30

Ивак

преди 1 година

Всеки от тези балъци говори, че България се е задължила, но пропускат два факта - В договора няма срок за въвеждане на еврото и второ Великобритания докато беше член не замени паунда с еврото. Така, че народе борба докрай противи тия сатанисти

29

Нова

преди 1 година

За да кажеш "да" или "не" на Референдум трябва да си прочел доста за да имаш обоснована теза за избора си, защото това е важен икономически избор.Питам се колко голяма част от българите ще вземат решението просто така, на шега? И тези хора ще са мнозинството, и тези хораще определят посоката без изобщо да иматпредстава какво са направили с избора си, а останалите ще трябва да го приемат и да се борят с вятърни мелници!

28

Анонимен

преди 1 година

Между другото до 5 години няма да има нито евро, нито лгбт съюз. Лелките чиновнички ще са на трудовата борса.

27

Алооо

преди 1 година

Глупо сти на търкалета. За жалост има хора, които им вярват на тия некадърници и изм.кяри. Великобритания беше в ЕС, що не приеха еврото, а? За едни може за други не. Ако някакви т.панари от запада ни командват, значи не сме суверенна държава и трябва да си преосмислим членството в този кло.зет.

26

Анонимен

преди 1 година

Кирчев тропна с краче и забрани референдумите. Пореден демократ атлантик!

25

Анонимен

преди 1 година

ЕС договора е за приемане на евро но е и за ликвидиране на лева. Ако еврото фалира, бг ще е глупаво да ликвидира лева.Референдум трябва и за ЕС и за НАТО и то всяка година за да се прецени от народа къде потъват парите и какво правят ЕС и НАТО служителите добро или лошо за България. Ако е лошо следва замразяване или излизане.

24

Анонимен

преди 1 година

Ало Кирчев- експертчето тая мощна световна икономика скоро ще и пеят заупокойно. И не лъжете народа няма задължение за приемане на еврото. Що Дания не го приема толкова години вече? А и много други. Това си е финансово заробване.

23

до 20

преди 1 година

Великобритание, не 45, 47 години беше в ЕС, но иначе си прав, дори за над 40 години, Не Прие Еврото! обаче, Англичаните, 5та икономика в Света, са ***, Българските Икономисти и Политици са Умните - за това България води всяка класация по бедност!! а Тр0ловете викат като им цитираш фактите, че си бил Руски Шпионин?!

22

ха-ха-ха

преди 1 година

По принцип съм за еврото, но с тов правителство приемането на този етап е пагубно! Няма да инфлационен шок, а съвсем слабо като за първи път! Къде сме тръгнали с 350 евра минимална заплата?

21

123

преди 1 година

Тоя Кирчев вони !!

20

а Чехия

преди 1 година

кога, а Дания кога, а Швеция - кога, защото тези Страни от Години по-дълго от нас в ЕС, не приемат Евро-то, а за Великобритания, да не говориме, 45 години в ЕС, не прие Евро-то и си ползваше паунда, преди да Напусне ЕС за да се спаси...

19

Това е

преди 1 година

До Бай Дрън Много точно! Реферндум трябва да има, а тези ко *** ле та да си ходят!

18

Анонимен

преди 1 година

До sol: Отрицателната черта, е че някой друг ще определя колко парична маса да има в държавата. Т.е. вечна мизерия (малко парична маса). Дадохме водите си, златото си, сега и парите си, защо да не плащаме и наем за въздуха, който дишаме, понеже и той е част от Европа. Аман от продажници. А после като ЕС се разпадне, какво правим, а?

17

Референдум за ЕС

преди 1 година

Световна Новина от Днес - Еврото на 20 годишен минимум спрямо Долара, в Свободно Падане! всъщност, Евро скоро просто може и да няма!!

16

Анонимен

преди 1 година

Много лъже патриоти пускат захранката, че въвеждането на еврото ще безболезнено. Тия които са по върховете на властта първи ще изреват, че 10 000 лева е малка заплата и ще поискат одма 10 000 евро. От къде ще дойдат тези пари - от излъгания и ограбен останал по българските земи народец!Защо Полша, Чехия, Унгария, Румъния и др. страни от ЕС не желаят еврото - защото имат политици, а не продажници!НЕ НА ЕВРОТО У НАС!

15

Вън

преди 1 година

мутри с костюми! Не се ли накрадохте!

14

arsenalfc

преди 1 година

КАКЪВ РЕФЕРЕНДУМ КАКВИ 5 ЛВ.?! БЪЛГАРИТЕ СА СТРАХЛИВ НАРОД И КАКВО ИМ КАЖАТ ТОВА ПРАВЯТ! ВИНАГИ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО!

13

Ковид 22

преди 1 година

Ми тогава искам референдум за членството в ЕС! Ще плаши тоя това какво значило... попитайте народа какво мисли! Затова сте там, нали ни представлявате? UK как го направиха? Ако мнозинството каже "Оставаме", OK!

12

Бай Дрън

преди 1 година

Айде, пак фейк. Нямало как да има референдум. Има и още как. Ние сме приели да вземем еврото (предполагам и Великобритания), но никой не ни дава срок да го правим. Тоест, може да си направим референдум с въпроса, да отложим ли за след 10. години еврото и готово ;) Стига сте ни лъгали по тия зомбивизори. Няма невъзможни неща, освен едно-да станеш от гроба си.

11

що не

преди 1 година

добре де , англичаните бяха в ЕС и не си смениха валутата , значи можем и ние .