14

Офф ,да се омита

преди 1 година

Продажник ,подлец и лицемер!Воняща безполова твар!Заедно с Ант.Тодоров и яловата Деница Сачева ,образуват гаден тумор-основата на партия ГЕП!

13

Тико

преди 1 година

Най неприятният тип от всички възможни,това е Биков

12

Анонимен

преди 1 година

Биков , явно няма да можеш да стигнеш Баце , по финанси и кюлчета , бягай в друга партия , не че останаха много да обикаляш !

11

Анонимен

преди 1 година

Обикновеният гражданин няма да загуби нищо , дори да не дойдат и всичките , поне практиката го доказа , далаверата е само за депутатите и упражниците , народа нито по-богат , нито по=беден ще стане ис тях , и без тях ,... ТАКА ЧЕ ПО-ДОБРЕ ДА НЕ НИ ДАВАТ НИ-ЩО , за да бъдат прецакани политиците и управниците !

10

Анонимен

преди 1 година

Хранилката им празна! Аз пари не взимам - пука ми.За какво са ни угоени държавни предатели?

9

пери

преди 1 година

Много активен с новата опорка тоя клоун. Само пари са им в главите на гербавите. Касичките са се опразнили. Пък ако не дай Боже върнат хартиената бюлетина, ще се опразват още, щото това е единственият начин, който гербавите и дпс-то знаят, за да "печелят" избори.

8

Анонимен

преди 1 година

Биков в която партия отиде , все се срива !Много обича да слугува ,... за ПАРИ !

7

Анонимен

преди 1 година

ти Биков ще загубиш всички пари, защото твоята майка борисов ги открадна от мен и моето семейство

6

Много нагъл !

преди 1 година

Отвратителни са ! Та те свслят правителството със единствената идея да се отърват от новото,,компи ,, и Рашков ! Ами те много добре знаят ,че новия парламент на тях нищо няма да им даде и ще е поне също толкова раздробен ,ама за протежето на Борисов тупкането на топката е супер и ТОЧНО заради тях и вотовете им се губи време и МИЛИАРДИ !Връх на наглостта е да хвърляш страната във безмислени избори и да обвиняваш ПП за не взетите милиарди !

5

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимавайте с вътрешномафиотски проблеми! Българският народ така или иначе не може да участва в разпределението на плячката между разбойниците.

4

Анонимен

преди 1 година

Лично на мен ми е все едно. Никога не съм получил и стотинка от подобни пари и фондове. Дали някакви усвояващи мафии ще получат средства от Европа или не, ми е все тая!

3

От Брюксел

преди 1 година

Тези който ги откраднахте ли.

2

Анонимен

преди 1 година

Биков , кога ще сменяш и тая партия , само в ДПС и ЕВРОРОМА НЕ СИ БИЛ !

1

Анонимен

преди 1 година

За вас от ГЕРБ пари няма да има. Само ще гледате, ще се облизвате и толкоз. Други ще разпределят парите, дори да са наполовина. Мъка, голяма е герберската мъка.