182

Нагъл си,просто Киро

преди 1 година

Ние вече сме в криза, благодарение на теб!!!!!!! С изгонването на учители, готвачи и прочие "измислени шпиони", ти на практика отряза и малкото руски туристи,кото щяха да дойдат тази година в Бълагрия на море.. малко, малко, колко да са малко - за малките градчета са си препитание за цяла година!!!! Та това е най-малкат авреда, която ти ни причини! Но я споменавам, понеже е от тези дни и всички се надяваме да ти е последната!!!Надяваме се да има съд за теб за всичките ти закононарушения!

181

Анонимен

преди 1 година

На мъже с боядисана коса не вярвам.

180

Анонимен

преди 1 година

Киро, нямаш право да говориш за лоялност. Ти не си лоялен към семейството си. Заснеха те как влизаш в квартирата и обарваш под роклята Мата Космата. Лоялен ли си към жена ти, Киро?

179

Анонимен

преди 1 година

Абе, некадърник-тези депутати са избрани с програма на партия. Много ясно, че щом са ги изпратили хората трябва да са лоялни на тях. Един депутат влиза в НС със 100 000 гласа. От къде на къде ще изнудваш и купуваш хората? Ти лоялен ли си на Радев? А? Киро, Радев те направи министър и Радев гарантираше за вас. Вие сте мошеници. Как не ви е срам? Безочливи, нагли, неблагодарни. Ти дори си неблагодарен на жена ти, където ти е родила и отгледала 3 деца. Посурна се онази Лена Парапета и забрави сем.

178

Анонимен

преди 1 година

Петков, можеш ли да обясниш ти към кого си лоялен? Към българският народ не си, както вече стана ясно. Та кажи към кого си лоялен, ако изобщо си лоялен към някого.

177

Анонимен

преди 1 година

че то ние отдавна сме в политическа криза,иначе защо избирателната активност е толкова ниска,защо се гласува за чалгари и разни други певци ,защо се гласува за разни недоказани (вече доказани) харвадски нищоправци, защо в парламента попадат сбирщина от напууушенииии ,недорасли хипита?

176

Сигнал до МВР...

преди 1 година

Измамници от жълтите павета излъгаха :Президента, 26% от българите, посланика на САЩ,....... и днес те са на власт и теглят милиарди Евро от името на България.

175

Истукан

преди 1 година

За 6 месеца управление на Кирил Петков, двойни цени, а за 1 година, четворно по-високи цени. Ако остане 4 години на власт, ще има катастрофа. Опитва се пак да се върне на власт с независимите депутати.

174

Истукан

преди 1 година

Криза е да управлява ПП. Видяхте цените. Ще скачат още 5 пъти, това не е нищо. Нищо не сте видели още.

173

анонимен

преди 1 година

ама как не ги е срам така да търгуват със съвестта на хората, това да не е Женския пазар да се пазариш, и те ще ми говорят за морал и борене на корупцията , толкова са жалки , че даже и не осъзнават как изглеждат в очите на хората

172

Анонимен

преди 1 година

Повръща ми се от този човек като го видя. А гласувах за тях. Не ги е срам!

171

Анонимен

преди 1 година

а ти ги подпомагаш в решението... финансово... А уж борба с корупцията, комунист нагъл!

170

Анонимен

преди 1 година

Ааа не подкупи не щем стига ми да съм председател на неква комисийка с няколко милиона бюджетче за установяване на въздействието на смяната на часа поведението на домашните кокошки.

169

гост

преди 1 година

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА НЕЗАКОННИ . А ТОВА НЕ СА ГЛАСОВЕ ОТ МАХАЛАТА , А ДЕПУТАТИ И ВСИЧКО ТОВА БЕЗОБРАЗИЕ СЕ ВИЖДА И ГЛЕДА НА ЖИВО В ПАРЛАМЕНТА . КИРИЛ И АСЕН СА ЗА СЪД ЗАРАДИ НЕЗКОННИТЕ УЙДУРМИ . ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ СЕЗИРА И ДА ПРОСЛУША ЗАПИСИТЕ ПО ТЕЛЕФОНИТЕ НА КИРИЛ ЛЪЖЛИВИЯ И АСАН КОКОРЕНИЯ . НЕКА СПРАВЕДЛИВОСТ ДА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА И ТЕЗИ ДВАМАТА В ЗАТВОРА .

168

Анонимен

преди 1 година

Продажниците в България ли ще останат или ще ги изпратят по жива, по здраво зад океана?

167

Анонимен

преди 1 година

Някой от продажниците отрече ли, че са му предложили пари?

166

?!

преди 1 година

Лоялни предатели????...

165

Анонимен

преди 1 година

Откъде накъде ще говориш от името на България? Измамници и търговци сте вие! Пръкнахте се от нищото и сега говорите от името на Родината! В казарма бил ли си? Освен лични и корпоративни интереси, други защитавал ли си? Групичка суингъри и шизоиди се наместиха във властта и говорят от името на народа! Не ви е срам! Един пирон не сте забили бе! Крадете милиони и свличате по девет кожи с тия цени, които ни докарахте, ама иначе мислите за България!

164

ПОЛИТГЕЙМЪР

преди 1 година

ТОЗИ НЕМОЙКО НАПРАВИ ТОЛКОВА ПОРАЗИЙ ЗА БЪЛГАРИЯ, КОЛКОТО НЕ СА ПРАВЕНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 50 ГОДИНИ. НА ТОВА ОТГОРЕ ИМА ОЧИ ДА ЛАМТИ ЗА ОЩЕ ВЛАСТ. ВЪН, МАХАЙТЕ СЕ! ЩЕ НИ ВЪВЛЕЧЕТЕ ВЪВ ВОЙНА!

163

Augusto Pinochet

преди 1 година

лъжливото канадче киро да не се мота а да тичка на "козяк" да влачи пари, че от DW казаха, че в сегашния български парламент никой депутат не гласува без да му е платено да го направи. ПАЗАРУВАЙ КИРЕ, ПАЗАРУВАЙ ПОД ЛОГО АНГЛОСАКСКА!