56

Владо

преди 1 година

Супер. 20те човека, които щяха да ходят тази година ще си харчат парите в Европа, а не в Азия :)

55

Анонимен

преди 1 година

Има хора по форумите, които се обиждат ако са се познали в класацията по интелигентност, но не знаят че има съществена разлика между русофили и русофоби. Бъркат доста често понятията. Жалки са.

54

Off

преди 1 година

Интересно е колко визи са издали на българи от началото на войната. Не мисля, че са се преработили.

53

Анонимен

преди 1 година

Руският културен център обяви, че по програма "Форестър", през 2019 г. са се записали общо 250 български младежи, които ще следват безплатно висше образование в пределите на Руската федерация, като могат да избират от над 500 университета. За ваше сведение през 2021 г. по същата програма са приети 235-*** български студенти, които ще получат безплатно висше образование. Общият брой на следващите безплатно в руските учебни заведения български студенти, е 3076 към настоящи момент.

52

Анонимен

преди 1 година

До пак по опорката ? Виж сега фашизъм че има има. Но за това че няма по прозз народ от русофобите си напълно прав.

51

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 50Не са ли български граждани ве мен ? Ако си българин, винаги можеш да се върнеш в родината си, защо рашките требва да определят тяхната съдба като студенти ? Искаш да кажеш може би, че се страхуваш да не те изгонят от там ли, споко, ти ако си студент, това не те засяга, това е политическа игра просто :))

50

до 50

преди 1 година

ей лъжец копейкин, даже на другарката Нинова синчето е на Уолстрийт, дето подпомага Русия!

49

ДО 50

преди 1 година

КО КАЗА ХАХАХА ЕЕЕ ТВА Е ВИЦА НА ДЕНЯ!

48

Анонимен

преди 1 година

Добре де, в Русия в момента учат около 2 хиляди български студенти, с тях какво ще стане?

47

Фашистка е Украйна

преди 1 година

Но руската армия ги чисти тези със свастиките. А който попадне в плен - в трудова колония за превъзпитание.

46

Малко за политика

преди 1 година

Дотук рософобството беше почти безплатно. Но цените на всичко вървят нагоре. Сега чакаме резултати от последният русофобски напън на тандема Киро-Асен. Визите са най-малкият проблем, макар че за бизнеса са си проблем. Показателно е, че вече взеха даже да говорят за братска дружба с руският народ, все едно че нищо не е станало.

45

Анонимен

преди 1 година

Мутрите изгониха за 30год. 3 млн българи, а сега русофобите гонят руснаците и русофилите. Фашистката държава ги поощрява. Луд умора няма

44

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 44: Хайде не ни пробутвай тук тези опорки. Фашистка диктатура, как не. Ако те запита някой какво е фашизъм няма да можеш две думи да обелиш. Няма по-п'рост народ от русофобските ***.

43

А нашите студенти?

преди 1 година

Има наши студенти в Русия, макар че за това не се говори. Те как ще получават визи?

42

Анонимен

преди 1 година

Отзоваването на руските дипломати е послание към Русия, но и към българите. Фашистката диктатура иска да им каже че ако не слушкат ще ги накаже. Може да ги изгони, а ако не си тръгнат може живи да ги изгори. Фашисти сни!

41

Koko

преди 1 година

Е някой да не би да се е засилил да посещава Мордор?

40

Анонимен

преди 1 година

Да не забравим за задокеанските любимци че имат тържества с пуйка такива неща, но се говори за нова и нова стрелба, убийства, гонения, расизъм, безработица, инфлация, бездомни хора, които спят под мостовете, просяци и все неща свързани с т.н. американска мечта.

39

Мунчо

преди 1 година

Ха ха ха, смешката на деня. туристическа виза за Русия.Искам да вида този ентусиаст, който иска да ходи в моимента на туризъм в Русия.

38

Анонимен

преди 1 година

И Андрей Райчев го каза - "Българите сме настроени срещу действията на Русия и е нормално, но да не смесваме настроение с отвращение, едно е Путин, друго е Русия, да не петним културната й История"

37

Анонимен

преди 1 година

Рашките откъде ще крадат сега западни тоалетни чинии? Не останаха много държави в Европа с място за бл*дките.