18

Мнение

преди 1 година

За съжаление при такава престъпна "прокуратура" която може да мачка само жени, един ден да не се появи някой Батман или Супермен. Само да не се чуди после каскетът що стана така, защото той ще е виновен.

17

Анонимен

преди 1 година

Всяко чудо за три дни. След месец никой няма да си спомя за това

16

Анонимен

преди 1 година

Да бе са го гръмнали от Кобра, че не го извеждат?

15

Анонимен

преди 1 година

Сега е 20:12ч. На обяд е установен на адреса. Вече 8 часа не го извеждат от жилището. Това е пълен абсурд. Адвокатите му ли не подписват? Кое пречи да го изкарат? Защо не се вземат проби? Защо ? Има ли държава? Ние Сомалия ли сме?

14

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя защо още не е изведен от дома си. Защо не е взета проба за алкохол и наркотици

13

Анонимен

преди 1 година

И тия с джиповете и луксозните коли са прошляци и пишман-бизнезсмени потънали в кредити.90%са такива които ден и нощ мислят как да се освободят от тия кредити и да ги оставят на държавата за да ги плаща народа.Е това е крещящата истина,но по удобно е да се обвиняват политиците за всичко.

12

вън от ЕС

преди 1 година

Без смъртна присъда, никой като този нарисуван майmun няма да се стресне.

11

КК

преди 1 година

Живеем в страшно гнусна държава

10

ПроСоТо

преди 1 година

положението е ТРАГИЧНО!...Дори бих казал:.-КАТАСТРОФАЛНО !....МУТРОИДНИ ОТРОЧЕТА,защитени от безсилието на "съда" и разчитайки на защитата на МУТРОИДНИТЕ СИ РОДИТЕЛИ, тормозят 24/7 ХОРАТА..тУК,КЪДЕТО СЪМ,НА 500 МЕТРА ОТ ЦЕНТРАЛЕН БУЛЕВАРД, ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПИ ОТ УЖАСНИЯ рев НА състезателните МОТОРИ,С КОИТО селянията ОТ ОКОЛНОСТТА СЕ ПРАВИ НА "ГОЛЯМА РАБОТА"..нЕ ЗНАМ КАК ТИЯ,КОИТО ЖИВЕЯТ НА ВЪПРОСНИЯ БУЛЕВАРД ИЗДЪРЖАТ НА ТОЯ тормоз..Не съм чул за нито един протест от панелкаджиите....СТРАХ!

9

Анонимен

преди 1 година

Надрусаните наркомани с джипове, дето убиват хора по пътищата, взеха да стават много. Държавата, няма ли да направи нещо. Поне с наркотиците.

8

Анонимен

преди 1 година

200 жертви на кировото безхаберие само за една седмица! Повечето млади хора и деца! Но Киро пак се стяга да бори Ковид с мерки, забрани и затвор за нормалните хора!

7

Alex

преди 1 година

Хенри Ибсен.....

6

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен В България умрелите по пътищата имат по друго значение. Водят се курбан.

5

Анонимен

преди 1 година

Полицията го хвана, отново, сега остава каскетурата да го осъди.

4

Анонимен

преди 1 година

Като прочетох над 200 души са загубили живота си за една година, си спомних как през 2008 пътувайки от летището Мадрид за Валенсия с кола видях през 1 километър светещи огромни табели над аутобана (беше ден, но светеха с мигащи светлини), на които изписваха: "Тази година има 6 жертви на пътя". Беше 2 август. 6 загинали за 7 месеца. Стори ми се странно малко на фона на България, но така изписваха на испански и английски. Може да се сложат табели, но те няма да спрат дрогираните убийци на пътя.

3

Анонимен

преди 1 година

Ще го пуснат както пуснаха оня дето гътна Милен Цветков. Ще ходи с гривна няколко години и това ще е. Когато имаш пари, закон не те лови. Българска поговорка от времето на ГЕРБ-ДПС..

2

само констатации

преди 1 година

Димитър Илиев от "Продължаваме Промяната"

1

Корадо Катани

преди 1 година

Само Z на задното стъкло го е спасило след адската катастрофа.