26

Анонимен

преди 1 година

Надявам се да се намери мъж на място, който да го ликвидира тоя.

25

До 28

преди 1 година

По времето на Тодор Живков имаше по 1500 убити при катастрофи на година.Сега са три пъти по-малко, а колите са 3 пъти повече. Така че нямам желание да се върне комунизма .

24

Анонимен

преди 1 година

Ще го пуснат, все пак е човек на ГЕРБ

23

Анонимен

преди 1 година

Ще търсите Тодор-Живковото време, ама няма да го намерите!

22

урко

преди 1 година

абе не разбрахте ли че адвокатите командват в тая държава, а те кого обслужват,а? да не би да защитават интересите на бедните? ами естествено че на богатите , на мутрите , на разбойниците , тоа сега ще излезе света вода ненапита и че не е бил там, адвоката само загатва какво ще се случи по - нататък

21

До 2

преди 1 година

Коя е тая държава?И какво й е нормалното?

20

K6

преди 1 година

Сега ще изкарат асфалта и Фандъкова виновна, към бащите на момичетата гледайте повече филма Кръстникът и той ще ви подскаже какво да правите

19

Анонимен

преди 1 година

Така ще е, като криминалистите са успели да заличат половината следи

18

Пешо

преди 1 година

Подсказвай , подсказвай... Като се намесят адвокатите става мазало - сега и ВАГ ще съдят , че колата се разцепила - те са виновни за белята. Момчето изобщо не е било в колата , някой друтг е карал , откраднали са ми я и т.н. и т.н. Такива версии ще измъдрят , че свят ще ви се завие....

17

Анонимен

преди 1 година

Отец Гелеменов каза - има семейството направено черна магия, не е потърсило помощ навреме и дявола задействал нещата.

16

Teo

преди 1 година

Могат да пледират, но има проблем. Има четирима ушати, които ще бъдат натиснати да свидетелстват, защото вече са го направили пред шефовете им, че са отишли да помогнат на избягалия австралопитек, да вземат стълба от автомивката му за да може той да се качи в апартамента си, и да се наспи. А ключовете са останали на местопрестъплението(не местопроизшествието).Така, че е с двата крака.Или той е шофирал,или полицайката.Няма кой друг!А отпечатаците по волана и скоростния лост е ясно, че са негови!

15

В.Узунов

преди 1 година

Ще му разбият психиката на това момче. Те го изкараха Аллах да го не изчисти. Ами станалото станало. Така е написано от Сайбията.

14

Анонимен

преди 1 година

Полицаите от 4-то РПУ сега да носят стълбата обратно от апартамента в автомивката му, а да му чистят малко жилището, че скоро ще се прибира момчето. Също така някой от ГДБОП да му готви нещо вкусно. Полицайката-гадже, която вместо да е в ареста, в момента заплашва гражданите от фейса (както си е реда за един служител на МВР) ще му осигурява още няколко полицейска лампички за следващия джип, подарък от шефа на 1-во РПУ.

13

Анонимен

преди 1 година

След 2-3 дена и всичко ще отмине!

12

Анонимен

преди 1 година

Тоя на снимката е чиста проба мафиот !

11

Анонимен

преди 1 година

стига тъкуване на закона ,който се пише от мафията, народа когато ще разбере ,че саморазправата е пътят, кървав ,но единствения път, специална военна операция от вътре трябва, ние сме окупирани, но не осъзнаваме или ни е страх да си го признаем

10

Анонимен

преди 1 година

Може и да пледира , че е извънзмен , ама....

9

тя

преди 1 година

"Не е бил той ,лежал си е кротко в домашното легло ,не се дрогира , кара внимателно , не краде коли , от добър по-добър от него няма ! " Какво ще кажете бе хора ? при тази очевадност ,пак се говорят глупости и то от неслучайни хора !

8

Прокурор

преди 1 година

Асфалта в участъка е бил с долен наклон а и вятъра с повече от 5км/час, а тези елементи взаимно са предизвиквали скорост на движение от 220км/час. Полицейската лампа върху капака е паднала случайно там от някоя патрулка пред тях, а пешеходките на тротоара най-нагло са спрели движението на колата. Полицайката е паднала в колата случайно от тераса на близките кооперации, а дрогата в колата е била поставена там от мексиканските картели опериращи в таен тунел в шахта на някой светофар.

7

Анонимен

преди 1 година

ДА, БИЛА Е БАБА МУ!