67

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли че скоро в Африка ще има съединени африкански щати -- сащ? Федерация по територия по-голяма от европа и с население към 400 милиона. Никъде вече не се отваря парашута на американските разбойници -- единствено в източна европа има шарани за техните кукички.

66

Анонимен

преди 1 година

Нали тръбяха че са си я върнали

65

Анонимен

преди 1 година

Жалко че дядя Адолф не успя, но там пак САЩ са виновни , а сега да им берат ядовете.

64

И децата знаят

преди 1 година

През февруари 2016 г.Запорожката АЕЦ получи първата партида гориво, произведено от Westinghouse Electric , което беше заредено в енергоблок 5 вместо проектното гориво, произведено от ТВЕЛ (Русия). Осигуряването на работата на смесената активна зона на реактора изисква модернизация на вътрешнореакторните системи за управление, което се осигурява от НПО Импулс. През 2020г всички енергоблокове са заредени с гориво от Швеция.

63

черния

преди 1 година

Това е класическа война, като от средновековието. Който спечели, унищожава врага, завзема територии и плачкосва богатствата на победените.

62

Анонимен

преди 1 година

На тази аец само 2 тръби са руски. Всички възли са украински, а горивото е от САЩ

61

Анонимен

преди 1 година

500 войници превземат тази централа?-Путин може с колкото си иска войници да си вземе колкото си иска и каквото си иска.

60

Анонимен

преди 1 година

Русия е водеща сила в атомната енергетика, ограмоти се или ummrri, адско изчадие с етикетче демократ от вътрешната страна на черепа.

59

Анонимен

преди 1 година

Русия е водеща сила в атомната енергетика, ограмоти се или *** (***), адско изчадие с етикетче демократ от вътрешната страна на черепа.

58

Анонимен

преди 1 година

Русия е водеща сила в атомната енергетика, ограмоти се или ***, адско изчадие с етикетче демократ от вътрешната страна на черепа.

57

Приятел

преди 1 година

АЕЦ а е най-малкото което ще си върнат руснаците.Въпрос на време е цялата скапана Ус.Райна да стане част от РФ.Всичко зависи само и единствено от волята на руснаците.А подлите кравари , евро.гейците и нашите под.логи много ги ядосаха.Един чеченец каза в тв интервю ,че са готови да стигнат до Берлин.Дано да се е объркал.А иначе "демократите" спряха всички руски канали.Блокираха руските сметки и забраниха дори спорта на руснаците.

56

Анонимен

преди 1 година

Руснацие ще купуват гориво от САЩ за Запорожката АЕЦ. Те не могат да сложат руско гориво

55

Анонимен

преди 1 година

Сащ купуват обогатен уран от Русия за да си набавят (направят) калъпчета за техните централи. Това го писаха самите руснаци и заплашиха, че ако спрат да им продават уранв сащ ще има режим на тока, като ответка на техните санкции.

54

До 56

преди 1 година

Тези оттатък океана ли ти казаха че са го измислили или си ходил до руското посолство на инструктаж, а?Аз дали съм балък най-малко ти ще го кажеш, промит черв*н папагал. Тичай за нов инструктаж до посолството, докато са тук твоите работодатели

53

Издухана АЕЦ

преди 1 година

На 13 септември 2016 г. на заседание на колегията на Държавната инспекция за ядрено регулиране на Украйна беше взето решение за удължаване на срока на експлоатация на енергоблок 1 на Запорожката АЕЦ до 23 декември 2025 г. Енергоблок 2 на ЗЕЦ до 19 февруари 2026 г. енергоблок 3 на Запорожката АЕЦ до 5 март 2027 г.

52

Анонимен

преди 1 година

Те не са крали такива неща, това е измислено в мозъчните тръстове зад океана за такива балъци (balaci) като теб известно време да са малко щастливи безплатно.

51

Гражданин

преди 1 година

Рашъните крадяха тоалетни чинии и съдомиални от украйнците, после зърно и чужди територии а сега откраднаха най-голямата атомна електроцентрала в Европа.Световни теро**сти! Продължават с ядрен шантаж а всички ние сме заложници на болните им мозъци

50

Анонимен

преди 1 година

Въз основа на резултатите от 2009 г. Запорожката АЕЦ беше призната за напълно отговаряща на изискванията на МААЕ. Там работят 12 000 души. През февруари 2016 г. АЕЦ получи първата партида гориво, произведено от Westinghouse Electric , което беше заредено в енергоблок 5 вместо проектни възли, произведени от ТВЕЛ (Русия). Осигуряването на работата на смесената активна зона на реактора изисква модернизация на вътрешнореакторните системи за управление, което се осигурява от НПО Импулс. 6140 Мвт .

49

Анонимен

преди 1 година

Тя вече е руска останалото са формалности. Русия няма да преговаря с държави, които не спазват международни договори, има достатъчно сила и оръжие да наложи това което смята за справедливо. сащ са в големи неприятности, никой вече няма да ги бръсне... я виж япония от втората световна досега не може да подпише мирен договор със ссср, а сега и с Русия. Колкото и да са хитри...

48

неразбрал

преди 1 година

А кога ще връщаме бандеровците обратно в победилата ус.РАЙНА?Време е вече да се отървем от тези миризливи пияници и разбойници.