277

Влака с критиката

преди 1 година

До АнтропологКирето днес по нова тв каза ,че и без това вземаме в момента цялото количество азерска газ през турската тръба,тая връзка я направиха за ПР и комисионни врътки

276

по-далече от Русия

преди 1 година

Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.Импичмънт на проводника на руските интереси Грипен Решетников Радеф !

275

Лайно Канадско

преди 1 година

хайде да си се прибираш вече в канада, доста осмърде света

274

Стамболов

преди 1 година

Парите за магистрала Хемус се изпариха ,а тази есен можеше да правим откриването и ако не бяха спретнали номер на бойко с млада жрица на платената любов и млад информатик любител на фотошоп.

273

Вики Хитрева

преди 1 година

Една ачка от ИТН не разбрала ,че ПП се отказаха да прави правителство и подала оставка от парламента (скрита подкрепа за ПП) и сега чека да я уредят посланнича в Бахамите...

272

Айщайн

преди 1 година

Тия такива са ги зсабъркали ,че не искат да правят сега правителство щото идва супер гладна и студена зима-Зимата на кирето,Асен и Ленчето. Айнщайн е казал "вселената и Кировата глупост е безкрайна ,но за първото не съм сигурен"

271

Социолог

преди 1 година

До Антрополог2 пъти с по 30% ще скача газта откакто Кирето уреди евтината газ...Добре ,че имаме договор с азерите от времето на ГЕРБ ,но и теа количества Кирчо иска да ги взема като плаща комисион и на гърците.... Е не е ли велик ....?

270

Фактите

преди 1 година

Когато БСП и ДБ не си вади организацийките да протестират, ПП събра 5 човека бяша му на Киро и 4 лелки рода на протеста .Иначе щели да си връщат България.Същата България която докараха до крах,а народа е с -40% по беден-ФАКТ!

269

Антрополог

преди 1 година

Кирето изхарчи стотици милиони лева за да купува азерска газ от гъците,която идва през турците.При условие че имаме директна тръба с турците.Колко ли му е комисиона от гърците за безвъзмездната финансова помощ която българските граждани ще плащат на гърците дълги години... Единственото е ,че не купува от турците оти турците са лоши хахаха балък...

268

Анонимен

преди 1 година

И на края да обощим ; Борис Джонсън падна заради политиката която води спрямо Русия, падна и кабинета на Петков по същите причини и ще продължават да падат още щото това е една от фазите на специалната операция

267

Анонимен

преди 1 година

Видяхме ръстът на одобрение. Точно 25 човека отидоха пред НС за подкрепа. Парите Привършиха. Промяната Почина.

266

Ще ни съдерат кожите

преди 1 година

До Анонимен С една дума ,готвят се тотални фалшификации на изборите ,в полза на най бързо провалилите се демократи ,зад които се подава суратя, на Сатаната отвъд Океана, ..,със смъкнати *** ,гол , но нагъл и освирепял ,като истински демократ с крак над пропаста .

265

Българин

преди 1 година

Да живее България и Русия - смърт и проклятие на всички русофоби и содомолюбци

264

Българин

преди 1 година

Радев -служебно правителство - преврат и затвор за русофобите продажници

263

Анонимен

преди 1 година

То като манипулациите за Украйна уж бият пък после бити.Тези поръчкови глупости вече не вършат работа.

262

Безпартиен

преди 1 година

Спокойно, нашият президент Румката ще оправи положението! Просто имайте малко търпение.

261

Анонимен

преди 1 година

Значи... излезе едно изследване (сред 1000 човека, незнайно как подбрани), че бележели ръст и веднага това се представя като факт!!!? Бе от кога социологията е точна наука?!!! Ами да не правим избори тогава ами само социологическо проучване... По-евтино ще ни излезе :) Моято социология сред приятели и познати ми показва друго - свършиха и точка!

260

Анонимен

преди 1 година

Значи бележи ръст долното племе , което иска да купува олио по 6-7 лв. , бензин по 4 лв., домати по 4 лв. , хляб по 2 лв !! Браво ,бе ! Кои са тези мазохисти ?

259

Анонимен

преди 1 година

E това поне ще успокои малко Кирил Петков , които се беше наплашил ,че не контролира кокала и изпадна в паника.

258

Малко за политика

преди 1 година

Доста недоволни от ръста на подкрепата на ПП, БСП и ДБ са се поствали дотук. Не им харесва, но това е реалността.