164

Сатир

преди 1 година

Председателят на ПГ на ПП Андрей Гюров отбеляза, че днешното изслушване трябва да отговори на въпроса как се справя правителство с кризата, създадена от предишните управляващи. ПП ПП няма, но имат проблем с бившите, зелените човечета, чорапогащника на еугленка, реда за ползване на Спецов. Много проблеми, как да насмогнат!?!?!?!?!?

163

Анонимен

преди 1 година

За шестте месеца управление премиерът трябва да бъде разследван, за спирането на газта от Русия и неизгодната сделка за замяна, нанесъл е щети на бюджета и държавата. Вместо това ни се сервира демократичен цирк -- престъпникът реди ново правителство, което ще действа в същата посока към разрушаване на държавата за чужд интерес.

162

Цената на

преди 1 година

На газа цената не е като бъркане под полата

161

Анонимен

преди 1 година

ПП = нагли некадърници. За една отстъпка не си мръднаха пръста

160

Анонимен

преди 1 година

Виновен е Киро, който се направи на мъж където и когато не трябва! Свърши му минутката слава, а сега тепърва ние ще му берем плодовете на това недоносено откачено канадско продажно емпирично човече!

159

Бунтата

преди 1 година

То се знае кой е виновен,не се знае кой ще влезне в затвра за това

158

Анонимен

преди 1 година

И така, да кажем първо, че Борисов открадна парите, дадени от Русия за южен поток. Като го натиснаха руснаците, си плати от нашите пари като поп. Сега Киро, внася руска газ през Гърция, кой плаща пак ние. Баламите са насреща.

157

Анонимен

преди 1 година

Борисов става за артист,но за управител на държава-твърдо не.Държава не се управлява с артистични пози,стойки и фасони.Идете на кино по-добре.

156

Анонимен

преди 1 година

Тези новини ме кефят максимално. Което е зле за София е добре за България и народа

155

Анонимен

преди 1 година

Навремето рицарите от кръстоносните походи първо са минавали само през България и Византия, после превзели Цариград, от благодарност, и решили да подчинят и България, така се стигнало до затварянето на Балдуин в търновската кула от Калоян. Сега членството ни в ес не е много по-различна история - става въпрос пак само за ограбване. Много са наивни българите които мислят че български политици ще направят нещо за държавата - точно обратното, те планомерно я разрушават и ще я държат в полуразруха.

154

Анонимен

преди 1 година

При соца нямахме тоалетна хартия и банани.

153

Анонимен

преди 1 година

Трябва да бъдем единни срещу Путин и Русия. Ще изкараме зимата и Русия напролет ще рухне и ще ни се молят да ни продават евтоно газ и нефт по 20 долара, и отново ще живеем богато както преди.

152

Анонимен

преди 1 година

Каквото и да си говорим,при мафиота не живеехме добре.Докато при соца лозунгът беше-учи,за да не работиш,при него е -Прови кютек и далавери,за да си живееш гот.

151

Найко

преди 1 година

До сега вече 2год газ и гориво поскъпваха на много сме началото на войната в Украйна тъй като на Русия и трябват пари за да подържа войски там.Но Газпром продаваше нашия пазар много по скъпи за да храни Копейкини ,Африканови и много други.Вярвам че газта и бензинът ще поевтинеят значително след като се намерят нови стабилни доставчици.и Правителството прави усилия за това.В крайна сметка стокооборота с Русия е само 5.5,%от целия ни стокооборот което е малко.Много врява се вдига заРусия.

150

Анонимен

преди 1 година

Европа трябва е единна в тези трудни моменти, а не някои държави да се пишат тарикати и да се устройват с по-евтин газ за сметка на други. И именно тук е ролята на европейските органи.

149

ПЪЛНА ПРОГРАМА.

преди 1 година

ВЪРТЯЩИЯ СЕ НА ЛОСТ ВДИГНА ЮМРУК И ДОКАРА ИТН, ПП ДА НИ УПРАВЛЯВАТ. ИЗЧЕГЪРТАХА РЕДА, СПОКОЙСТВИЕТО, ПРАВИЛАТА, ЗАКОНИТЕ И НИ НАПРАВИХА ПЪЛНА ПРОМЯНА. НАКРАЯ СЕ НАС.АХА! АМА НЕ ПУСКАТ КОКАЛА БЕ?

148

Анонимен

преди 1 година

Е то е ясно, че Киртака лъже. От Газпром показаха кореспонденцията в която с няколкомесечно предизвестие съобщават, че ще се изисква плащане в рубли, след което не е получен никакъв отговор от българското правителство. После Киртака излъга, че са спрели газта без предупреждение.

147

шш

преди 1 година

Ако газ, ако петрол, ако ядрено гориво, ако кинжал, ако искандер, ако, ако, ако .................!От всякъде се сипят заплахи.Все едно слушам ким чен ун!Народът получи паническо разстройство!

146

Боряна

преди 1 година

Е кой крие истината?!Кой управлява ?Кой лъжеше 6 месеца ,че не е с двойно гражданство и потъпкваше най важния закон Конституцията?Кой ,кажете кой бе?Кои,какви са тези които могат да вярват на такива мошеници ?Отговорете!

145

Анонимен

преди 1 година

Приветстваме руските войски в България, важното е да се организира ново белене с екзекуции на националните предатели, самостоятелно българите не могат да направят такова нещо, те са нация която е загинала още през 14 век. В момента е реанимирана като зомби, без инструкции отвън българия не може да съществува, няма такъв генетичен материал.