219

Анонимен

преди 1 година

С този кръст на лицето се е погребал жив.

218

Анонимен

преди 1 година

Кво става сега, решихте ли как е правилно? Свободен режим на оръжията или свободни разходки?

217

Анонимен

преди 1 година

В затвора ще му се радват много на тоз татуирания, ще го направят сексуална робиня :))

216

Анонимен

преди 1 година

Няма вид на болен мозък, но явно е. -----///------- Пхахахаа! Нямал вид на болен мозък! Има вид на точно такъв. Из род. Сега ще каже нищо не помня, изгубих управление по нанадолнището, уплаших се, съжалявам, не знам как стана, някой ме засече, имаше друга кола, която избяга и т.н. Те ше кажат - ами ако е така, то става сложно. Айде експертизи, вещи лица, ама може би е гръмнала гума, ама може би се е счупил носач, може би е имало болт на пътя. Или разсипано масло...

215

Анонимен

преди 1 година

Тоз е на 2 шамара живот, сигурно в затвора ще го харесат како "момиченце" :))

214

Анонимен

преди 1 година

Няма ли кой да ни отърве от това недоразумение

213

Анонимен

преди 1 година

Аз също имам тато на рамото, но да се изрисувам в лицето...... :))))

212

Анти ГЕРБ троловете

преди 1 година

медийни щурмоваци,как не сте се сетили да напишете,че Борисов е бил и е карал колата,а после е викнал Семерджиев да го прикрие и му е обещал 10 кг злато и 1 млн ?,та като излезе след 5-6 години от затвора да си ги харчи?Защо политизирате човешкото нещастие?Не вдявате ли,че като пишете небивалици,тезите ви олекват, хората се изхилват,но не ви вярват?

211

Така,както е

преди 1 година

написано,за да се разцепи Аудито след удар в такси,таксито трябва да е било танк. Доколкото разбрах от десетките многознайковци,обясняващи всичко по ТВ,аудито първо се е блъснало в асансьора на Метрото,там се разцепва на две части,едната удря таксито,а дали същата или другата убива жените не става ясно.Но е ясно защо нямаме футбол-всички кандидат роналдовци първо искат луксозни кола и жилище,плеймейтка да ги краси,да я показва по заведенията...Ами то не остава време за тренировки.

210

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 243 - Защото сме " Юнаци " само на маса и по стадионите , но в ежедневието НЯМАЕ ДОСТОЙНСТВО за 5 ст. !

209

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Тук в случая е виновна държавата и по-специално прокуратурата!!!Ако този беше в затвора ,нямаше да се случи тази трагедия ...но ,човека си шета свободен и си прави каквото си пожелае!!!А българина ,знае само да протестира ,но не и да търси възмездие ...ако някой го беше натрошил този ,нямаше да се прави на такъв гъзар !!!!

208

Анонимен

преди 1 година

Кабул на Балканите.Това е милата ни България в момента.Потънали в мизерия пътища и улици,опростачено,чалгализирано и обезверено общество, на голяма част от което идолите му са, като този хубавец.Корупцията за капак на всичко и ето го резултата.

207

grep

преди 1 година

До Q7Не е така вече - скъпите коли ги карат *** синове на гастарбайтери от Анадола и членове на арабски кланове. В Берлин има невинни жертви от гонки. Немците са му изтървали края от 20 години насам и нещата ще статват по-зле.

206

Анонимен

преди 1 година

Затова Китайците разстрелват на стадиона публично , и после сметката за патрона на семейството ! Когато едно общество НЕ е способно да оцени цивилизованият начин на живот , върви към ДИКТАТУРА с вечерни часове и наказания на място ( като Филипините например ) , и с нашият начин на поведение и мислене си я ПРОСИМ и рано или късно ще си я получим !

205

Анонимен

преди 1 година

Ако този го бяха арестували и разследвали за нарушенията му, сега две млади жени щяха да са живи. Вероятно и тогава е имал синя лампа и стоп палка в колата си, със сигурност и тогава е карал под въздействието на божествен комплекс, доказано тогава е бил под въздействие и на наркотици.

204

Анонимен

преди 1 година

Високата цена на градския транспорт увеличава автомобилният трафик и води до повече ПТП-та и жертви по улиците на София

203

Да се обеси

преди 1 година

Надолу с краката

202

Q7

преди 1 година

Като бях в Германия ми направи впечатление, че скъпите коли ги карат най-възпитаните и толерантни хора, които си пазят доброто име в обществото, и не си пикaят отгоре на сънародниците, камо ли да карат дрогирани и да убиват млади момичета, бъдещи майки...

201

Анонимен

преди 1 година

До Я "Сега ще пропее като пиленце в пандела!" ---- ще пропее, ще стане свидетел и кой от къде е.

200

Кристиян Николов

преди 1 година

Тъкмо ме бяха забравили и заради този некадърен нарк0ман, отново надигнаха приключени случай с "Какво става с делото на Милен Цветков?" За мен приключи, свободен съм. Сега и вие трябва да си го изтриете от главата и всичко е точно. Айде, има две моми за оплакване и един ритнитопковец за одрусване, че на мама парите вече й намаляват и ми отказа Плейстейшън 5.