30

Гери

преди 1 година

Аз се чудя,защо ГЕРП така треперят,не смеят дума да кажат,а то защо било-спряли сте кранчето?!Ха,ха,ха и това елементарно нещо Гюров точеше зъби да става шеф на БНБ.Колко си жалък ,колко си лек,какъв простоват махленец си

29

состин

преди 1 година

Да да , тия с палчето на доло е добре да ме оборят с някакви ароменти ако могат, но то няма. Жалки промите мозъчета пропити с омраза.

28

состин

преди 1 година

Спряхте кранчето на целия български народ, чочковци. Спряхте кранчето на всички допускайки тази брутална инфлация и това брутално обезценяване на парите на хорат. Спряхте кранчето с цените на еднергоизточниците , на горивата, на храните и услугите. Та да, спряхте кранчето, но не на ГЕРБ а на всички и това не е нищо за хвалене, да не говорим че до тук с цялата си бесовица нямате едно доказано нещо от иначе драматичните ви фантазии за ГЕРБ и Борисов.

27

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 - Тия ми приличат на малко дете, хванато да чупи. Ти го питаш защо, то ти повтаря "не съм аз" и само си вярва. Като ги слуша човек големи успехи и постижения имат. Ама що не ги усещаме, някъде тайно ли успяват и постигат?

26

ЛЪЖЕ МРЪС**НИКА

преди 1 година

ПРЕЯЖДА С ЛУКАНКА.......... А СПРЯХА ВОДАТА И ХЛЯБА НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ.....!!

25

Анонимен

преди 1 година

Прав е човека, герб и дпс вече вият на умряло, че примката се затяга и няма кинти.

24

Анонимен

преди 1 година

Гюров е Еврором

23

Истински българин

преди 1 година

До българин. И ти си банален т.ъ.п. ***, смотан неудачник, на който все някой друг му е виновен, че е неудачник. Какво да мачкат бе, църввул, нали от една година и половина новите са на власт? Какво направиха, какво постигнаха, що не смачкаха нищо? Деййба и *** деййба, свали си тези розови харвардски очила.

22

BG гражданин

преди 1 година

Има Такива *** също се управляват от лидер във фейсбука. Като дъpт Вампир, Славчо се е скрил в дупката си и пуска "гневни" коментари.

21

Изнервен

преди 1 година

Уф, и тези ли бързо свикнаха с използването на втръснали ни клишета? Ами като спряхте кранчетата защо няма пари и само теглите нови заеми бе, *** смотан?

20

Анонимен

преди 1 година

Тия колкото повече затъват, толко повече се хвалят...

19

Лоялен

преди 1 година

Гроб гроб ама ПП ни пограбаха цялата държава

18

Анонимен

преди 1 година

Омръзна ми едни и същи глупости да слушам. Кога ще се види поне някакъв ефект от уж спрените кранчета? Един инфраструктурен проект няма. Поне цеха за електрически колела да беше в някакъв етап на планиране. Ама йок.

17

перко

преди 1 година

ПОДЛОЖЕТЕ ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ НА ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ!!! !

16

Фабриката от тролове

преди 1 година

на ГРОБ отново започна да бълва фитили и опорки. Вече всеки човек с малко разум осъзна, че шансът на България е в подпрепа на носителите на новата парадигма в политиката. Бойко Борисов е събирателен образ на целият "преход" осъществен от ченгета, мутри и русофили. Моля се ефектът на Дънинг Крюгер да се прояви при по-голямата част от гласуващите на следвашите избори и отново да узаконят собствената си гибел като изберат една престъпна организация каквато са ГРОБ и ДПС

15

Анонимен

преди 1 година

ами да спестяват пари масово медиите нямат коректори и накрая ето какви глупости излизат

14

Лоялен

преди 1 година

Тия от ПП или са пияни или дрогирани ама май за нищо не стават по добре да си беше бат Бойко

13

Анонимен

преди 1 година

Не ги спряхте, а ги насочихте в друга посока.

12

Анонимен

преди 1 година

Омръзнаха ми тия гриндъри. Само кралици, масажисти и ДГД гастрольори.

11

Анонимен

преди 1 година

"Дялов" пък какво следва да значи? Почнаха да списват афиф журналисти хванати от улицата.