138

Augusto Pinochet

преди 1 година

БРАВО НА БОКИ! ИСКАМ ДА СТАНА ЧЛЕН НА БКП/ГЕРБ/!!!! БОКИ Е ПИЧ!!!

137

Анонимен

преди 1 година

Боко оседлал коня, вчесал бялата му грива и се готви да го яхне за да се завърне на политическата сцена.

136

ЖОСИ Е НА ТАТИ

преди 1 година

КЧЛЧЕТА,ЧЕКМЕДЖЕТА,МАТА ХАРИ ЩЕ СИ СПОМНИШ МНОГО СКОРО КОЯ Е ,РАШКОВ КАТО ТЕ ПОЧНЕ С КОЛАНА ДА ШИБАААА ЩЕ СЕ СЕТИШ БАРСЕЛОНСКА ПЕНЮГООО.

135

СССР

преди 1 година

ПОчва леко по леко да отслабва мафията на Борисов,затова се е състарил знае че скоро ще поемат към затворите.

134

Анонимен

преди 1 година

Отивай при баба Цецка да си хортувате!

133

Анонимен

преди 1 година

Боко моля ти се пенсионирай се!Вече си вреден!

132

Радев

преди 1 година

шарлатани

131

Бочко

преди 1 година

Всъщност това е опозиция мечта... Никоя партия досега не е оставяна да си вее байрака като ПП ...

130

ПроСоТо

преди 1 година

До ДА СЕ ВРЪЩА БОРИСОВ...да се връща!...Но с краката напред!..А към теб имам един въпрос:..-Ти още по Живково време ли живееш?..Защото ТОГАВА държавата определяше и цени и инфлацията,а сега,от30 години това прави "СВОБОДНИЯ ПАЗАР" !!!...Но явно ти не можеш да се разделиш с Централизираното командване и за това пишеш уникални глупотевини от сорта "при Боко беше така и така,при Киро-така и така"..Все пак те разбирам:..-нивото ти е "гербо"..Малоумието не е престъпление..

129

Анонимен

преди 1 година

Хитротиите борисови в тази обстановка няма как да минат и да намали цените.Младежите правят възможно най-доброто и а на бас,че при него сега ще е в пъти по-зле,защото шкафчето се пълни с по-бавни темпове.

128

Ангелина

преди 1 година

Ако имаше и грам срам трябва да се "скрие"!Вие не сте "опозиция"- властвате почти навсякъде все още благодарение на финансовите ви потоци и ресурси ,а членовете и симпатизантите на ГЕРБ и обвързаните с тях дерибействат по места и унищожават човешки съдби ,освен ,че крадат,като за последно!Най- лошото е обаче ,че ББ дори и да се "скрие на сянка" ,създадените от него придворни лакеи са още по-нагли и безскрупулни и от него и са навсякъде.Трудно ще бъдат "изкоренени",докато не им се "спре кранчето"

127

ДА СЕ ВРЪЩА БОРИСОВ

преди 1 година

146- НЕ СЕ СРАМУВАМ ОТ ТОЯ ЧОВЕК- СРАМУВАМ СЕ ОТ ГОЛЯМ ИЗМАМНИК И ПРЕДШЕСТВЕНИКА МУ КОЙТО НАРУШИ КОНСТИТУЦИЯТА ЗАЩОТО НОСЕЛ БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО СИ- ТЕ СЕ ОФЕКАЛИХА ВЪРХУ НАРОДА СИ- УВЕЛИЧИХА ХРАНИТЕ С 40%- ПРИ БОРИСОВ ИНФЛАЦИЯ АПРИЛ 2021Г- 0.6%, А ДНЕС БАБА ВИ НИНОВА РЕЧЕ ЧЕ ХРАНИТЕ ПАДАЛИ ГЛАВОЛОМНО- КАКЪВ ЦИНИЗЪМ.

126

ПроСоТо

преди 1 година

Народа е установил:-"Луд умора нема"..Имали са предвид Мутрьо..

125

лоша памет имате

преди 1 година

Доколкото знаем,Комунист е другаря Борисов.Кирчо и Кокорчо на 10 ноември са били 10 годишни дечурлига,а Буци-31 годишен млад кадър на бкп.

124

Анонимен

преди 1 година

Наистина ли има толкова глупави хора,които се връзват на бръщолевенията на това недоразумение?Чули ли сте някой европейски политик с такова прос.ташко поведение?Не се ли срамувате от този човек?

123

Да

преди 1 година

Да така е. . Пенсиите и заплатите бяха по - малки , но имаха по-голяма покупателна сила . Няма да си признаят комунистите , че винаги са проваляли държавата . Кирчо беше в повече!

122

Анонимен

преди 1 година

Хем крадец,хем лъжец!Една жена му казала на пазара,че се купували гласове.И понеже на страха очите са големи,се размахват едни милиони,които може да стигнат и милиарди,според фантазията на Боко.

121

Анонимен

преди 1 година

Ей,плашило,докога ще ни плашиш от телевизора с яростна физиономия и една торба с лъжи???Щом твои депутати бе са купувани,откъде знаеш,че други са?Някой похвали ли ти се,или съдиш по себе си?

120

Анонимен

преди 1 година

Като го гледам доста яко го е напекло слънцето по темето.

119

съвет

преди 1 година

Боядисвай си цялятя тиква,не само отгоре.Или бял или черен.Няма наполовина така,наполовина иначе.