93

anonimen

преди 15 години

Istanata e edna v B-q,nqma zakoni zatova taka se polu4ava,dali e Dimi,dali e petkan ili dragan nqma zna4enie,vaprosa e edin nqma zakoni,politicite si lapat pari4kite a naroda strada!Leka mu prast na 4oveka

92

anonimen

преди 15 години

BAhsi i horata deto ste,vie samo tova li gledate koi s kakvo e oble4en,kak izglejal,mi mnogo sno 4e jenata 6te se oble4e taka v tazi jega ible4e ti dalgi ga6ti,pak i za6to da ne se 4ervisa jenata vse pak hora vsqkakvi e imalo,moje li taka da obsajda6 horatamnito q poznava6 ni6to.Bahti i 4oveka deto si,napravo neznam kakvi *** ima v tazi B-q,kaji pazi boje,ne si vatre v sarceto i da znae6 kak se 4uvstava jenata.A be takiva glupaci kato tebe napravo me otvra6tavat!

91

боби

преди 15 години

Като гледах кадрите с погребението на Дими,мир на праха му,ми направи впечатление тоалета на вдовицата.Беше облякла едан къса рокля,която повече показваше отколкото скриваше и беше сложила ярко червило.Честно казано ако един човек скръби истински едва ли би отишъл с такъв тоалтет на погребението на най-близкия си човек и да отдели такова внимание на грима си.

90

преди 15 години

Не разбрах кое е светилото на българската гинеколотия ??????:))))))

89

преди 15 години

Отиде си преждевремменно и трагично едно ярко светило на Бьлгарската гинекология, известен певец, любящ сьпруг, грижовен баща и прекрасен син. Спи спокойно вечния си сьн!

88

някой

преди 15 години

за да го проумеят трябва да има с какво да мислят

87

валя

преди 15 години

Харесвах го много това момче-ДИМИ.Съжалявам много за така отредената му съдба.

86

Мая

преди 15 години

Решил да мре по най-просташкия начин?Що за тъпотия?Не,не е самоубиец-той не е излязъл от вкъщи с идеята,че иска да умре.И дали е мислил или не за близките си-само от него можеш да го разбереш!Не опетнявайте така паметта на човека!Независимо как си е отишъл,не можете ли да проумеете,че това е смърт и тя не може да се коментира по толкова циничен начин!!!

85

haker2005

преди 15 години

Човешката мерзост няма разумни граници...Чета коментарите,мисля си какво преживяват близките му,и да,ужасявам се от мисълта какво би било,ако наистина бе станало друго-Пази Боже!Но е станало това!Жалко,наистина!Чудя се ,обаче как може да има хора,които злобеят и се радват на тези неща...Как е възможно да се пускат каквито и да било клюки в този момент... И ЧУВСТВА ЛИ СЕ НЯКОЙ ЗАСТРАХОВАН,ЧЕ НА НЕГО ТОВА НЯМА ДА МУ СЕ СЛУЧИ?На него или на негов близък...Опомнете се,хора!По улиците е война!!!

84

преди 15 години

Отиде си преждевремменно и трагично едно ярко светило на Бьлгарската гинекология, известен певец, любящ сьпруг, грижовен баща и прекрасен син. Спи спокойно вечния си сьн!

83

Анонимен

преди 15 години

......явно цял живот си тънал в собствената си мизерия и кал.Пожелавам ти на теб да ти се случи същото,и по-лошо дори,за да се научиш да бъдеш състрадателен....Съжалявам ако звуча прекалено крайно,но такива като теб това заслужават..пожелавам ти ТИ ДА СИ НАМЕРИШ ТЪПКАЧ,ДА ГО НАМЕРИШ БЕЗ ДА ГО ТЪРСИШ....

82

преди 15 години

Трьгнал с гол гьз таралежи да лови. Всяка жаба да си знае гьола. Все едно Дани Пероса да отиде да ражда деца в болницата. А, бе, тьп е бил, та чак вдльбнат... Да го духа. И дано Ивето да намери някой тьпкач да я изклати.

81

недоумяващ

преди 15 години

Колкото и да се напъвам, не мога да проявя съчувствие към човек, който кара нестабилен мотор с 200 км/ч, без да мисли какво би могъл да причини на случайни невинни хора. Ако беше бай Стамат от Каспичан, дали пак щяхме да съчувстваме? Спомнете си Стависки. И той се имаше за добър шофьор. Съчувствам на жена му и детето му. На него и на такива като него - НЕ.

80

преди 15 години

Мая , а Дими не е ли самоубиец?????Да, вярно, можеше и да е убиец.Имало Господ.....слава Богу!!!!!Решил 4е да мре - да мре. И то по най-просташкия и безотговорен начин. Той не помислил за тези, които са го обичали, ние сега съболезнования ще изразяваме....Да, Човеци сме и не желаем такива *** като него да се движат около нас по пътищата!!!!!

79

някой

преди 15 години

Ако се върнат Крумовите закони..на теб трябва да ти счупят ръчичките за да не можеш да пишеш такива неща!Да не размиваме темата,имай уважение към покойните,към детето и съпругата му, и най вече мисли преди да напишеш нещо!

78

Деян

преди 15 години

И аз не познавам такива "човеци" като теб...И аз съм благодарен за това...

77

Мая

преди 15 години

Единствените хора,които сами правят избор да умрат са самоубийците!Ти човек?Добре,че не познавам такива "човеци" като теб!

76

преди 15 години

Мила Мая, Дими сам е направил своя избор да умре. Тази смърт той сам е пожелал. И ние уважаваме избора му. Човеци сме. И сме доволни, че не е претрепал някой, дето не иска да умре.Това е.

75

До №72

преди 15 години

какви сме беее....?Ти си поредния , който се радва като фучат тия с моторите, ама ако затрият некой от семейството ти ще тръгнеш на война веднага нали?

74

хан Крум

преди 15 години

Къде е простотията? Не ми е жал за такива като него, сам си е виновен - просто е летял ниско и си е платил скъпо затова. Искам да върнат Крумовите закони и може да настъпи некъв ред накрая