преди 1 година

ДО 23, агресията е друга работа. Не е просто превишение на скоростта. Агресията, освен всичките й други възможни прояви, е и когато някой ти се "лепне" отзад до така степен, че все едно ще изскочи от огледалото ти за задно виждане. Такава агресия, може да отклони вниманието ти и да създаде ПТП. Тук никой не спазва елементарна дистанция. Може би от незнание на правилото. Това е агресия. В Германия има места, където камерите следят не за превишена скорост, а за спазване на минимална дистанция..

22

Анонимен

преди 1 година

До 20 Малко извън темата . . . Зле си защото не си си купил полицайка със син фенер и палка! Съжалявам те искрено!

21

Анонимен

преди 1 година

По българските магистрали максимално 80км/ч! Всичко друго е агресия! Който иска бързо ето я Германия. Както швейцарците през уикенда в Германия и под *** да ла на газта вдлъбнатина - кой колко може! При мен макс е 272 км/ч повече не дава тротинетката ми - не е немска де!

20

Анонимен

преди 1 година

По българските магистрали максимално 80км/ч! Всичко друго е агресия! Който иска бързо ето я Германия. Както швейцарците през уикенда в Германия и под *** на газта вдлъбнатина - кой колко може! При мен макс е 272 км/ч повече не дава тротинетката ми - не е немска де!

19

Йордан

преди 1 година

Това имах предвид, може би не се изразих правилно. Явно караш в много ограничен периметър в Германия, може би в рамките на по-малък град или предимно в квартала си, за да знаеш всички камери. В моя квартал също вече знам къде има камери, след като ме светнаха няколко пъти за минимално превишение с над +5 км/ч там където ограничението на скоростта беше до 30 км/ч., заради пешеходна пътека.

18

Малко извън темата

преди 1 година

Когато пътувам в страната и не се движа по магистрала, скоростта ми е 90-60-90-60-90-60-90-60-90-60-90-60. В белите държави не е така, там има ускорителни и закъснителни ленти... А тук някой решил да продавя зеленчуци покрай пътя и веднага ограничение на скоростта от 60км./ч.Съответно имам няколко фиша защото на някои ограничения съм преминал с около 80км.ч.Абсолютно безумие.. и докато полицията се занимава с такива като мен, едни други хора пияни и дрогирани ГАЗЯТ ХОРА!

17

Анонимен

преди 1 година

17-ти, приказваш глупости. Правилника не е промениха, само глобите. Да в каталога има +5, ама никой не си играе за това. Аз ти казвам от опит, знам къде са им камерите, до ден днешен ги минавам винаги с +10 на таблото (отклонението ми е 2км/ч) - не съм получавал нищо.

16

До 18

преди 1 година

Леко ве, Чък Норис

15

Анонимен

преди 1 година

Аз па си изкачам на пешеходна пътека дори да ми е на 10 метра автомобила. Дреме ми, през ден ги виждам как летят с по 60-80 в жилищни райони. Ако не спрат чисто и просто им се изплювам по прозореца. Веднъж на един даже плюнката му влезна през джама и спря да ме бие, вкарах му 4 бързи, седна на бордюра и му се смяха 20 човека.

14

Йордан

преди 1 година

До 13, всезнайко, в Германия измениха правилника за движение по пътищата през 2020. Сега се счита за превишение на скоростта ако караш с над +5 км/ч. И наистина те снимат и си плащаш като поп. С времето започваш доста добре да си гледаш стрелката на скоростомера и прецизно да натискаш газ ***.

13

Анонимен

преди 1 година

6-ти и 12-ти, ако можехте малко поне да мислите, би било добре. никой не казва, че трябва да се прави... Никой не говори в зона 30 да "летиш" 50 и отгоре, а че ако минеш с 40, не е толкова фатално и всичко зависи от ситуацията.

12

Анонимен

преди 1 година

Предполагам тези, които са в нета , не само да тр0лят по форумите, са гледали клипчето с една oвцa, която караше тротинетка със 120 км/ч по магистралата. Що всички се правят на слепи, и на ограничени, че не повдигат въпроса? Та те са по-опасни даже и от велосипедистите

11

Йордан

преди 1 година

Нереалистични са, да. Като се съберат толкова умни и специални хора в една държава и всеки от тях е убеден, че е по-умен и по-специален от всички останали, и става така.

10

Анонимен

преди 1 година

6-ти, ако не си бил в Германия, не приказвай много. До +10 на таблото никой не те пипа. Оттам нагоре - да глобите идват, сумите са различни дали в града или извън него. ПТП стават предимно заради немислещи зад волана, които не се съобразяват с трафика и пътната ситуация.

9

Йордан

преди 1 година

в...лизам в психо-трилър с пълни *** и мъже и жени зад волана

8

Йордан

преди 1 година

Иска се елементарно ниво на интелигентност. В автомобила има скоростомер, гледаш каква скорост развиваш и се стараеш да не излизаш извън ограниченията. Съобразяваш се с другите участници в движението. Минимизираш риска за себе си и околните. Спазваш пътните знаци. Когато се връщам в България от Западна Европа, имам чувството, че влизам в психо-трилър с пълни *** и мъже и жени зад волана.

7

Мврто е мафия

преди 1 година

Това няма да върне двете момичета нито Милен Цветков нито другите невинни жертви по пътищата.Продажни ченгета за жълти стотинки.

6

До 5

преди 1 година

Изказване на толкова нива т.ъ.по, *** няма думи. По твойта логика табелите с ограничения са само за ба.лъците, така ли? Превишената скорост е превишена и точка. В страни като Германия те снимат и директно по пощата глобата. 10, 20 км отгоре не били проблем за ***, а колездачите. Забележителна логика! Ето заради такива като тебе стават произшествията.

5

Анонимен

преди 1 година

С колко превишена? С 10 на Цариградско? Голяма далавера. А защо не погнат малко и велосипедистите? Без светлини, като батмани изкачат на пътя? Не е проблема толкова в превишената скорост (за 10-20+), а в незспазването на елементарни правила и липса на толерантност, всеки си мисли че пътя е само за него и няма други.

4

Цирк мвр

преди 1 година

Какви проверки бе,трима разгащени "полицаи"гледащи лошо седат и пият кафе с месните мутри.....това ли е проверка?!