228

Чичо

преди 2 години

https://pogled.info/svetoven/evropa/referendumi-v-evropa-galitsiya-i-volin-podgotvyaite-se.144079Когато НАТО разкъсва територии на парчета това не е сепаратор , там всичко е законно, но щом някой друг се опита да да повтори подобна схема, оппааа, сепаратизмът е налице с пълна сила.

227

До Атанас Велмазов

преди 2 години

Нацистите са в Кремъл !

226

Чупка

преди 2 години

Искам да пожелая смърт на всеки български американофил и украинофил, *** се от яд, и като цяло ви желая тежка смърт и поздрави на майките ви

225

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте, бе ***. Путин знае какво прави. Никакъв край не идва. Ама америка и китай отдавна скъсаха безнадеждно.

224

Анонимен

преди 2 години

Надежди говежди.***,по леко с напъните да не получите стомашно-чревно разтройство и да си усмърдите лъснатите офисчета.

223

Един

преди 2 години

Ще им се на краварите :)) БРИКС се разширява а юана е вече алтернативна валута за долора в търговията на петрол, както се изгради алтернатива на SWIFT.

222

Алекс

преди 2 години

Боб е още един фен на Русия,който живее в Германия.Това е единствения начин да харесваш Русия-да си далече от нея.Приближиш ли се,спираш да я харесваш.

221

sd

преди 2 години

всичко руско е омазано с кръв и екс-кременти. русия и русоидите ще се удавите в нечистотиите си. проклети да сте, нека измрете заедно с децата си

220

sd

преди 2 години

Ще поживеем, ще видим, казала мечката и умряла

219

Анонимен

преди 2 години

Ще поживеем, ще видим, казала Мечката.

218

Анонимен

преди 2 години

Кво се занимавате с психично-болни русофили, наполовина шизофрреник наполовина депресар, живял някъде де дори не знае къде е на картата. АреБегом.

217

Анонимен

преди 2 години

Пудинга скоро ще умре

216

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 245 Няма никакви истински знания и му личи с елементарните опорки, които някой в някой форум му е набил. Българския език наистина му е добър, но то само с език не става, трябва и морал и идентичност.

215

Анонимен

преди 2 години

Боб българския ти е чудесен. Имаш доста знания за възрастта си но може би да си малко по кратък.

214

Анонимен

преди 2 години

До Боб Какви "българи" са отгледали русофил? По дефиниция това е човек, който мрази България. Не ми дреме какъв е българския ти. Явно си без корен, нищо че драскаш тук. Не си българин, защото българи няма, които да симпатизират на страна, която ни мачка вече 140 години. Не си и германец, защото няма германец, който за защитава руския нацистки режим. Впрочем, истинските германци не използват думата "немец". Това е русизъм.

213

Боб

преди 2 години

Какво знаеш ти за мене бре, аз съм роден в Германия, майка ми е българка, баща ми наполовина българин и наполовина немец! Приемам за комлимент, че българскят ми и толкова добър!!! Така че аз живея цял живот в Германия! Живял съм и в Украйна, Ивано-Франкивск и Лвив и там не беше зле преди войната..сега вече не знам!

212

Анонимен

преди 2 години

До Боб "Те" обаче стои при тия "те". Поне да си беше в родната страна да се извиняваш, че там си роден и "няма как", а то, даже и това оправдание нямаш. Жалка история. :)))))

211

Боб

преди 2 години

До 240 Е то това е бизнес модела на Нато, до ходят до други континенти и сменят едни правителства с други про-американски..разрастване сверата на влияние. Обикновено не им се получава ( справка Виетнам, справка Авганистан, Ирак, Грузия и последния трагичен пример след две цветни революции Украйна) но те продължават (!) и искат до Китай даже да стигнат и преврат в Русия. Какво да кажа, нека се опитат..

210

Анонимен

преди 2 години

До Боб Лицемерът продължава с поклонничеството си. В Ирак влязоха първо за да изритат иракските войски от нападнатия Кувейт, а впоследствие да премахнат диктатора Саддам, който извършваше геноцид срещу собствения си народ. Гледам ,че добре си заучил руските опорки: язък за приказките на кого не си "бил фен". Но то е така, когато живееш в лъжа, трябва всеки ден, всеки час и всяка минута да се убеждаваш, че си "имаш причини". И ти си "имаш причини" да стоиш в "гадния" Запад. :)))

209

Анонимен

преди 2 години

А защо ЕС не наложи санкции на Украйна демек на САЩ за дето Украйна води гражданска война в Донбас вече 8год.бомбят Донецк и Гурловка....