354

Анонимен

преди 1 година

Причина за спирането на газа че изцепката на кокорчи че няма да подновяваме договора. Путин каза че един урок е научил още от малък - ако така или иначе ще става бой то гледай да удариш пръв.

353

Анонимен

преди 1 година

Хрумвало ли ти е че може би защото сме били съюзници на Хитлер?

352

Ludoto Lenche

преди 1 година

До Подли и нагли....zashtoto ne si znaesh istoriata ... zatova ! Pazi Boje ot 80%-nici !!!

351

Подли и нагли

преди 1 година

А защо СССР ни обявява безпричинно война на 5 септември 1944 и ни окупира след като поддържаме нормални дипломатически отношения и сме братски народи ?!?!

350

Много са нагли

преди 1 година

Каква съвместна история ?!?! Тази на окупацията на България от СССР през 1944 до сега ?

349

Кико

преди 1 година

Кой им вярва? КОЙ?

348

До 368

преди 1 година

Добре. Това ясно, че те промениха договора. Но върни се още една стъпка назад де, защо го промениха?

347

Анонимен

преди 1 година

До Сократ: не извъртай нещата паруски. Газта ни я спряха едностранно, искайки плащане не в рубли, нещо което го няма в Подписаная Вече договор, т.е. едностранна промяна, която ние не приемаме (логично). Като си се мислят за магучи да си пи(ка)ят газта.

346

QПейкин

преди 1 година

Рашкитe ме оставиха сам да се оправям. И на Болен не му е било толкова тегаво, колкото на мен.

345

Сократ

преди 1 година

До Анонимен 362Газа ни го спря про100то Киро. Каза няма да плащаме и няма газ, много просто. Ти в магазина плащаш ли си покупките? Те така и руснаците. Искат кинти за газа си.

344

просто факти

преди 1 година

Надежда Михайлова Неинска организираше в Украйна русофобски бунтове от името на седесарите Стоянов и Костов публично обявили и обвинили Украйна че те са пречукали Андрей Луканов а после муамаркадафисткото Надене сменяем герберски посланник в Турция или пък е турския посланник във България

343

Може да харесваме

преди 1 година

руснаците като хора,имаме близък манталитет,но няма как да харесваме имперската политика на Русия, в чиито цели за глобална доминация обикновеният човек (бил той руснак или от друг етнос) е лесно заменяем консуматив.Може да не харесваме американците с тяхната ограниченост и парвенющина,но въпреки същата като на Русия политика за глобална доминация на САЩ,обикновения човек там живее по-добре и има възможности за развитие не според родата,а според себе си.Всеки иска да отиде в САЩ,а никой-в Русия.

342

Анонимен

преди 1 година

Обявиха ни за неприятелска държава, спряха ни газа, заплашиха ни с атомна бомба, говореха нагло и надменно сякаш сме по низши от тях, но сега видиш ли били сме им приятелчета. Не мерси.

341

НЕ НА БЪЛГАРОФОБИЯТА

преди 1 година

ЗА БЪЛГАРИЯ САМО С ЛЮБОВ НИЩО ЛОШО НЕ СТЕ ВИДЕЛИ ОТ БЛАГОСЛОВЕНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД. НИЕ СЕ ОПИТВАМЕ ДА ПОСТРОИМ НАШИЯ ДОМ, НАПРАВЕТЕ И ВИЕ СЪЩОТО АХ ДА И СПРЕТЕ УБИЙСТВАТА И РАЗРУХАТА В УКРАЙНА.

340

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, така е копейко, САЩ даже атомни бомби пуснаха и изтепаха цяла държава, а Япония е най-бедната страна в света. Друго си е просперираща Куба и С. Корея, където вожда Ким Грух почти е отучил раята да яде. Духовното му е майката и Чухче разбира се.

339

Дим Дар

преди 1 година

Е нали видехме че както са близки народи с украинците какво направиха.Та ако не изпълняваме няма милост от братушките.Тия са по-дивашко племе и от нас.Щото и ние не сме стока.САЩ са същите според интересите но поне слагат ред,инвистират и се качва стандарта .За работливите и по умните де.По мързелите и огр. затова не ги обичат.

338

От време оно

преди 1 година

Където е стъпил руски крак трева не никне

337

313

преди 1 година

Нидерландия са наследниците на ФРАНКИТЕ ане французите.............и дори имат нидерландско малцинство Фриз сякаш от думата Фризьор..............Християнският Покръстител Константин Велики ужсъратниците му от Рим елита искали принудително да го въдворят в Психиатрията извършвани кървави кланета над любимите му Християни и тогава дошли да му помагат ФРАНКИТЕ

336

Анонимен

преди 1 година

Все чекаме да ни напуснете рашки и все оставате :)))

335

Анонимен

преди 1 година

Чао, бамбини и бамбинки! Крайно време е да ви оставим да си говорите сами. Нямате работа повече тук. Мястото ви е при Путинеско в бункера!