79

Аз промяната

преди 1 година

До Рико, че те Има Такива Изкуфялници никога не са искали да управляват. Те бяха създадени с две цели, да излъскат имиджа на Бойка кадъна и да наберат плодовете на некадърното му управление, за да може когато изгърми бушона, харем гроб да се завърне като чистоплътни кадъни, а сега когато ситуацията е напечена ще си стоят отстрани и ще подскачат като кадъна за мъж.

78

Рико

преди 1 година

Тези от ИТН може ли да са толкова т0пи????? От първа политическа партия на едните избори сега дават че изобщо няма да влязат в парламента!!!!!! Този Тошко много глушав човек излезе. ТАка може само на децата и жена си да говори!!!!!!! Марш!!!!!

77

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 80, ами да. Представителната извадка показва, гласуващите за ИТН са чалгари, офффчари, простаци и вулгарни. ИТН са по-зле дори от ***.

76

Анонимен

преди 1 година

В парламента са представителната извадка от обществото. Общество прогнило в същността си, необразовано, с беден и лош речник, бълващо самоизключващи се просто*ии, мазни долни чалга*и. Има едни 5-10% умни и разумни, но то в такава среда от 90% от па*лач не се вирее.

75

Аха

преди 1 година

Значи според социалистите не трябва да се обсъжда тази тема, за да не изглежда, че някой си "играе" с нея ! Браво, супер сте !

74

Анонимен

преди 1 година

Славчо им обърка сметките на предатели02те от ПП и коалиции )

73

Тц,тц

преди 1 година

Вместо да обикаля предизборно по селските секции да гони купени ромски гласове, Бойко Рашков да се захване с купуването на депутатски гласове.Защото там е истинската корупция. Не му ли е чудно, че не можаха да съберат 121 гласа срещу оставката, а сега ги търсят "осъзнали се" с честни очи и чисти души? И да не се оправдава пак с Борисов, че този път Той е на топа на устата.

72

Анонимен

преди 1 година

Да живее Кукубенд Парламент! Царство Чалгария абсолютна парламентарна маймунархия на три морета! Слава на цар Радо Шишарката!

71

anonumus

преди 1 година

По месторождението на дупетaтите и става веднага ясно какво и откъде ни е НС!

70

Анонимен

преди 1 година

Чалгаджиите 25 години ръсеха прооооссстотия от телевизионния екран и някой си помисли, че понеже ги изюркаха от Кремъл да свършат "едни неща" за Радев в политиката, това ще ги промени? Да не би да вярвате и в Дядо Коледа?

69

селянин

преди 1 година

от всичко това единственият извод е че за да има неква оправия требе да поканим за генерал губернатор Шойгу ем ке ни пази ем ке ни управлява

68

Анонимен

преди 1 година

Като вкарваме такива политически туристи с ниска култура като тошко и ко ... няма как да е друго :(

67

ЛПМЙУТ

преди 1 година

Порнографските филмчета ряпа да ядат.НС днес е едно мазило от простотия.

66

Анонимен

преди 1 година

До АсанЛена от безсилие показа годежен пръстен, горкият младоженец с рога :)))

65

Анонимен

преди 1 година

Възраждане първи - то вярно Коцето твърди че има такава информация, може да е факс от масква. Как да стане, на протести води статисти от етноса, къде са му избирателите, ако е гласуване каквото предстои в окупираните от Русия територии под строй с автомат пред гласуващия може иначе как да стане.

64

Аз промяната

преди 1 година

До 64: тая пък и тя, *** които не си вдигат гащите без команда от руското посолство щели да са първи, хаха. Че те *** докато си получат инструкциите от Путинландия ще им изтече мандата. А харем гроб никога не е можел да взима решения без да му наредят от Турция, все пак главната им кадъна ходи да бие тиква в краката на султан Ердоган за да моли за гласове.

63

До 65

преди 1 година

Възраждане ще са първи само ако се върне Гунчева на мястото на Костадинов. Иначе нямат шанс да влязат в парламента никога. Само Елена Гунчева може да обедини всички патриоти зад себе си! Нека си го кажем.

62

Анонимен

преди 1 година

Още по-малко хора ще отидат да гласуват на изборите. Отвратително е това което се случва,само скандали ,но докато все още има наивници така ще бъде.

61

Анонимен

преди 1 година

Всички фенчета на ПП - откъде се взехте след като правителството беше със 70% неодобрение, а платени ли сте. Имам лоши новини за вас, Възраждане първи, ГЕРБ втори, трети ами не сте вие и спрете с този мазохизъм, поне потърсете в гугъл както прави *** другите държави какви мерки имат от средата на миналата година, но то Киро и Лена с Гугъл са минала Харвард ама държава не могат да видят там как се управлява.

60

Анонимен

преди 1 година

Тошко, майму нката на Слави тръгнал да обижда и да се плюнчи от високо ... явно толкова си може ... ама как пък нормални хора са гласували за тия ... и то повече от веднъж ... ужас...