145

Анонимен

преди 1 година

До 160 - ти като чете Раковски разбра ли какмо му е отношението към Османската империя и какво би казал той за действията на България по време на ПСВ, ВСВ? И знаеш ли, че Раковски е живял доста години във Франция и че България е създадена по негов идеал от тогавашната Антанта - Франция, Англия и Русия? Чудо голямо, какво казал Раковски за Русия, ако Раковски беше толкова велик за колкото го мислиш Русия въобще нямаше да се налага да се намесва.

144

До руските тролове

преди 1 година

Руските *** _ ве са *** служещи на чужда имперска сила която иска да ни превърне в руска губерния! Затова на русофилите не им остава време да четат книгите на възрожденските ни патриоти като Г.С. Раковски. Ей сега ще наизкачат и ще заразпитват къде го бил писал Раковски! Вместо да възхваляват дегенерата Путин дето целува коремчетата на момченцата, да бяха се поограмотили малко с четене на български книги! ("Преселение в русия или руската убийствена политика срещу българите 1861 г.)

143

Г.С. Раковски:

преди 1 година

"руското правителство кое лъстеше...българите със лъжовни обещания, днес открива булото си и явно показва убийствената и злобната си политика срещу тях. То е наумило и труди се...да разори милото ни отечество България...всякога проклетата русия...лъгала е...българите че уж за тях отваря такъв бой и че уж тях иде да освободи! Но нейната цел всякога е била да им разори милото отечество...Тя всякога е само своята политика гледала а собствено за завоевателните си планове е имала грижи"

142

Захари Стоянов:

преди 1 година

"Никому не се надявайте - говореше той (Левски). - Ако ние не сме способни сами да се освободим, то значи, че не сме достойни да имаме и свобода. А който ни освободи, той ще направи това, за да ни подчини отново в робство" ( Из първата биография на Левски от Захари Стоянов, 1883 г.)

141

Захари Стоянов:

преди 1 година

"Най-големий ни неприятел днес е...русия! Няма пакост, няма мерзост и даже подлост, които да не е пуснала в ход тая държава...Турили един път те намерение да направят България Задунайска Губерния, нищо свято не ги спира...Ще кажат: "русия ни освободи"...но трябва ли да бъдем благодарни и за това, че русия ни освободи, за да ни зароби отново"

140

До руските тролове

преди 1 година

руските *** _ ве не познават българската литература защото са *** служещи на интересите на чужда имперска сила! Вместо да четат произведенията на български патриоти като Захари Стоянов те си губят времето да хвалят дегенерата Путин който целува коремчетата на момченцата и после ме питат къде Захари бил писал: "най-големий ни враг днес е...русия" Захари Стоянов в предговор на "Преселение в русия или руската убийствена политика срещу българите" от Г.С Раковски 1861 година

139

Анонимен

преди 1 година

Колкото по-модерно оръжие за Украйна, толкова по-болезнен пердах за нейната армия. Западът не искал да дразни Русия за да не воювал с нея? Е, щом той не иска, как точно Украйна да успее? Докато руските заводи зад Урал работят, всеки ден на фронта ще постъпват в пъти повече средства. Така и на модерната армия на Хитлер й видяха сметката.

138

Анонимен

преди 1 година

До До руските *** 150. Гледай да не се наакаш от злоба, приятелю. А къде точно Захари Стоянов е писал това? Искам и аз да го прочета. А може би си го чул лично от него?

137

Анонимен

преди 1 година

Много добре ги цедят . Даже вече цедят и запада а техните оръжия са много по скъпи и ще ги изцедят по бързо.

136

Петър Първи:

преди 1 година

"С другите европейски народи целите могат да бъдат достигнати с човеколюбиви методи. С руснаците не е така...имах работа не с хора, а с животни, които искам да превърна в хора" Сигурен съм че ако Петър Първи беше жив щеше да каже: руската пропаганда е най-мизерното проявление на човешката мисъл! Имаме работа не с хора, а с животни, които няма да се превърнат в хора!

135

r3v0lv3r

преди 1 година

Германците нищо не правят, до сега само леко оръжие са дали и няколко самоходни гаубици, но попречиха на изпращанато на танкове и Мардер. Отгоре на всичко хитреят и не пратиха на Чехия и Гърция бойна техника, за да могат те да изпратят старата руска. Реално Германия не иска Украйна да победи, но и руснаците ги наказват с газа, тоест излагация тип България.

134

Анонимен

преди 1 година

Рускокомунистическата политика е най-престъпната политическа система която историята познава. Престъпленията на руските фашисти надхвърлят човешкото въображение! Ако света е оцелял, то е защото не само те имат атомни бомби!

133

До руските тролове

преди 1 година

Безродна русофилска отр _ пко - ние българите не сме пияния руски електорат на дегенерата Путин дето целува коремчетата на момченцата, нито сме доведените до животинско пиянство руски мужици - така че на пошлите пропагандни руски лъжи ние не вярваме! Руснаците всички ги видяхме що за изм _ т са а начина по който Путин ни извива ръцете за да ни направи Задунайска Губерния показва и на последния глуп _ к кой ни е приятел и кой ни е враг! Захари Стоянов: "Най-големий ни неприятел днес е...русия"

132

Чернишевски:

преди 1 година

"мизерна нация (са руснаците) нация на роби от горе до долу все роби" Робите мразят най много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже! Украинците са свободни и ще останат свободни. Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците за да станат роби като тях. Ама няма да стане! Затова руските роби изпитват дива омраза срещу украинците заради смелостта им да се борят за свободата си и защото отказват да бъдат руски роби.

131

Скоро

преди 1 година

Скоро всеки който подкрепя фашистка русия ще замине в АДА при твоя приятел Луцифер в компанията на Ленин, Сталин, скоро и дегенерата Путин дето целува коремчетата на момченцата, хихихи

130

Слава Украiна

преди 1 година

Пълна победа за братска Украйна! Съпротивата ще продължи до елиминирането и на последния руски нацист! Всички нормални българи са с вас господин Зеленски! От името на тази нормална част от българската нация имате пълна подкрепа за героичната съпротива на братска Украйна която води неравна битка като Давид срещу Голият. Скоро украинския Давид ще обезглави кремълския Звяр! Бог е с Украйна срещу руският агресор. Мачкай руските нацисти президент Зеленски ние нормалните сме с теб и Украйна, Слава

129

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен134 Когато получат атомна бомба или успеят сами да си я направят, тогава ще бъдат равностойни на руснаците. До тогава цялата ти русофобия не е нищо друго освен диагноза, от която лечение има само по един единствен начин, като си завреш вибратора отзад или като ти го нахакат отзад 100 американски ***, със 200км. в ч..

128

Анонимен

преди 1 година

Путин е много миролюбив и търпелив ! На негово място отдавна от украйна да не е останал даже и спомен

127

Анонимен

преди 1 година

До 149 СкороВсеки който подкрепя фашистка украйна ще замине в АДА при моя приятел Луцифер

126

Скоро

преди 1 година

Всеки който подкрепя фашистка русия един ден ще си плати жестоко.