26

Анонимен

преди 1 година

Една баба чака пред кардиологичния кабинет.Излиза доктора и пита бабата:- Вие за ЕКГ ли сте?- Не, за БСП съм!

25

моч

преди 1 година

До 19 Анонимен..."Какво ли ще стане, ако се върнат на България стотиците милиарди откраднати от ГЕРБ и СДС?!" - Елементарно - НИЩО НЯМА ДА СТАНЕ , защото болшевишките копои и присъдружните им ляво-либерали , *** да ли и парцали щяха да ги излапат до стотинка.За невежите маргинали като Вас ще припомня за другарите Луканов , Беров , Виденов , Костов , горския цар , Станишев , Орешарски и действащия днес преZидент - демиург на злото.

24

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо по-социално от намаляване на инфлацията. Всякакви уйдурми за социални програми са прах в очите на хората.

23

Майора

преди 1 година

Симов , Симов и ти ли ще ми говориш за толератност и ред! Та благодарение на безпринципната ви коалиция изправихте страната пред колапс , изтеглихте за 6месеца 20 млд лв дълг , които незнайно къде отидоха , инфлацията е двуцифрена и най висока в ЕС , задкулисни договорки , купуване на гласове и какво по голямо обвързване от това с олигарсите , които вие създадохте и които платиха протестите и дойдохте на власт! Срамота !

22

Бгг

преди 1 година

Сашко, браво на вас. Вие унищожихте БСП. Време е да не можете да влезете в парламента на следващите избори. Лицемерието Сашко, лицемерното.

21

до 19

преди 1 година

Самолетното гориво на Еърбъс-а до Солун е 26 000 лева. Хотела е 600 лева на онази нощ. Това са дребни пари за Кирчо... Нека ги върне на държавата!

20

до 19

преди 1 година

Вие първо накарайте Кирчо Кеша да върне 6 те заплати като министър в служебното на Радев, понеже КС излезе с решение, че Киро не е бил изобщо министър и е попълнил декларация с невярно съдържание! След като го накарате да върне 6-те заплати, поискайте да плати самолетното гориво на Еърбъс-а за полета Солун и хотел до Хаят, където Мата Космата и Киро чупиха матрака! Само тези две суми да върне Киро.. все пак е повече от нищо!

19

Анонимен

преди 1 година

РАБОТИТЕ ЗА ДА КРАДЕТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

18

Анонимен

преди 1 година

БСП вдигнаха навремето долара до 3000лв. Знаем им пакетите. Да си пакетират органите и да се омитат докато не сме им чупили кухитее лейкии!

17

Анонимен

преди 1 година

Какво ли ще стане, ако се върнат на България стотиците милиарди откраднати от ГЕРБ и СДС?!

16

моч

преди 1 година

:)))))))То голям-голям . ама колкото и да е голям си остава ляв.......с други думи трогателно не потентен - няма да стане , безнадеждно некадърен - свършва преждевременно и драматично ялов - само умряло семе за умрели п....И както всички разбрахме баджанака свиленски кой точно орган на другарката нинова се пада , аналогично се сещаме и за теб Саше , точно коя част от пакета олицетворяваш както по форма така и по съдържание.

15

Анонимен

преди 1 година

Във връзка с прогнозите, че БСП влизат в състава на проекто кабинет Василев - на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".

14

Реалист

преди 1 година

Основна грешка е да се увеличават социалните помощи, вместо да се намаляват, а най-добре е изобщо да няма социални помощи. Колкото повече социални помощи, толкова по-слаба икономика и по-голям недостиг на доходи.

13

Анонимен

преди 1 година

А пък ние болшинството от народа имаме амбицията да ви пратим при Шкембе Войвода Скатажията и Магарешки. При тези тримката ще си правите компания за вечни времена другарю. Тези тримката поддържаха Лоестия а вие с *** подържате Киро Вампиро и Кокорчо. Нали знаеш че всяко удоволствие се заплаща.

12

Анонимен

преди 1 година

Ставате смешни с тези шкафчета и кюлчета. През декември 2021 изчезнаха 9 милиарда за 9 дни. Знаете ли колко са 9 милиарда с копюри от 100 лева? Колко шкафчета са това? Преекспонирате фалшивите нагласени компромати защото нямате нито едно доказателство. БСП сте едни уmайки в България. Вие фалирахте 3 пъти държавата след 1989г. Трябва да се засрамите!!

11

Тоя плондер

преди 1 година

А, защо преди половин час гласувахте точно обратното, бе кухалник. ДЕВМ.

10

данчо

преди 1 година

Въведете извънредно положение.Войната по пътищата не може повече да продължава.Нещата са извън контрол.Трябва час по-скоро извънредно положение.

9

Анонимен

преди 1 година

Оня ден като казаха защо от Европейския съюз ни са отказали помощта за развитие от милиард и нещо щях да падна обяснението беше че сме нямали нужда от тях защото сме се развивали добре хахаха

8

Зевзек

преди 1 година

Кажи си честно Саше, за голям ceкsyален пакет става въпрос!

7

Нео

преди 1 година

По пакета на Киро или по пакета на Кокорчо работят?