81

Че

преди 1 година

СЛАВА НА РУСИЯ! И МО ПОТВЪРДИ РАКЕТНИЯ УДАР ПО УНИВЕРСИТЕТА И КАЗАХА ЗАЩО Е ИЗВЪРШЕН - В УНИВЕРСИТЕТЕ СА СЕ НАМИРАЛИ СКЛАДОВЕ С БОЕПРИПАСИ НА ХАХОЛСКАТА АРМИЯ. В СЛЕДСТВИЕ НА РАКЕТНИЯ УДАР БОЕПРИПАСИТЕ СА УНИЩОЖЕНИ.

80

Анонимен

преди 1 година

60 Даже и поне една украинка работи там.

79

Анонимен

преди 1 година

Тази моделка и приятеля и не са наемници които са отишли да се бият за пари. Моделката е там за слава. Моделката е там за пиар... Знаете ли какво мисля че тя е дразнела самите украински войници и те са я разкарали заедно с гея.

78

Анонимен

преди 1 година

Явно написаното от мен че противника отвръща на огъня от където идва той е абсолютно вярно, понеже грантополучателя се е ядосал и ме попържжа яко

77

уркитатта

преди 1 година

Д ане са крили бак ракетни системи там?

76

Извинявайте че питам

преди 1 година

какво е имало във илидо университета? Че последния път хипермаркета който изгоря беше заради украинските военни склаове ди него!

75

славянин

преди 1 година

По-важното е кой е бил вътре в университета!?

74

Анонимен

преди 1 година

Поредната украинска фалшива новина

73

Анонимен

преди 1 година

Снайперистката какво е правила в сградата на университета. На лекции ли е била там заедно с приятеля си. Украинците признават че те се сражават за тяхните ВС. Какво правят и двамата в университета. Студентка ли е 39г фотомоделка.

72

Анонимен

преди 1 година

Ти не си граж данин а гран таджин .

71

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 74 "да стреля от сградата на университета"? Ти с какво се друсаш? Университета се намира толкова далече от фронтовата линия, че НИКОЙ не може да "стреля" оттам с леко стрелково оръжие, дори да искаше. Излишно е да се коментира останалото, русНАЦИте явно продължават яко да плащат.

70

Анонимен

преди 1 година

Грантаджията няма принудително депортиране няма стреляне по описаните от теб обекти. Военните стелят срещу противник от където идва огъня. Убитата курветинна защо отива да стреля от сградата на университета.

69

Анонимен

преди 1 година

Тия двамата трябва задочно и посмъртно да ги осъдят в съд в ДНР да ги питам какво правят в Европа и то в една славянска страна дошли да убиват русначета.

68

Анонимен

преди 1 година

Казал Зеленски. Не им вярвам. Пари само искат. И с нас това се опитват да направят, да си съсипем държавата.

67

Гражданин

преди 1 година

Как може да се коментира това освен с Путинов фаши*ъм и цинизъм: бомбандировки над училища, болници, театри, молове които са далеч от фронтовата линия, принудително депортиране на украинци в северните райони на Русия, отвличане на кметове, масови убийства, кражба на зърно от окупираните територии.И на всичкото отгоре ядрен шантаж на останалите държави.

66

Анонимен

преди 1 година

В украинското съобщение пише че е убита заедно с нейния напарник ама като не знам нито украински нито македонски и не знам какво значи. Но важното е че сега тия двамата де валета ще си правят селфита с украинеца Бандера на оня свят.

65

Анонимен

преди 1 година

Западът губи войната.Джонсън на практика излъга Англия,че ще спечелят с малко усилия.С медийни залпове не става,а оръжия -няма.Америка тотално се е сгушила в собствения си свят на проблеми,Франция само чака да отиде да посредничи,а Германия няма търпение да си възтанови връзките.Скоро очаквайте на украинските военни да им писне от клоуна Зеленски и да го свалят.

64

Анонимен

преди 1 година

Освен бразилската моделка е убит и нейния бразилски напарник. Надявам се да са разбрали че ги убиват защото те са убили много хора в една война на другия край на света. Те самите са жестоки убийци защото това не е тяхната война. Сега ще прави V като на снимката с пръстенца с ноктенца на оня свят при оня психопат украинеца Бандера.

63

Анонимен

преди 1 година

Освен бразилската моделка е убит и нейния бразилски напарник. Надявам се да са разбрали че ги убиват защото те са убили много хора в една война на другия край на света. Те самите са жестоки убийци защото това не е тяхната война. Сега ще прави V с пръстена с ноктенца на оня свят при оня психопат украинеца Бандера.

62

Анонимен

преди 1 година

До 84. Учила е украински :)