174

Анонимен

преди 1 година

До чудя се аз... На теб лично възхваляването на Русия какво ще ти донесе? :)

173

Абе

преди 1 година

.... руснаците защо лъжат, че ще си закриват посолството, някой русофил знае ли? :))))

172

Гого

преди 1 година

Тази дърта пъстарма като се появи под някоя ТВ и разваля винаги програмата. Да си беше стояла на времето в англиската и там да назидава кандидат соросчетата

171

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 180 "Госпожа Митрофанова за да се хареса на българския *** трябва да изглежда като Николета и Луна." Достатъчно е да не говори като Адолф.

170

До Соломон Паси

преди 1 година

Прав си, но досега беше така, защото се печатаха пари и тъпите руснаци продаваха всичко почти без пари. Тая вече умре. Комодитите се пренасочват на изток или се продават на реални стойности. Скоро ще стане обратно. ЕС го очаква хиперинфлация, глад, фалити, сриване на борси и пенсионни фондове, бунтове и граждански войни. Както го е предрекла Слава Севрюкова. Паживем увидим???

169

ФАКТ

преди 1 година

До Анонимен 178 "Обърка се .. " Не съм се объркал. Не си спомнял американския посланик да е поставял ултиматуми на държавното ни управление, да го е наричал с нецензурни думи и да си е позволявал/а да говори от ппърво лице, какво бил решил, че е "най-добре за България". Това го правят само руските наглеци.

168

Анонимен

преди 1 година

Госпожа Митрофанова за да се хареса на българския *** трябва да изглежда като Николета и Луна.

167

Анонимен

преди 1 година

до 175 "Някой може ли да обясни какво ще спечелим, ако прекъснем дипломатически отношения?" Ами, разбира се: ще прекъснем ГИГАНТСКАТА корупция, която руснаците сеят в България. Ще престане фалшификацията на историята ни, разпространявана от Руското посолство и руския "културен" институт, ще спре директната поддръжка на руската шпионска мрежа в България. ЗАТОВА се пенят, че ще си закриват посолството, но не го правят.

166

Анонимен

преди 1 година

Ако българо-руските отношения почиват на този императивен тон, на този маниер на вмешателство във вътрешните работи на България, това не са приятелски отношения" ФАКТ..... Обърка се, иде реч за българо-американските отношения.

165

ПАЧАВРООО!!!

преди 1 година

Без коментар

164

Соломон Паси

преди 1 година

Въпрос към привържениците на Руския начин на живот - ЗАЩО "Голямото Преселение" на хора е по оста - СССР - ЗАПАДА?!?! ... А не е обратното - Всички да бягат от "ЛОШИЯТ ЗАПАД" към СССР ?!?! ..... Нали там всичко е страхотно , и живота е ... изключително добър ?!?! Значи ТРЯБВА да се бяга НЕ от ... А към ... СССР?!?! Не е ли логично?!?! ЗАЩО хората да бягат от толкова... ХУБАВО?!?! ЗАЩО в САЩ има Милиони Руснаци , а в МАсква няма Милиони Западняци ?!?! Интересен въпрос , а ?????...

163

Анонимен

преди 1 година

Тази свир.каджийка (даже в книги я описват като такава) е срам за България. Някой може ли да обясни какво ще спечелим, ако прекъснем дипломатически отношения? Управляват ни хора, които не са българи, а милеят за един друг етнос.

162

Сатер

преди 1 година

Наде, а когато беше на кол в самолета?

161

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 171 "Сата НАТО ела да национлизираш мойте имоти..." Ех, хем искаш да те мачка руски ботуш и да живееш в КомунизЪма, хем говориш, че национализацията не ти е по вкуса. Явно не знаеш нищо за режима, за който си на амбразурата, защото ако знаеше, че национализацията без никакви причини беше негов специалитет.

160

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 170 "Защо говориш в множесгвено число.." Говоря за истинските българи. Това вас не ви засяга.

159

Анонимен

преди 1 година

Сата НАТО ела да национлизираш мойте имоти... Тогава със сигурност Сата НАТО няма да има и един зъб в устата.

158

Анонимен

преди 1 година

Време е и да изгоним и останалите ---- Защо говориш в множесгвено число... Като иксаш да гониш - ходи и гони... Аз не искам да гоня никого, дори теб

157

Сата НАТО

преди 1 година

Отдавна казах да конфискуваме руските имоти. Имаме всички основания за това - Просия вече нема зАби...

156

Анонимен

преди 1 година

Наде ти отдавана си изпя песента ... беше хубавото Наде ... За последен път гласувах за теб, преди да преватизираш гаража... От тогава си на вот 0... :)))

155

Анонимен

преди 1 година

Впрочем, руснаците са спрели да издават туристически визи, като се оправдават, че нямало технически персонал за това (но издават визи на близки роднини, тъй че лъжата е явна). Време е и да изгоним и останалите, тъй като явно България няма никаква полза от Посолство, което не може да издава даже визи.