59

Анонимен

преди 1 година

Укропитеците посяха бури сега ще жънат урагани, най интересното е, че НАТО е пълен .ашак. Въпреки, че е впрегнало целия си потенциал яде шамарите много яко. Ну паехали както казват Руснаците. Укропитеците имат ли сателити НЯМАТ. НIMARS се управляват от сателит, както и дронове и байрактари. И кво излиза НАТО не струва нищо те и затова не смеят да влязат в Украйна. Да не говорим за Оникс, Циркон, Калибър, Искандер и ювелира е новата САРМАТ. Ами 8 са достатъчни за цялото Уса.

58

Анонимен

преди 1 година

ЩОМ РУСКИТЕ ТАНКОВЕ И ДРУГАТА БРОНИРАНА АРТИЛЕРИЯ ВЪРШЕЯТ БЕЗПРЕПЯТСТВЕННО, ЗНАЧИ ЧЕ ДЖАВЛИНИТЕ И БАЙРКТАРИТЕ НА УКРАИНЦИТЕ СА СВЪРШИЛИ, А ЯНКИТЕ И ТУРЦИТЕ НЕ ИМ ДОСТАВЯТ НОВИ,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ШУМНО РЕКЛАМИРАНИТЕ ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ДАЛЕКОБОЙНИ КОМРЛЕКСИ. СЪЩО ТАКА ПРЕНАСОЧВАНЕТО НА СИЛИТЕ ОТ КИЕВ И ХАРКОВ ПОКАЗВАТ, ЧЕ РУСКИТЕ СИЛИ СА ПРЕМИНАЛИ КЪМ МЕТОДИЧНО УНИЩОЖАВАНЕ НА ПРОТИВОСТОЯЩИТЕ УКРАИНСКИ СИЛИ С МИНИМУМ ЗАГУБИ ОТ СОБСТВЕНА СТРАНА, ТОЕСТ АГАЛЕ,АГАЛЕ НО ТВЪРДО И МЕТОДИЧНО!!! НЕ МЕ УЧУДВА.

57

Анонимен

преди 1 година

Ние Българите обичаме еднакво и руснаците и украинците. Мъчно ми е за вас славянски братя. Моля ви се украинците сложете оръжие и поискайте мир. Това е решението и Господ ще го благослови. Моля ви

56

Анонимен

преди 1 година

Софето написало си някакви опорки без доказателства. Написаното от теб е не верно просто не е верно.

55

sofeto

преди 1 година

Рушняка винаги е бил извращение независимо в каква обстествено икономическа формация е достигнал на първобитoчовек!

54

Анонимен

преди 1 година

До долния. Украинците вярват че ако си в НАТО и в ЕС ще си добре но българския опит показва че богатите са добре а бедните не. Украйна е в заблуда. Да поискат мир. Украинците не е срамно да поискате мир.Направете го

53

Анонимен

преди 1 година

Сори, ***! Любимата ви Кокаина си заминава. Бавно, бавно, но сигурно!

52

СВОЙ

преди 1 година

Колко много изписани ГЛУПОСТИ!!!Благодарение на промитите мозъци Укри,Светът страда от Хиперинфлация,Европа си направи Харакири,а нащ Кирчо ни вкара в такава дупка,дето няма измъкване.Герои Укри ,като искатае,да си давате живота,направете го по-бързо.

51

Анонимен

преди 1 година

Украинците добре познават руснаците. Смятай, щом предпочитат ада, пред руския "рай"!

50

Анонимен

преди 1 година

Отличителната черта на всяко дълго парче в рока е че е много глупаво и досадно особено в блуса. Казвам ти дъще сещай се снахо. Украйна да поиска мир. Това е изхода. Русия иска което е нейно. Мирно споразумение и добър живот. Спрете съпротивата

49

Анонимен

преди 1 година

До zеленски Слава кокаина ,***

48

zеленски

преди 1 година

До 56. Това z Zадник ли значи или Zагуба?

47

путлер

преди 1 година

Само изперкал иззрод може да причини това на света в 21 век.

46

Z

преди 1 година

Пабеда будет за нами , слава Росии

45

Плашимир

преди 1 година

Най възпалените защитници на украинците и Зеленски доскоро не правеха разлика между украинец и руснак. Още повече че всички там плямпат руски а украинския е някакъв диалект с полски думички. Сега вече им "разбират". Ей то бива джендаризъм ама тва вече... Щом ЕС каза че Путин е лош по сеирсандъка и край,това е светата истина джендърска евролиберастка. Мислете с главите си бе хора. Погледнете се. Вижте как пряко ви засяга всичко , не се водете по лозунги и рекламни слогани.

44

чудя се!

преди 1 година

откъде ги изсмуквате толкоз лъжи? човек на щат ли имате, платен от кирчо?

43

Анонимен

преди 1 година

"Назаренко ... смята украинската операция в Северодонецк за победа въпреки резултата. Според него защитниците са успели да ограничат жертвите, като същевременно са забавили руското настъпление за много по-дълго време от очакваното, изчерпвайки ресурсите на Русия." ... това ми звучи като "е*аха ни ама им беше крив.."

42

Анонимен

преди 1 година

Честно казано тея рашки взеха да ми писват. Да се факат. С неква газ и п.ръдни тръгнали да изнудват света. Бе беги бе. Аз съм на 50г,газ никога не съм ползвал. Дори скарата ми е на ток.

41

Анонимен

преди 1 година

До anonimen - И за какво се бихте? - ... - сигурно е, че ти няма да се биеш као украинец! Ще се подмиеш и наведен, обърнат гърбом ще квичиш "добро опожаловать!

40

Влади-Мир

преди 1 година

Тоз Мармот, ...още ли завива шоколада в станиол?!?